Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Αλλαγή πλέυσης για τον δήμαρχο μας.
Άφησε εκείνο τον δήθεν τσαμπουκά, και το εγώ γ..... και θα δείτε κλπ. και κάνει ανοίγματα φιλίας.
Λογικό.
Πρέπει να αποκτήσει κάποιους συμμάχους για τις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Έτσι επιστρέφει σε παλιούς απαξιωμένους για χρόνια ψηφοφόρους.
Ταυτοχρόνως όμως το τηλέφωνο του είναι κλειστό για κάποιους ανθρώπους ή στελέχη της πόλης που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του, για να του θέσουν εκ΄νέου προβλήματα και να ζητήσουν λύσεις. (Περίπτωση σχολείων την επόμενη των εκλογών όπου το καλούσαν οι διευθυντές και εκείνος αγρόν ηγόραζε).
Στους υπόλοιπους λέει εκείνα τα ωραία τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και η αλήθεια είναι ότι αρκετοί έχουν τη διάθεση να τον πιστέψουν.
Και όσοι τον..... έβρισαν (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) το έκαναν πίσω από τη πλάτη του, μόλις έφυγε από το μαγαζί τους ή από τη παρέα τους.
Το περίεργο όμως είναι το εξής.
Υπάρχουν πρώην στελέχη του δήμαρχου που εκεί που είχαν κάκιστες σχέσεις μαζί του, ξαφνικά (σιγά - σιγά όμως για να μην γίνει αντιληπτό) αλλάζουν γραμμή.
Εκεί που ήταν απολύτως τοποθετημένοι εναντίον του, τώρα αρχίζουν να ψελλίζουν κάποιες δικαιολογίες στηρίζοντάς τον.
Το ερώτημα μας είναι, αφού τίποτα δεν άλλαξε στον τρόπο που αυτή η δημοτική αρχή διαχειρίζεται τα πράγματα, αφού καμία εξέλιξη δεν υπάρχει ως προς την υλοποίηση έργων ανάπτυξης, αφού τίποτα δεν συνέβη ως προς την οικονομική εξυγίανση του Δήμου, γιατί αυτοί οι κύριοι αλλάζουν γραμμή;
Επίσης αναρωτιώμαστε, γιατί συγκεκριμένη επαγγελματική ομάδα που έχει βλαφθεί από παράλογες προσωπικές αποφάσεις του δήμαρχου, έχει κατεβάσει ενετελώς τους αντιπολιτευτικούς τόνους, χωρίς να έχει ικανοποιηθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα αιτήματα της;
Υπάρχει συμφωνία με ανταλλάγματα; Είναι αυτή η συμφωνία εν γνώσει όλων των μελών της ομάδας αυτής;
Ναι; Και τότε; Έτσι εύκολοι γίναμε στο να εξαγοραζόμαστε κυρίες και κύριοι;
Οχι; Αν όχι ας ψαχτούν μεταξύ τους.
Τι υπόγειες συμφωνίες και τι ανταλλάγματα δίνονται;
Σαφώς δεν είναι οικονομικά, αφού το χρήμα πάει τέλειωσε, χάθηκε, (εκτός και εάν το χαμένο χρήμα βρίσκεται σε κάποιους τραπεζικούς λογαριασμούς).
ΤΟΤΕ τι συμβαίνει;
Να θυμίσουμε στους κυρίους αυτούς, ότι ο κόσμος ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ.
Όταν θα θελήσουν να επιστρέψουν στο πολιτικό προσκήνιο, θα βρεθούν προ εκπλήξεων.
Όσο για τους φίλους μας, τους επαγγελματίες (που όλοι καταλάβατε ποιοί είναι), να τους θυμίσουμε πως όταν τους ξαναπουλήσει ο κύριος αυτός που τώρα τους τάζει λάγους μαζί με τα πετραχήλια, ΔΕΝ θα ξαναβρούν σύμμαχο τη κοινωνία.
Οι Μ.Ε.Π. θα παρακολουθούν, και ξέρετε καλά ότι δεν θα διστάσουμε να σπάσουμε αυγά.
Επιτρέψτε μας να σας θυμίσουμε μια παλαιότερη ανάρτηση μας,από τη Μαύρη Μούτζα, και να σημειώσουμε ότι περάσαμε στη φάση 3. (εδώ)


Τειρεσίας

4 σχόλια:

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είπε...

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ Ή ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ;

τίτλος άρθρου των ΜΕΠ -ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;- Διαβάζω προς το τέλος: "Να θυμίσουμε στους κυρίους αυτούς, ότι ο κόσμος ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ.
Όταν θα θελήσουν να επιστρέψουν στο πολιτικό προσκήνιο, θα βρεθούν προ εκπλήξεων"
Εφημερίδα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ φύλλο Φεβρουαρίου 2009 στην τελευταία σελίδα τελευταία άρθρο με τίτλο -Δακτυλοδεικτούμενοι_ Διαβάζω "Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία στο έλεος της μνησικακίας και της βλακείας σας, ούτε θα αφήσουμε να παίξετε στην πολιτική σκηνή του δήμου"

Τι έγινε εδώ ρε παιδιά; Για να γράφει ο Κουτσάφτης στους ΜΕΠ αποκλείετε. (δεν παίρνω και όρκο) Μήπως η ΜΕΠ αντιγράφουν τον Κουτσάφτη; Τους δάνεισε το καλάμι του να κάνουν και αυτοί καμιά βόλτα;
Μήπως τους άρεσε η βόλτα με το καλάμι και αποφάσισαν να το κρατήσουν για πάρτη τους;
Γιατί κύριοι ΜΕΠ αντιγράφετε αυτά που κατηγορούσατε;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να πω ότι δεν μπορώ την αναμνησιολογία. Σχετίζεται με το θάνατο και την απεχθάνομαι. Καληνύχτα Κεμάλ.Αυτός ο κόσμος δεν θ΄αλλάξει ποτέ. Καληνύχτα...
-Likea-

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Φίλε μου "ενεργέ πολίτη" που άφησες το σχετικό σχόλιο, να σου πω ότι χαίρομαι που είσαι τόσο ενημερωμένος και παρατηρητικός. όμως θα μου επιτρέψεις, ή σχέση με την Ελληνική γλώσσα δεν είναι πάρα πολύ καλή, ή σου αρέσει η δημιουργία εντυπώσεων.
Σου απαντώ λοιπόν ότι εμείς δεν εμποδίζουμε κανέναν όσο μνησίκακος ή βλάκας κι αν είναι(οι χαρακτηρισμοί δεν είναι δικοί μας αλλά του Κουτσάφτη) να παίξει όπου και ότι θέλει. Εμείς υπενθυμίζουμε ότι η κοινωνία είναι σε εγρήγορση, βλέπει, παρακολουθεί και είναι έτοιμη να "τιμωρήσει" αυτούς που νομίζουν ότι μπορεί να την εμπάιζουν και να αλλάζουν στρατόπεδα αναλόγως των προσωπικών τους συμφερόντων και επιδιώξεων. Δεν ζητάμε να παίξουμε εμείς το παιχνίδι των εντυπώσεων, αλλά θέλεουμε να είναι μπροστά η κοινωνία. Όσο για τον Κουτσάφτη πάρε όρκο χωρίς φόβο.
Τέλος όσον αφορά το καλάμι, θα το θέλαμε αλλά το πάρκαρες έξω από το γραφείο σου και ντραπήκαμε να στο πάρουμε.
Τειρεσίας.

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο ...

Άλλαξε ο Μανωλιός,
τα ρούχα του έβαλε αλλιώς
και γύρναγε στις στράτες,
να βρει παλιές αγάπες.

Μα κλείσανε οι γειτονιές,
ρημάξανε οι στράτες
γιατί η τιμή, για τη ζωή,
δεν έχει πια αγάπες.

Μήπως σου είπαν Μανωλιό,
πως η ζωή σχωρνάει;
Τ΄ασύστολα τα ψεύδη σου
θυμάται...Και χυμάει!

Γι αυτό, άσε τα ρουχαλάκια σου
όπως, τα είχες βάλει.
Κι ανέβα στ΄αλογάκι σου
κι όπου ο λαός σε πάει.

Μην επιμένεις άδικα
εις το σφυρί βγάλεις
ότι κληρονομήσαμε
μ΄αγώνα και με πάλη.

Και...Που ΄σε, πιες κι ένα κρασί
στην Υγειά της πολιτείας,
που απ΄ την μπρίζα σ΄έβγαλε
ηγέτη της πλατείας ?
α/α