Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Συμπολίτη, Συμπολίτισσα,


Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος 2014) θα διεξαχθούν σε ένα τοπίο πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και αυτοδιοικητικό που η χώρα, αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει γνωρίσει, ούτε και θα μπορούσε να φανταστεί.
Σ’ αυτό το τοπίο ο Δήμος μας καλείται να ανατρέψει τις αρνητικές επιπτώσεις από την εφαρμογή του «Καλλικράτη», τις πληγές που προκάλεσαν οι λάθος χειρισμοί των κυβερνώντων – τοπικών και κυβερνητικών – να τις θεραπεύσει και να μετατραπεί σε τόπο ανάπτυξης, ελπίδας και προοπτικής για το σύνολο των πολιτών του.
Η βαθιά κρίση του συστήματος διακυβέρνησης που διαπερνά κάθετα την κοινωνία ολόκληρη και φτάνει στην τοπική αυτοδιοίκηση, δημιουργεί εκρηκτικές αντιθέσεις που πρέπει οπωσδήποτε να λυθούν και ανάγκες που πρέπει πάση θυσία να καλυφθούν. Σπρώχνει σε μονοπάτια που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουμε περπατήσει, ωθεί για λύσεις που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε αναζητήσει! Γεννάει έτσι ευκαιρίες, νέες κοινωνικές δυνάμεις, νέες ριζοσπαστικές ιδέες, νέες πρωτόγνωρες δυνατότητες και πολλές προσδοκίες!
Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια και σας καλούμε ΟΛΟΥΣ την Κυριακή 15.12.2013 και ώρα 11:00 πμ. Στο ξενοδοχείο «ΘΕΟΞΕΝΙΑ» στο Μεσολόγγι, όπου θα παρουσιάσουμε την διακήρυξής μας για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Συμπολίτη, Συμπολίτισσα,

Ο χρόνος μέχρι σήμερα ήταν και είναι σύμμαχος όλων εκείνων που έφεραν την πόλη κι ολόκληρη την περιοχή του διευρυμένου Δήμου μας σ΄ αυτή τη ζοφερή κατάσταση. Στο χέρι μας είναι να οδηγήσουμε τα πράγματα στην ανατροπή! Ας τον μετατρέψουμε λοιπόν σε δικό μας σύμμαχο, ξεκινώντας από την Κυριακή 15.12.2013 το ωραίο αυτοδιοικητικό μας ταξίδι! Να είστε ΟΛΟΙ εκεί. Σας περιμένουμε.


Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας



Ιερή πόλη του Μεσολογγίου 11.12.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: