Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

"Πραγματικά Ποσοστά Εκλογών 2009"


"Ας δουμε λιγο λοιπον τα πραγματικα αποτελεσματα που εδωσαν οι Ελληνες πολιτες στα κομματα συμπεριλαμβανομενης και της αποχης των λευκων και των ακυρων οπως φαινετε απο το γραφημα.
Βλεπουμε τα δυο μεγαλα κομματα μετα βιας να εισπρατουν την αποδοχη των μισων Ελληνων ( διατηρω τις αμφιβολιες μου βεβαια για τον τοπο καταγωγης αρκετων εξ αυτων ) , αλλα παρολα αυτα να...
καταλαμβανουν σχεδον τα 3,5/4 στα εδρανα της Ελληνικης Βουλης , εν αντιθεση με την πλειοψηφια του λαου που ειτε δεν προσηλθε στις καλπες ειτε εριξε λευκο/ακυρο ( ειναι γνωστο οτι τα περισσοτερα ακυρα ειναι εις γνωση του ψηφοφορου και οχι απο λαθος του ) να ειναι αναγκασμενοι να υποστουν για αλλη μια φορα το υποτιθεμενο πολιτευμα που καποιοι κυριοι (και κυριες ; ) με μειοψηφικη εξουσια ονομαζουν δημοκρατια.
Ειμαι αγανακτισμενος με ολους αυτους που θεωρουν εμας που δεν ψηφισαμε ως μη εχωντες πολιτικη βουληση οταν οι περισσοτεροι εξ αυτων ψηφιζουν με γνωμονα τα πολιτικα πιστευω των προηγουμενων γενεων τους ( μα αφου το ιδιο ψηφιζε ο παππους εγω να αλλαξω τωρα; μεγαλωσα με αυτες τις αξιες ), καθως επισης και τα προσωπικα τους συμφεροντα ( μια θεση στο δημοσιο και λοιπα ...... ). Αβουλοι ειναι οι ιδιοι διοτι δεν ειναι αξιοι να σχηματισουν πολιτικη αποψη και προτιμουν το ιδιο ολιγαρχικο καθεστως των 300 προς οφελος του μοναρχικου καθεστωτος του εαυτουλη τους.

Μετα τιμης και πολιτικης πεποιθησεως ( γνωστης στο 31% που απειχε )"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/2009_9753.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: