Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Αιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά από τους ληστές με τα όπλα !!!


Ληστεία σημειώθηκε στο Δημαρχείο Αιτωλικού και πιο συγκεκριμένα στο ταμείο της ΔΕΥΑΜ στο Αιτωλικό, το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο δράστης έχοντας όπλο στο χέρι του, χωρίς να κρύψει καν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέβαλε στο ταμείο και «σήκωσε» από εκεί 2.155 ευρώ.

Αυτά τουλάχιστον μας είπαν και αυτά πρέπει να ξέρουμε, εμείς όμως μάθαμε ότι οι ληστές μαζί με τα χρήματα πήραν την πλάκα από το τυπογραφείο του Μάγιερ, της εφημερίδας ΄΄Ελληνικά Χρονικά΄΄, της επαναστατημένης Ελλάδας του ΄21, το μικρό κανόνι επίσης από τον καιρό της επανάστασης, άγνωστο αριθμό χαρακτικών έργων της Κατράκη, το Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Αιτωλικού και το θησαυροφυλάκιο. 


Ρε σα δε ντρέπεστε λίγο ξεφτιλισμένοι μπικιονοσφυρίχτρες, βάλατε δήθεν τα κλάματα για 2.155 ευρώ και έχετε κλέψει ότι πολυτιμότερο διαθέτει το Αιτωλικό!
Ποια είναι η διαφορά σας με αυτούς τους αλητήριους τυχοδιώκτες; Και για να μη βιαστείτε να απαντήσετε, σας το λέμε εμείς.


Αυτοί είναι οι ληστές με το πιστόλι και εσείς με τη γραβάτα, αν τα βάλουμε κάτω να τα μετρήσουμε, τότε και μόνο τότε θα βρούμε τον πραγματικό ληστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: