Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Ο G

Γεια σας φίλοι συμπολίτες, Αιτωλικιώτες αναγνώστες και μη, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι και οι άλλοι. Δυστυχώς θα αναγκαστώ για μια ακόμα φορά να απαντήσω σε φίλο αναγνώστη που αφήνει σχόλια, μπερδεμένος από την καθημερινότητα και από το σκοπό αυτού του ιστολόγιου.

Ο φίλος λοιπόν G γράφει στο chat:
20 Ιούν 09, 12:53
G: Η Δημοκρατια λειτουργει με κανονες. Υπαρχουν θεσμικα οργανα για να ελεγξουν την καθε αρχη. Οι πολιτες εχουν δικαιωμα κριτικης αλλα με αποδειξεις.

Μας επιτρέπει λοιπόν αυτός ο συμπολίτης μας να ασκούμε κριτική, ΑΛΛΑ για να το κάνουμε αυτό πρέπει να έχουμε αποδείξεις. Πρέπει λοιπόν για να έχουμε άποψη, για να πούμε τη γνώμη μας, για να δούμε αν ο τόπος μας πάει μπροστά η πίσω, να έχουμε και μια......... οικονομοτεχνική μελέτη του Δ.Ν.Τ. και να τη καταθέτουμε κάθε φορά που ασκούμε κριτική. ΔΕΝ είμαστε ικανοί να έχουμε γνώμη, θέλουμε αποδείξεις για αυτό, ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΏΜΗ ΜΑΣ. Οι εφημερίδες που ασκούν κριτική στην κάθε φορά κυβέρνηση τη συνοδεύουν από τόνους εγγράφουν που τα μοιράζουν σε τόμους στη Κυριακάτικη έκδοσή τους.
ΟΧΙ κύριε G, Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και η κριτική στην εξουσία είναι θεμελιώδες δικαίωμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Απλώς εσείς πρεσβεύεται κάποιο άλλο καθεστώς το οποίο παρήλθε ανεπιστρεπτί. Πρόβλημά σας, ΞΥΔΙ.

Συνεχίζει
20 Ιούν 09, 12:55
G: Δεν μπορει ο καθε αδικημενος απο τον οποιοδηποτε Δημαρχο να γινεται λασπολογος.

Πρέπει να είσαι αδικημένος για να ασκείς κριτική, πρέπει η κριτική σου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, να έχει έναυσμα την ιδιοτέλεια. Δεν δικαιούται ο δημότης να ασκεί κριτική απλώς γιατί νοιάζεται για το αύριο, απλώς γιατί βλέπει το ΌΡΑΜΑ να κουτσαίνει και να ολισθαίνει στην άβυσσο.
Η δικιά τους λοιπόν μορφή Δημοκρατίας λέει: Θέλεις ρουσφέτι; Έλα να στο ικανοποιήσουμε. Δεν στο ικανοποιήσαμε, εντάξει κάνε κριτική, αλλά εμείς θα έχουμε να λέμε ότι το κάνεις γι αυτό. Αφού όμως ρε φίλε δεν ζητάς ΤΙΠΟΤΑ, γιατί μας κάνεις κριτική; Κάτσε στο καφενείο σου παίξε τη μπιρίμπα σου και άσε εμάς να λεηλατούμε με τη ησυχία μας.
Ανιδιοτελής κριτική, στη δική μας Δημοκρατία, δεν έχει θέση.
Εντάξει φίλε; Συννενοηθήκαμε;

Και συνεχίζει ένα λεπτό μετά.
20 Ιούν 09, 12:55
G: Αν εχετε αποδειξεις για οτι λετε δημοσιευστετες αν οχι σταματηστε να ριχνετε λασπη επι δικαιων και αδικων

Ζητάει πάλι αποδείξεις, ζητάει αποδείξεις για τη κατάντια της πόλης. Ζητάει να του αποδείξουμε εμείς ότι ενάμιση χρόνο μετά δεν ξέρουν ακόμα πόσα λεφτά είχε μέσα το χρηματοκιβώτιο, ζητάει να του αποδείξουμε εμείς τι απέγιναν 183.000 που υπήρχαν στο λογαριασμό του Μουσείου, ζητάει να του αποδείξουμε εμείς τι απέγινε το ταμείο 200.000; του σταδίου, ζητάει να του αποδείξουμε εμείς γιατί δεν κάνανε την ανακύκλωση, ζητάει να του αποδείξουμε εμείς γιατί ρυπαίνει ο βιολογικός,
ζητάει να του αποδείξουμε εμείς γιατί πλακώθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι προκειμένου να μοιράσουν τα λεφτά, ζητάει να αποδείξουμε εμείς γιατί η πρόεδρος του δικαστηρίου αποκάλεσε το δήμαρχό μας ανίκανο για αυτή τη θέση, ζητάει να του αποδείξουμε εμείς γιατί ρυπαίνει η Αμάλθεια, ζητάει να του αποδείξουμε εμείς το σκεπτικό της επαναφοράς φραγκούλη κατηγορούμενου επώνυμα από τον Μπρούνο ότι έβαλε το Δήμο μας μέσα 3.000.000 για την οποία κατηγορία θα ΕΚΑΝΕ μήνυση αλλά τελικά βαρέθηκε να πάει στο Μεσολόγγι, ζητάει να του αποδείξουμε εμείς γιατί τα σφαγεία ρίχνουν τα απόβλητά τους στον βιολογικό καθαρισμό κατά δήλωση κατσούλη, ζητάει να αποδείξουμε εμείς γιατί ο κεντρικός δρόμος της πόλης μας έχει την τριτοκοσμική εικόνα την οποία όλοι βλέπουμε καθημερινά, ζητάει να αποδείξουμε εμείς γιατί δεν αξιοποιήθηκε η μελέτη Κίσσα για την επαναχάραξη του αιγιαλού που έβγαζε το σπίτι δημοτικού συμβούλου παράνομο, ζητάει, ζητάει ζητάει…

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ;; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ;;


Μετά υπάρχει αυτό
G: Το μισος δεν οφελησε ποτε κανεναν. και επιτελους καταλαβετε επιτελους οτι σας χρησιμοποιουν...
Τι να σχολιάσω εδώ; Προφανώς κρίνει εξ’ ιδίων

Και στη συνέχεια
20 Ιούν 09, 18:30
G: Τελικα η βλακεια ειναι ανικητη. Δεν μπορειτε κυριοι ΜΕΠ να καταλαβετε οτι δεν βρεχει αλλα σας φτυνουν;

Είμαστε βλάκες, μάλιστα κύριε! Γιατί όμως;; Γιατί ασκούμε κριτική. Μπράβο σας κύριε, ένα επιχείρημα το οποίο δεν μπορούμε να απαντήσουμε, ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ.

Μετά
20 Ιούν 09, 18:32
G: Υπαρχουν κι αυτοι που δεν συμφωνουν με τις βλακειες σας και δεν ειναι εμμισθοι κανενος οπως θελετε να πιστευετε γιατι ετσι βολευει την βλακεια σας

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ή ΌΧΙ.
Αυτό ονομάζεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Και φτάνουμε και στη σπουδαία διαπίστωση
20 Ιούν 09, 18:33
G: Θρεφετε την κακη νοοτροπια του Αιτωλικιωτη και νομιζετε οτι ετσι εκδικηστε αυτους που δεν σας βολεψαν.

Αγαπητοί φίλοι, τι μάθατε μόλις τώρα;
ΌΤΙ ΌΣΟΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ και έχετε και τη κακή τύχη να συμφωνείτε μαζί μας, ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΙΩΤΗ, γιατί ο καλός Αιτωλικιώτης, είναι ο μουγκός Αιτωλικιώτης, είναι αυτός που περιέγραψα παραπάνω, καφενείο ηλεκτρονικά αδιαφορία για τα κοινά και δε βαριέσαι αδελφέ.
Τέτοιους δημότες σας θέλουν, για τέτοιους σας πέρασαν, φτύστε τους ή χειροκροτήστε τους.
Εσείς θα αποφασίσετε.

Και ολοκληρώνει αυτή την όπως νομίζει επίθεσή του.

20 Ιούν 09, 18:35
G: Εσείς ειστε γνωστοι, οι λογοι που γραφετε αυτες τις αηδιες ειναι γνωστοι, αλλα και οι καθοδηγητες σας ειναι πλεον ορατοι

Απαντώ
Είμαστε γνωστοί. Εμπρός λοιπόν γράψτε το όνομα σας, και στη συνέχεια ονοματίστε μας. Εμείς ΔΕΝ ΕΚΤΟΞΕΎΟΥΜΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΔΉΘΕΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΟΥΔΕΝΌΣ. Σε εσάς αρέσει η τακτική του εκφοβισμού. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.
Θα στερηθούμε τη γοητεία της ψευδωνυμίας μας, αλλά θα γνωριστούμε καλύτερα. καλοδεχούμενοι, σας περιμένουμε.

Οι λόγοι που γράφουμε αυτές τις αηδίες. Εμπρός λοιπόν πάλι. Πείτε τους περιβόητους αυτούς λόγους για να τους μάθει και ο κόσμος, ξεμπροστιάστε μας, καλοδεχούμενοι, σας περιμένουμε.

Οι καθοδηγητές μας είναι ορατοί. Δώστε την εικόνα τους στο κόσμο, δώστε στο κόσμο τις πληροφορίες που έχετε, γιατί τις κρύβεται; Καλοδεχούμενοι, σας περιμένουμε.


Τειρεσίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι mep.Υπάρχει ένα όργανο που λέγεται ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ μήπως να το έπερνε ο κος G να μετρηθεί; Μας κούφανε!!!
α/α

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ G δεν περνάς απο το δημαρχείο να πάρεις κανένα βλακόμετρο να μετρηθείς. Εκεί θα βρείς σίγουρα, είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει σε αφθονία σε αυτό το κτίριο.