Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Αληθεύει ότι μεγαλοσχήμων της ομάδας των εξ Αθηνών συμπατριωτών μας, σε ιδιωτική συζήτηση, όταν τέθηκε θέμα σχετικό με τα παιδιά του Αιτωλικού, απάντησε: "μου είναι αδιάφορο, τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΆ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"
Δυστυχώς ... αληθεύει, μου το μετέφερε φίλος που το συζήτησε με τον συνδημότη μας που συζητούσε το θέμα με τον εξ Άθηνών, το βράδυ του Σαββάτου στο so FAT, στην εκδήλωση του Αποστόλη.
Οι Μ.Ε.Π. συγχαίρουν για την στάση του τον συγκεκριμένο κύριο και εύχονται πάντα τέτοια.
Τα ονόματα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ είναι στη διάθεσή μας, και το θέμα ΔΕΝ χωράει διάψευση.
Αυτή την ιδέα έχουν για εμάς και τα παιδιά μας αυτοί οι κύριοι και κυρίες. Αυτό είναι που θέλουν να προσφέρουν. (ευτυχώς όχι όλοι, οπότε οι υπόλοιποι τι περιμένουν; )




Καρακάξα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o μεγαλοσχήμων που λέτε, ΔΕΝ είναι άλλος από τον γνωστό ΓΙΑΚΙΜΗ

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Και εμείς απαντάμε, δεν μας ενδιαφέρει το όνομα, αλλά το τι λέει ο καθένας. Πιστεύουμε ότι τα λόγια και οι αντίδραση του συγκεκριμένου συμπολίτη μας είναι αποτέλεσμα πιέσεων και παραπληροφόρησης. Το ποιο εύκολο θα ήταν να τον παραδώσουμε στη δημόσια κρητική. Δεν το κάνουμε γιατί σεβόμαστε την προσωπικότητα του απλού πολίτη και δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα κρίνουν και θα ξεχωρίσουν τους καλούς από τους κακούς. Είμαστε εδώ γιατί διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και τους θέλουμε όλους συμμάχους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαρίσουμε και να χαριστούμε σε κανέναν