Σάββατο 9 Μαΐου 2009

ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ





Μερικά παραδείγματα ρεκόρ Γκίνες:

Ο Αλεχάντρο, ένα μωρό 18 μηνών, έπεσε απ’ το παράθυρο της κουζίνας, απ’ τον έβδομο όροφο, και τα μόνα τραύματα που έπαθε ήταν μια μελανιά και ένα σπασμένο δόντι. Ευτυχώς!!! (και εγώ πίστευα ότι το παιδί θαύμα είναι άλλος.)
Ο Τζον Έβανς ισορρόπησε στο κεφάλι του ένα μισοχαλασμένο Mini Cooper 1600 κ.ε. για 33 λεπτά στις 24 Μαΐου του 2001. (Ο δικός μας ισορρόπησε μεταξύ προσωπικού εξευτελισμού, καταδίκης για παράβαση καθήκοντος, και επιστροφής στο Αιτωλικό αρκετές ώρες, σε φάγαμε Έβανς!!!)

Ο Ρόμπερτ Ουάντλου ήταν ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο κατά το 1940 όπου πέθανε με ύψος 2,72μ.
Δεύτερος έρχεται ο Ρουντεάνε Σαρμπίνι από την Τυνησία με ύψος 2,34μ. (στη συνέντευξη που έδωσε ο Δήμαρχος κάνει λόγο για ποιο μικρόσωμα παιδάκια από αυτόν, δηλαδή πόσο ποιο μικρόσωμα; Πίσω από το πρώτο σκαλοπάτι καταφέρνανε να κρυφτούνε;) Α ρε γίγαντα!!!
Η Διοικητική φυλακή «Σούπερμαξ» είναι η ασφαλέστερη φυλακή σε όλο τον κόσμο. Είναι εξοπλισμένη με ανιχνευτικές ακτίνες λέιζερ, τηλεκατευθυνόμενες πόρτες και σκυλιά αθόρυβης επίθεσης. Η φυλακή φιλοξενεί μαφιόζους και βομβιστές. (Δεν θα πω τίποτα γιατί θα με πείτε κακό)

Η Ελληνίδα Άννα Μαρία Μπότσαρη αντιμετώπισε στο σκάκι μέσα σε δύο μέρες 1.102 αντιπάλους ταυτόχρονα χάνοντας μόνο 7 φορές. (ο δικός μας έχασε μόνο το χρηματοκιβώτιο, το ταμείο του Κατρακείου, του Γηπέδου και τον προϋπολογισμό του Δήμου, παίζοντας ταυτόχρονα με τα νεύρα 10.000 πολιτών. Την φάγαμε και αυτή!)

Στον τελικό της Α.Ε.Κ με τη Σλάβια Πράγας για το Κύπελλο Πρωταθλητριών, 80.000 φίλαθλοι της ελληνικής ομάδας παρακολούθησαν τον αγώνα που για πρώτη φορά η Α.Ε.Κ έφτασε σε τόση μεγάλη επιτυχία.
(πολλαπλάσια ήταν τα χρήματα που χάθηκαν από το γήπεδο μας! Φάτε τη σκόνη του Δημάρχου, ΑΕΚτζήδες)

Η 28χρονη Δήμητρα Κουτσουρίδου κατάφερε να μαζέψει 8.514 πολύχρωμες ξύστρες από όλο τον κόσμο παρόλο που αντιμετωπίζει προβλήματα με την όραση της από 8 ετών.
(Νομίζω ότι οι δικοί μας έχουν μαζέψει περισσότερες, μιας και δεν δικαιολογείτε τόσο ξύσιμο επί τόσα χρόνια)

Ο Δημήτρης Πιστούλας συλλέκτης 700 κινηματογραφικών μηχανών έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες για πέντε συνεχόμενα χρόνια. (Να έρθει να πάρει και την δικιά μας, μόνο που αυτή θα διορίζει και θα παράγει ψήφους)

3.000 μοναχοί από το Άγιο Όρος εξασφάλισαν τη θέση τους στο Γκίνες ως την πιο μεγάλη και πιο αρχαία κοινωνία που την αποτελούν μόνο εκπρόσωποι του <<Ισχυρού φύλου>>. (3001 με τον φραγκούλη)

Η Δώρα Συρίγγου όταν ήταν έγκυος έφτασε στα 243 κιλά. Μέσα στο μαιευτήριο 18 γιατροί βοήθησαν την έγκυο. Πιο συγκεκριμένα 8 γιατροί κρατούσαν την κοιλιά της και οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να βγάλουν το μωρό. Μετά την γέννηση του υγιέστατου παιδιού η Δώρα Συρίγγου αποφάσισε να αδυνατίσει και να χάσει 164 κιλά! (Να δώσει την συνταγή και στον Σταράμο, αφού γεννήσει όμως πρώτα.)

16.909 άτομα έστειλαν στην εταιρία Kodak Hellas φωτογραφίες τους με το σύνθημα <<Όλη η Ελλάδα ένα χαμόγελο>> για την διαφήμιση των Ολυμπιακών αγώνων 2004 στην Ελλάδα.
(Να τους στείλουμε και εμείς φωτογραφίες από την κατάντια του Δήμου μας. Τότε να δεις χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα)

Μετά από όλα αυτά σας πληροφορούμε ότι και το Αιτωλικό διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Την Τετάρτη 07/05/2009 και ώρα 19: 00 μμ συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Σε σύνολο τα θέματα για συζήτηση και ψήφιση ήταν 13, το δε τελευταίο θέμα ήταν ή χορήγηση άδειας λειτουργίας μπουρδέλου, (εμείς σας το λέγαμε!, μας πήρανε χαμπάρι). Πράγματι οι σωτήρες του τόπου μας προσήλθαν στην ώρα τους, και πριν καν καταλάβουν τι έγινε, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έληξε, ο συνολικός χρόνος συζήτησης ήταν 20 λεπτά. Αποτέλεσμα, τα θέματα υπερψηφίστηκαν ή καταψηφίστηκαν και ορισμένα αναβλήθηκαν. Πως λέμε, τύλιξέ μου 10 σουβλάκια, θα τα φάω στο σπίτι! Ένα πασατέμπο και 3 φιστίκια για να έχω να μασουλάω! Μια πίτσα από όλα! Μάλιστα, εκεί φτάσαμε, οι δημοτικοί μας άρχοντες να μας ξεπετάνε σε 10 λεπτά της ώρας (αφαιρέσαμε ένα 10λεπτο για τα τυπικά και την ανεύρεση άνετης στάσης και θέσης μεταξύ καρέκλας και οπισθίων.
Κατανοούμε ότι το μυαλό όλων και κυρίως του Δημάρχου είναι απορροφημένο με το τι θα ακολουθήσει μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Πατρών, τις επερχόμενες μηνήσεις και αγωγές που θα έρθουν ενάντια σ αυτόν και την τρελοπαρέα του, τις αποκαλύψεις από προηγούμενα σκάνδαλα κλπ. Θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε όμως ότι το αξίωμα που κατέχετε κύριε Δήμαρχε δεν έχει ονοματεπώνυμο, δεν είναι προσωπικός χαβαλές. Οφείλετε μέχρι τη τελευταία στιγμή να υπηρετήσετε τον θεσμό και τους πολίτες του Αιτωλικού, ακόμη και αν αποδειχθήκατε ελάχιστος, για την εμπιστοσύνη και τιμή που σας κάνανε οι Αιτωλικιώτες. Δεν είμαστε πολίτες των 10 λεπτών ούτε έχουμε μερίδιο ευθύνης από τον προσωπικό σας ξεπεσμό. Τουλάχιστον τιμήστε τα 1500άρικα που παίρνετε κάθε μήνα στο όνομα της υπηρέτησης των πολιτών. Πως θα δικαιολογήσετε τόσα χρήματα στην εφορία, με 10 λεπτά εργασίας το μήνα; Αυτό είναι μαύρη αγορά, είναι τόσο αποδοτικό που θα πρέπει να εισαχθείτε στο Χρηματιστήριο και να πουλάτε μετοχές. Και καλά όλα τα άλλα, αναβάλετε την ίδρυση μπουρδέλου στο τόπο μας για το επόμενο δημοτικό Συμβούλιο; Ντροπή! Τι θα αφήσετε τελικά σ αυτό τον τόπο, μετά την έκπτωσή σας από τα Δημοτικά αξιώματα; Εκτός βέβαια αν εννοείτε ότι 2 τέτοια καταστήματα σε ένα τόσο μικρό χώρο όπως το Αιτωλικό είναι πάρα πολλά.


Η ΓΛΥΝΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατά Φραγκούλη το ανάγνωσμα:
... Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Likea

Ανώνυμος είπε...

Το γαλλικό TGV καταρρίπτει το ρεκόρ ταχύτητας για συμβατικά τρένα

Μια ενισχυμένη έκδοση του διάσημου γαλλικού τρένου TGV έθεσε την Τρίτη νέο ρεκόρ ταχύτητας για τροχοφόρα τρένα αγγίζοντας τα 574,8 χιλιόμετρα ανά ώρα καθώς διερχόταν από την περιοχή της Καμπανίας γεμάτο δημοσιογράφους.

Τι λέτε κύριοι πιο ρεκόρ τρένου σας ανήκει ?
Το ρεκόρ ταχύτητας τρένου ανήκει στο Αιτωλικό . Στο τρένο του που με τεχνολογία κοσμόσφαιρας κατευθείαν από τον Σείριο , τρέχει με τόσο μεγάλη ταχύτητα που δεν μπορείς να το δεις
Όλως τυχαίος εμφανίζεται πριν της εκλογές
Μηχανοδηγός είναι πρώην υπουργός , πρώην βουλευτής .

Θα σας μαλώσω κύριοι ξεχάσατε το ασύλληπτο τρένο του Βερελή

ΜΑΥΡΗ ΜΟΥΝΤΖΑ