Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ο αγαπητός μας αναγνώστης «φίλος του δήμαρχου», απαντά στις τρεις πρώτες ερωτήσεις. Όπως υποσχεθήκαμε τις δημοσιεύουμε χωρίς να τις σχολιάσουμε. Τα σχόλια ανήκουν σε εσάς.
Ιδού λοιπόν
Φίλος του Δημάρχου: Απάντηση στις ερωτήσεις σας (στο δικό σας στυλ) 1. Με μια αίτηση μπορεί να πάρει ο καθένας...... πληροφορίες για τα οικονομικά του Δήμου καθώς και τους ισολογισμούς και τους προϋπολογισμούς
Φίλος του Δημάρχου: 2. Ποιος σας είπε ότι σταμάτησε το έργο;
Φίλος του Δημάρχου: 3. Τρως ένα λουκούλλειο γεύμα και πας αμέσως για μπάνιο στη λιμνοθάλασσα. Σίγουρα δεν θα πάθεις μόλυνση.
Για λόγους ευγενείας, διορθώσαμε μόνο τα ορθογραφικά λάθη, όπως κάνουμε σε όλα τα εισερχόμενα e-mail.
Οι απαντήσεις αυτές υπάρχουν στο chat αλλά εμείς θέλαμε να τους δώσουμε την βαρύτητα που τους αξίζει και γι αυτό τις αναρτήσαμε.
Εξ άλλου αυτό είναι που επιδιώκαμε τόσο καιρό. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Θα περιμένουμε τα σχόλια σας και θα δημοσιεύσουμε την επόμενη σειρά ερωτημάτων.
Με την ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι άλλοι 9 αναγνώστες έχουν στείλει 14 ερωτήσεις, (μερικές ίδιες και μια σεξουαλικού περιεχομένου που την κόψαμε), έτσι λοιπόν τώρα έχουμε συγκεντρώσει 17 ερωτήσεις. Συνεχίστε να στέλνετε.
Έχουμε δουλειά ακόμα «φίλε του δήμαρχου».


Ο Γραμματοσυλλέκτης

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ??? LIKEA

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε λυπάμαι που σου το επισημαίνω αλλά θέλεις ακόμα πολλά μαθήματα και πνεύματος και ειρωνίας για να ανταποκριθείς στο ¨δικό τους στυλ" 'οπως γράφεις.

Ανώνυμος είπε...

μηπως, λεω μηπως αυτο για το νερο και για το εργο που σταματησε το λενε αυτοι οι κακοηθεις οι μεπ, γιατι αγοραζουμε εμφιαλωμενο για να πιουμε;

Ανώνυμος είπε...

auto to na fame kai na pame gia mpanio to lene gia na pnigoume kai na isixasoun apo mas? prosoxi min to kanete, einai daktilos tou dimarxou gia na meinei monos tou.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΎ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2007 ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΟ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ;
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μπρρρρ!!!
(επιφώνημα φόβου)
Τειρεσίας

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
Πολίτης