Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;

Λαμπρές;;; παρουσίες χθες Κυριακή στην πόλη μας. Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μας επισκέφθηκε (όπως συνηθίζουν να κάνουν αυτοί οι κύριοι ΠΑΝΤΑ παραμονές εκλογών) και περπάτησε στους δρόμους της πόλης με τη συνήθη κουστωδία που μαζεύεται σε αυτές τις περιπτώσεις. ΟΜΩΣ από την συντροφιά έλειπαν τα νικολάκια (ο γαλάνης και ο φραγκούλης). Είναι.... τυχαίο γεγονός ή σημαίνει κάτι;

Μήπως αρχίζουν να τους δείχνουν σιγά – σιγά την πόρτα εξόδου;

Ήταν απαίτηση του βουλευτή να μην τον συνοδεύουν οι προσφάτως καταδικασμένοι και οσονούπω έκπτωτοι ή είχαν απλώς επενδύσει σε κουτσό άλογο που τώρα δεν υπάρχει και οι σχέσεις τους με τον εν λόγω βουλευτή είναι όπως είναι οι σχέσεις τους και με το υπόλοιπο ΠΑ.ΣΟ.Κ.;; και με όλους γενικά δηλαδή

Πάντως αδιαμφισβήτητος αρχηγός της συντροφιάς ήταν ο Αντώνης Γρίβας.
Υπάρχει κίνηση για νέο υποψήφιο Δήμαρχο, από πλευράς ΠΑΣΟΚ;





Ο Δάχτυλος

(ο Μέσος Μαύρος Δάχτυλος, μετονομάζεται σε σκέτος Δάχτυλος, όχι γιατί συμφωνεί με το σχόλιο του αναγνώστη στη προηγούμενη ανάρτησή του, αλλά για να μην του χαλάσει το χατίρι μέρες που είναι και έχουμε χαρές).



Υ.Γ. Φραστικό επεισόδιο έγινε όταν η παρέα αυτή πέρναγε έξω από τον Χαραλαμπάκη. Το πληροφορηθήκαμε αλλά δεν έχουμε λεπτομέρειες.
Όποιος γνωρίζει το γεγονός να προσέλθει

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί ΜΕΠ σας βρίσκω αδιάβαστους. Θα έπρεπε να γνωρίζετε οτι τα "Νικολάκια" όπως τους ονομάζετε, δεν μπορούσαν να παρεβρεθούν για τον απλούστατο λόγο οτι είναι "Βερελάκια" αποκλειστικά και μόνο και πέρα απο τον "Υπουργό" δεν υπάρχει άλλος!!!
ΥΓ Το "Διαβάστε περισσότερα" γιατί το φάγατε;