Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΕΙΔΗΣΕΙΣ που σας ΕΚΡΥΨΑΝ οι ΑΛΛΟΙ

Δυστυχώς, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση για μια ακόμα φορά να επαναφέρω στη τάξη τους καλούς μου φίλους Τειρεσία και την κυρία Γέκια, διότι μου δημιουργούν την αίσθηση, ότι θέλουν και προσπαθούν επιμελώς να σας κρύψουν μερικά πράγματα. Δεν είναι φυσικά μόνο ο δήμαρχος και ο φίλος του νικολάκης που βρέθηκαν εκτεθειμένοι με την αποπομπή του υπουργού – προστάτη. Υπάρχει και άλλη μια μερίδα συμπολιτών μας που όπως φαίνεται θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο άμεσο μέλλον. Πρόκειται φυσικά για την πολύπειρη δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας «Τα νέα του Αιτωλικού» του γνωστού φίλου μας μεγαλοεκδότη. Το τεράστιο πρόβλημα που θα προκύψει έγκειται στο εξής: ποιος θα μεταφέρει τώρα στη βουλή, (χωρίς φυσικά να ξέρει τι λέει) τις πρωτότυπες μπούρδες της εφημερίδας. Ποιος θα είναι το στήριγμα της εφημερίδας τώρα που πάει καλιά του ο προστάτης μας; Ποιος θα συνδράμει τον μεγαλοεκδότη στο μόνιμο έργο του της σωτηρίας της πόλης μας; όχι ρωτάω ποιος;
Μαθαίνουμε ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποπομπής ο μεγαλοεκδότης τρέχει να συναντήσει τον προστάτη – υπουργό. Αμέσως βουτάει μια κάμερα ο paparazzi και πάει και τη στήνει στο σημείο του ραντεβού. Πρόλαβε όμως και τράβηξε μια μόνο φωτογραφία ντοκουμέντο. Κάντε click….

Πάντως μη στεναχωριέσαι φίλε μας μεγαλοεκδότη, εσύ πήγες με τη χούντα και μετά καθάρισες, και τώρα θα βρεις την άκρη, δε σε φοβόμαστε εσένα σου έχουμε εμπιστοσύνη.




Καρακάξα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σπυροκουτσαφτισμός δεν πεθαίνει ποτε!!! Θα βρει προστασία απο τον φίλο του τον Γαλάνη και Φραγκούλη που όλο τους βρίζει αλλά πάντα τους φηφίζει.

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι τι θα κάνει τώρα που θα πάνε κι αυτοί σπιτάκι τους

Ανώνυμος είπε...

...Τι γλυκό παιδί, αυτός ο Σπύρος !!!