Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια καλή ΕΙΔΗΣΗ

Η κυβέρνηση πήρε μια εξαιρετικής σημασίας απόφαση, και δείχνει επιτέλους αποφασιστηκότητα, αλλά και να κατανοεί ότι δεν είναι δυνατόν να πληρώσουν την τεχνητή κρίση που δημιούργησαν, μόνο οι πολίτες.
Δεν είναι αστείο, η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και την μετέδωσαν ήδη τα διεθνή πρακτορεία.

Διαβάστε

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΝΕΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ
Η κυβέρνηση της χώρας, κατάφερε ένα αποφασιστικό πλήγμα στις εταιρείες αμυντικού υλικού, αφού λόγω της κρίσης, ανέβαλε τη λήψη απόφασης για την αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών. Η απόφαση αυτή βασίζεται στην ανάλυση του υφιστάμενου στόλου της αεροπορίας, που διαθέτει 46 μαχητικά αεροσκάφη της Lockheed Martin τύπου F16 και σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι δυνατόν να πετούν με τα υπάρχοντα χωρίς προβλήματα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε την κυβέρνηση της ..... Δανίας, γιατί για την κυβέρνηση αυτής της χώρας πρόκειται, που σε αντίθεση με την δική μας, έχει ανάστημα να σηκώσει.
Την ίδια στιγμή, η σοσιαλιστική κυβέρνηση του giorgakis, στήνει ψευτοεπεισόδια και δήθεν προκλήσεις από τους Τούρκους στο Αιγαίο, τα πουλημένα ΜΜΕ των Χατζηνικολάου κλπ. τα προβάλλουν βγάζοντας κραυγές για την τούρκικη επιθετικότητα, ώστε να μας πείσουν ότι εν μέσω φορολογικής καταιγίδας, είναι απολύτως απαραίτητο να αγοράσουμε όπλα.

Γιατί σαν πολύ ξαφνική δεν είναι αυτή η καινούργια επιθετικότητα των Τούρκων;


ο Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: