Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ




Καλή χρονιά σε όλους! Να είναι δημιουργική και γεμάτη έμπνευση!




Το Αιτωλικό να γίνει ανεξάρτητος Δήμος.

Δεν είναι ευχή για το νέο έτος, είναι πόθος και στόχος όλων των γνήσιων Αιτωλικιωτών. 

Ας βοηθήσουμε όλοι σ αυτό.

Καταργήστε το σχέδιο Καλλικράτης στη πράξη.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα είμαι και πολύ πρωτοχρονιάτικος, γιατί κάποιοι μας σκάβουν το λάκκο ανοιχτά πλέον και μου είναι δύσκολο να ξεχαστώ με τον αϊ-Βασίλη αυτή την στιγμή.

Οι δύο κεντρικές φυλλάδες του συστήματος χθες ρηξαν ομοβροντία: Το μεν Βήμα λέει ότι η Τρόϊκα έρχεται αποφασισμένη για απολύσεις γιατί...:
"...ο αριθµός των γιατρών, των δασκάλων, των δικαστικών, των εφοριακών, των καθηγητών ανά δέκα χιλιάδες κατοίκους, είναι µεγαλύτερος εκείνου των περισσοτέρων ευρωπαϊκών χωρών. Θα καταφθάσουν λοιπόν αποφασισµένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά να επιβάλουν απολύσεις και καταργήσεις φορέων και οργανισµών µε διατάξεις άµεσης εφαρµογής που θα ενσωµατωθούν στο µνηµόνιο plus."
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=436867&h1=true

Έχουμε λοιπόν πολλούς γιατρούς γι αυτό δεν έχουμε καλό σύστημα υγείας, έχουμε πολλούς δασκάλους γι αυτό η παιδεία πάσχει, έχουμε πολλούς δικαστικούς γι αυτό οι δίκες γίνονται 10 χρόνια μετά!!!
Τ' ακούσαμε κι αυτά...

Όμως η ιστορία δεν σταματά εδώ. Τίποτε δεν πρόκειται να πετύχουν με τα μέτρα και το ξέρουν, οπότε μας πάνε για ΚΑΝΟΝΙΚΗ χρεωκοπία, με ενεργοποίηση των cds!
"...να ενεργοποιηθούν (για πρώτη φορά από τη δηµιουργία τους) τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) έναντι αναγκαστικής αθέτησης πληρωµών του κράτους προς τους δανειστές του. Υποστηρίζεται από την πλειονότητα των αναλυτών ότι αυτό είναι αναγκαίο να συµβεί προκειµένου να αποκατασταθεί η εµπιστοσύνη των διεθνών αγορών στην αξιοπιστία των ασφαλίστρων κινδύνου."
(Από το ίδιο άρθρο)

Και φυσικά επειδή χρεοκοπία, με μαζικές απολύσεις, εξαφάνιση των μισθών ΚΑΙ των καταθέσεων δεν μπορεί να συμβεί άνευ...εκλογών, επανενεργοποιούν το σενάριο για εκλογές το Φλεβάρη, με το κλασσικό δίλημμα:
Ευρώ ή δραχμή;

Κι εδώ τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά:
Ήδη ο Προβόπουλος έχει ξαμολυθεί κυριολεκτικά και με συνέντευξή του στην Καθημερινή ΚΑΙ άρθρο του στο Βήμα μας μιλά για την..."κόλαση της δραχμής". Μιλάμε για δηλώσεις που μπροστά τους ο Eddie στον "Εφιάλτη στο δρόμο με τις Λεύκες" μοιάζει με αθώο βρέφος!
Κόλαση, πείνα, δυστυχία, δεκαετία του '50 και φυσικά η...εκδίκηση: "αυτοί που κυρίως χάνουν σε τέτοιες καταστάσεις είναι οι αδύναμοι" λέει το πουλέν των αστών με τα γνωστά κροκοδείλια δάκρυα της υποκρισίας.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100043_31/12/2011_467873
Ταυτόχρονα φυσικά τα...γκάλοπ δίνουν και παίρνουν: 72,2% των πολιτών μας λέει το Βήμα θέλουν το ευρώ. Αυτό το 0,2% είναι που δίνει όλη την εγκυρότητα στην καλή μας φυλλάδα που εφηύρε την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν...

Οι εκλογές λοιπόν μπορεί να έρθουν πολύ σύντομα με όλα τα ζόμπι να βγαίνουν στους δρόμους απειλώντας θεούς και δαίμονες αν ο λαός τολμήσει να αποφασίσει κάτι άλλο από την...χρεοκοπία και την εξαθλίωσή του!!

Την ίδια στιγμή ΘΛΙΒΕΡΑ δίκτυα "αλληλεγγύης" χωρίς καμία προοπτική και στόχο αναπτύσσονται μέσα από τους διάφορους ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ χώρους κοινωνικής δικτύωσης: Καθηγητές κάνουν τσάμπα μαθήματα, ανταλλακτικά παζάρια, φιλανθρωπίες και ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.
http://alturl.com/veoxc

Πετάνε το μπαλάκι της επιβίωσης στην κοινωνία:
"Βγάλτε τα πέρα όπως μπορείτε", μας λένε. "Πουλήστε, ανταλλάξτε, προσφέρετε υπηρεσίες ο ένας στον άλλο, το κράτος για εσάς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, οι επιχειρηματίες κοιτάνε τις εξαγωγές τους, οι επενδυτές τα κέρδη τους κι εσείς κοιτάξτε να επιβιώσετε όπως μπορείτε, δίνοντάς μας όμως το "οκ" για το ευρώ, γιατί αλλιώς.... σας υποσχόμαστε την πραγματική κόλαση!!"

Αν ο λαός υποκύψει τώρα η δυστυχία θα μονιμοποιηθεί στο σβέρκο του.
Πρέπει να βρει το κουράγιο να πει ΟΧΙ.
OXI-OXI-OXI
ΑΥΤΟ είναι το στοίχημα του 2012, με πολύ μεγάλο μάλιστα τίμημα αν χαθεί...