Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο "υπερπατριώτης" Γεωργιάδης προτρέπει: Πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση (Video)



Προτρέπει να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του από τις τράπεζες, ο Αδ. Γεωργιάδης, από την πρωινή ζώνη του Mega. Προτροπή σε άδειασμα των τραπεζών από χρήματα, καλώντας ακόμα και τους δημοσιογράφους της εκπομπής να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταστροφολογεί, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης, μαινόμενος για άλλη μια φορά, απειλώντας με κατάρρευση... των τραπεζών.

Άμεσα αντέδρασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ Γ. Βαρεμένος καλώντας τις τραπεζικές αρχές να παρέμβουν καταγγέλλοντας παράλληλα την πολιτική της κυβέρνησης «Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, θέλουν συντρίμμια» αρκεί να μείνουν στην εξουσία. Αυτός είναι ο ακραίος εθνικισμός που πρεσβεύει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της, και ο ίδιος ο Αντ. Σαμαράς, αν θυμηθούμε αντίστοιχη δήλωσή του από το «καφενείο» της Βουλής.

Η κυβέρνηση παίζει επικίνδυνα παιχνίδια αποσταθεροποίησης προσπαθώντας να σπείρει τον πανικό στα όρια της νομιμότητας καθώς λίγα χρόνια πριν η προτροπή διωκόταν ποινικά με βάση το νόμο προστασίας του εθνικού νομίσματός.


http://greki-gr.blogspot.gr/2014/09/video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: