Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Συνενώνεται ο Γαλατάς και το Περιθώρι με το Μεσολόγγι

Η παρακάτω είδηση, αποκαλύπτει το μέγεθος της προδοσίας που υπέστη το Αιτωλικό από την πρώην δημοτική αρχή του γαλάνη-φραγκούλη.

Ο Γαλατάς και το Περιθώρι κατάφεραν να ανατρέψουν το σχέδιο Καλλικράτης και να συνενωθούν με το Μεσολόγγι όπως διεκδικούσαν από την αρχή της εφαρμογής του. 

Διασυρμένο το Αιτωλικό από ένα ανίκανο και άφαντο δημοτικό συμβούλιο, έγινε εύκολη λεία στις επιδιώξεις του αρχιπροδότη πρασινοσκόλικα, με αντάλλαγμα, την ασυλία και την προστασία του από τους γενίτσαρους του Μεσολογγίου. 

Έτσι είχαν ενεργήσει οι πρόγονοί του, έτσι ενήργησε και ο ίδιος.

Το γεγονός της ανατροπής του σχεδίου Καλλικράτης, αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Αρκεί να μεθοδευτεί και να γίνει στόχος της κοινωνίας των δημοτών του Αιτωλικού.
Δικαιώνονται στο μέγιστο, όλοι εκείνοι οι συμπολίτες μας που ακόμη και σήμερα τρέχουν στα δικαστήρια και προσπαθούν να βρουν λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει, η κατάργηση του Δήμου Αιτωλικού. 

Για όσους δεν το ξέρουν, από την πρώτη του μηνός, ακόμη και η υποτιθέμενη αντιδήμαρχος Αιτωλικού, μετακομίζει στο Μεσολόγγι, μαζί με το εναπομείναν προσωπικό.
Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Μ.Ε.Π
========================================================================================================

Υπογράφτηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών Φώφη Γεννηματά, το Προεδρικό Διάταγμα για την συνένωση των κοινοτήτων Γαλατά και Περιθωρίου με τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, και απομένει η υπογραφή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η συνένωση του Γαλατά και του Περιθωρίου μετον δήμο Ναυπακτίας αντί του αυτονόητου της συνένωσης με τον δήμο της Ι.Π. του Μεσολογγίου, αποτελούσε ένα από τα χαρακτηριστικά λάθη του «Καλλικράτη».
Οι πιέσεις της τοπικής κοινωνίας αλλά και οι ομόφωνες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων Μεσολογγίου και Ναυπακτίας συνοδευόμενες από συντονισμένες ενέργειες, φαίνεται πως έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τώρα αυτό που απομένει είναι να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε με ομαλότητα, οι δυο κοινότητες να ενσωματωθούν στο Μεσολόγγι.

http://saltseno.blogspot.com/2011/12/blog-post_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: