Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ

Πόλεμος σχολίων στο προηγούμενο άρθρο μας με τίτλο ΝΤΑΜΑΡΙΟΥ ΚΑΡΒΕΛΗ ΝΕΩΤΕΡΑ. Είναι φανερό ότι οι τέσσερεις τουλάχιστον σχολιαστές διατηρούν κάποια σχέση με την εταιρεία και υπεραμύνονται των θέσεών της. Κατα αρχήν συμφωνούμε, διότι κάποιος αντιδρά και αυτό περιμέναμε και από την δημοτική αρχή, μια αντίδραση. Διαφωνούμε φυσικά και με το λεξολόγιο και με τις απειλές. ΔΕΝ κατεβάζουμε τα απειλητικά σχόλια για να μην κατηγορηθούμε για λογοκρισία και επειδή θα ήταν αντίθετο από την αρχή μας της ελεύθερης διακίνησης όλων των φωνών. ΟΜΩΣ εάν επαναληφθούν θα επέμβουμε. Το άρθρο και οι φωτογραφίες είναι 100% αληθινά, τα στοιχεία που έχουμε είναι υπερ αρκετά και δεν τίθεται θέμα .... έλλειψης στοιχείων αλλά η πηγή μας δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Δεν κατηγορούμαι και δεν σπηλώνουμαι κανέναν, μεταφέρουμε στοιχεία και τα θέτουμε υπ΄οψιν των συνδημοτών μας. Φαντάζομαι πως όταν λέτε να συνεχίσουμε με την σάτιρα που κάναμε στην αρχή εννοείται πως βρίσκετε αστείο να εγκαλούμε τον δήμαρχο, και να επισημαίνουμε τις περιβαλλντολογικές ατασθαλίες της εταιρείας "ΑΜΑΛΘΕΙΑ" αλλά η δικιά σας δημοκρατία ορίζει πως δεν πρέπει να μιλά κανείς όταν θίγει τις δικές μας ατασθαλίες, και αυτή η δημοκρατία σας, καταλήγει σε απειλές κατά ζωής. Τα ΘΕΡΜΆ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ. Μας ρωτάτε πως εννοούμε το παράνομο, μάλιστα, στο ΠΔ 109/2004 ΦΕΚ 75/Α/5.3.2004 στο άρθρο 2 θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία της νομοθεσίας σχετικά με την διαχείριση των ελαστικών και πάρα πολλές φορές τη λέξη εγκεκριμένη - ο ενώ στα άρθρα 29407/3508/2002 ΚΥΑ & ΠΔ 109/2004 (ΦΕΚ 75 Α) θα μάθετε τι ακριβώς σημαίνει νόμιμη και τι ΠΑΡΑΝΟΜΗ χωματερή. Είμαστε εδω και περιμένουμε να δημοσιεύσουμε την επίσημη θέση της εταιρείας, η οποία ανήκει ώς γνωστόν σε εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο, και όχι τη θέση αυτόκλητων ΤΡΑΜΠΟΎΚΩΝ δικηγορίσκων που δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι εκπορεύονται από εκείνη (την εταιρεία).

Συντακτική ομάδα Μ.Ε.Π.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ρε μάγκες; Τώρα που είδατε οτι υπάρχει αντίλογος στα γραφόμενα σας, γίνατε απο "Καρακάξα" ξαφνικά "συντακτική ομάδα των ΜΕΠ"
Προτείνω ξανα το ψευδώνυμο που σας ταιριάζει "ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ"

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας και εμάς, ρε μεγάλε, που τον είδες τον αντίλογο; Μια άναρχη κραυγή είσαι που βρίζει, αν θες διάλογο κάνε έστω και μια ερώτηση, για να σου απαντήσουμε και εμείς σαν πολίτες του Αιτωλικού ή έστω σαν αναγνώστες.

Ανώνυμος είπε...

Μας φέρνεις στη δυσάρεστη θέση φίλε σχολιαστή του πρώτου σχολίου να σου θυμήσουμε ότι η αρχΉ της δημοκρατίας εείναι η συλλογικότητα και η κοινή δράση. Δεν γίναμε από Καρακάξα συντακτική ομάδα ΜΕΠ, είμαστε πάντα. Έχουμε κοινή γραμμή και είμαστε ομάδα, πράγμα που προφανώς αγνοείς τι σημαινει χαμένος στο δήθεν και στο τάχα μου και στο εγώ δεν ήξερα δεν είδα. Ξέρουμε, καταλαβαίνουμε, ότι είναι δύσκολο να είσαι μόνος, να μην έχεις φίλους, να μην σε αποδέχεται η κοινωνία, αλλά γι αυτό δεν σου φταίμε εμείς, το δικό σου ΔΗΘΕΝ πληρώνεις. Δεν σε προσκαλέσαμε εμείς να μας διαβάσεις, μόνος σου το επέλεξες. Συντακτική ομάδα Μ.Ε.Π.