Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

"Καμπάνα" 40.000 ευρώ στον νεοφασίστα Άδωνι που 'χει το σόι του στη λίστα Λαγκάρντ... για τη λάσπη εναντίον του Πάνου Καμμένου!

Τρόμος στον ΔΟΛ μετά την δικαίωση Καμμένου από την δικαιοσύνη! Τα φορτώνουν τώρα στον Γεωργιάδη!!


ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ!
Τρόμος στον ΔΟΛ μετά την καταδίκη Γεωργιάδη μετά την αγωγή του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όχι, δεν στεναχωρήθηκαν για τον Γεωργιάδη, αλλά για τις δύο αποφάσεις από τις αγωγές εις βάρος τους που εκκρεμούν και μετά τις δυο απανωτές καταδίκες Γεωργιάδη, θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι συντριπτικές!
Να σημειωθεί ότι ο ΔΟΛ είναι υπότροπος απέναντι στον Πάνο Καμμένο αφού και στο παρελθόν είχε εξαπολύσει οχετό ύβρεων κατά του βουλευτή, όταν ο τελευταίος αποκάλυπτε το σκάνδαλο των υποβρυχίων. (Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.)
Τότε βέβαια τον έλεγαν “συνωμοσιολόγο” …αφού τα 7 δις έπρεπε να ροκανιστούν από τους κουκουλοφόρους της διαπλοκής… Τώρα, η τελευταία ελπίδα του ΔΟΛ για να γλιτώσει είναι να ρίξει τα πάντα στον Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας ότι “η εφημερίδες του συγκροτήματος δεν έφταιγαν, έφταιγε ο Γεωργιάδης για τις καταγγελίες”, γεγονός βέβαια που δεν στέκει. Οι εφημερίδες παρουσίαζαν τις συκοφαντίες κατά του Καμμένου ως “Αποκαλύψεις”, και είχαν έναν στρατό δημοσιογράφων για να διερευνήσουν την ακρίβεια ή μη των καταγγελιών. Δεν υπάρχει δικαστής να τους πιστέψει.
Αποζημίωση 40.000 ευρώ θα υποχρεωθεί τελικά να καταβάλει ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα, για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς «ψεύτης» και «κλέφτης» που είχε εξαπολύσει εναντίον του την άνοιξη του 2013.
Το δικαστήριο επέβαλε ακόμη στον Άδωνη Γεωργιάδη να καταβάλλει 2.000 ευρώ κάθε φορά που θα αναφέρει το όνομα του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
(πληροφοριες από το Κουτι της Πανδώρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: