Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ Θρίλερ με Γερμανούς συνταγματολόγους οι οποίοι επιχειρούν να τορπιλίσουν την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ

Κορυφαίους Γερμανούς συνταγματολόγους έχει επιστρατεύσει η Τρόικα ώστε να ανακόψει τον δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία!

Σύμφωνα με πληροφορίες και με αφορμή την συνταγματική αναθεώρηση (αλά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που ετοιμάζουν τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης οι Γερμανοί συνταγματολόγοι ετοιμάζονται να προτείνουν έναν εκλογικό νόμο που θα ευνοεί τους κυβερνητικούς συνασπισμούς από 2 ή και παραπάνω κόμματα.

Για να επιτύχουν το ποθητό αποτέλεσμα οι Γερμανοί προτείνουν στον Σαμαρά να προβεί σε φοροελαφρύνσεις ώστε να μην πέσει η ΝΔ κάτω από το θανάσιμο ποσοστό του 10%.

Σήμερα βρίσκεται στο 14-15%-μην βλέπετε τα ψεύτικα gallop που κυκλοφορούν. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ έχει καβατζάρει το 40%. Ο νέος εκλογικός νόμος θα ισχύσει από τις μεθεπόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν-το πιο πιθανό πολύ σύντομα εάν πάμε σε επαναληπτικές εκλογές.

Οι Γερμανοί επιθυμούν σφόδρα μια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στα γερμανικά πρότυπα όπου συγκυβερνούν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα.

Σε καμμία περίπτωση δεν θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο στην εξουσία. Το σχέδιο που βρίσκεται σε... εξέλιξη και το οποίο σάς αποκαλύπτει το Κουρδιστό Πορτοκάλι έχει ακριβώς αυτόν τον στόχο: Nα αποκλείσει μια πολύ πιθανή αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν μπει σήμερα κιόλας ένα τέλος στην πολυφωνία των στελεχών του για μείζονα θέματα στο τέλος το σχέδιο της Τρόικας για μη αυτοδυναμία θα γίνει πραγματικότητα.

Πάρτε παράδειγμα το χρέος. Εδώ λαλούν πολλοί κοκκόροι και λέει ο καθένας τα δικά του. Ο Δραγασάκης ζητάει απόσυρση του χρέους ενώ ο Λαφαζάνης επιμένει στην "ψηφισμένη" από τα όργανα του κόμματος "διαγραφής μεγάλου μέρους του".

Ο Λαφαζάνης απορρίπτει και την άποψη που έχει διατυπώσει επανειλημμένως ο έτερος οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ ( και τομεάρχης Ανάπτυξης) Γιώργος Σταθάκης, πως μια μεγάλη επιμήκυνση (70 ή 100 χρόνων) στην αποπληρωμή του χρέους, ισοδυναμεί ουσιαστικά με κούρεμα 50%.

Αυτό είναι το γερμανικό σχέδιο με στόχο να ανακόψει την οδό αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ!

http://kourdistoportocali.com/post/38304/german

Δεν υπάρχουν σχόλια: