Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Για όλη υπάρχει λύση. Μας "απαγόρεψαν" να βάζουμε τα πρακτικά της SIEMENS


Οι αναγνώστες μας θα πρόσεξαν ότι το taxalia και το olympia, ήμασταν τα μοναδικά μέσα που δημοσιεύαμε τα πρακτικά της εξεταστικής επιτροπής, τα οποία "ξετρύπωνε" το μάτι του taxalia, το οποίο διαθέτει και ...ακτίνες "Χ".
Σιγά να μην μας αφήναν έτσι! Η πολύ δημοκρατία βλάπτει. Mα,...
να μην τα έχουν οι διαπλεκόμενοι και να τα έχουν δύο blogs (που δεν τυγχάνει να είναι ρουφιάνοι κανενός συστήματος, παρά μόνο απολογούνται στους αναγνώστες τους;)
Γίνονται αυτά στην Ελλάδα; Οχι βέβαια! Ως taxalia, βαριόμαστε να ξαναασχοληθούμε με το θέμα. Αφού ενοχλεί τόσο πολύ ο ενημερωμένος πολίτης, θα του γράφουμε μόνο για τη Τζούλια Αλεξανδράτου.
Με εντολή του προέδρου (κρίμα κύριε Βαλυράκη που ενδώσατε στις πιέσεις των ομογάλακτων σας) απαγορεύθηκε η κοινοποίηση των πρακτικών της εξεταστικής στους… βουλευτές! Θα δίνεται κεντρικά σε ένα e-mail με το αιτιολογικό να μειωθούν οι διαρροές στο διαδίκτυο!
Μάλλον κάποιος πόνεσε πολύ από τις αποκαλύψεις ώστε να επιβληθεί η σημερινή απόφαση. Έτσι είναι δυστυχώς, αφού τα ΜΜ”Ε” αποσιώπησαν το γεγονός της αποκάλυψης σχετικά με τη συνάντηση Παπακωνσταντίνου – Χριστοφοράκου. Τα Blogs όμως για άλλη μία φορά απέδειξαν ότι κρατούν την δημοκρατία καθαρή, μακρυά από τα χέρια των βαρώνων και της διαπλοκής. Μεθοδεύσεις αυτού του τύπου βλέπετε, δεν χωρούν στο διαδίκτυο.

http://taxalia.blogspot.com/2010/03/siemens_355.html#ixzz0htSBpVLn

Δεν υπάρχουν σχόλια: