Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μαντέψτε ποια χωρα – βρυκόλακας θησαυρίζει απο την σφαγη του Ιρακινού λαού…

Λίγες εβδομάδες πριν την εισβολή, ο προδότης και δοσίλογος Μπαρζανι είχε αρχίσει μονομερως να πουλά ιρακινό πετρέλαιο απο το ιρακινό κουρδισταν στην Τουρκία. Το γεγονός αυτο, εκτος απο την οργη των Κούρδων πατριωτών, προκάλεσε και την άμεση αντίδραση της κεντρικής κυβερνησης του Ιράκ.
Η Βαγδατη προσέφυγε σε διεθνή διαιτησία κατα της Αγκυρας αλλα και των εταιρειών που αγόραζαν παράνομα ιρακινό πετρέλαιο απο την τουρκια. Ειναι βέβαιο πως το Ιράκ θα κέρδιζε και θα έπαιρνε εκατοντάδες εκατομμύρια απο αυτη την λαθρεμπορία Τούρκων και απατεώνων.
Τι έχουμε λοιπόν; Οι τουρκοκινητες ορδές των ισλαμοφασιστων, εισβάλλουν “χωρίς προφανή λόγο” στο Ιράκ, επειδή τους το είπε ο Αλλαχ. Οχι οι τουρκοι χρηματοδότες τους.
Προβαίνουν σε γενοκτονια και βαδίζουν στην Βαγδατη εξοντώνοντας οτι βρουν μπροστά τους.
Οι Κουρδοι συγκαλούν το εθνικο συμβούλιο για να οργανώσουν αντεπίθεση, στα πρότυπα των Κούρδων της Συρίας. Το συμβούλιο σαμποταρεται απο ποιον νομίζετε; Απο τον Μπαρζανι! Τον άνθρωπο που έκανε την μπιζνα με το πετρέλαιο στην Τουρκια!
Φυσικά, για να ολοκληρωθεί το έγκλημα, οι ισλαμοφασιστες καταλαμβάνουν το τουρκικό προξενείο, χωρίς όμως να πέσει ούτε ενα κεφάλι! Ωστε η Τουρκια να παραστήσει το θύμα και οχι τον θύτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: