Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Νέο «Χρηματιστήριο» έστησε ο Βενιζέλος με οφσορ στοιχηματζήδων!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!
27,000 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 24 ΟΦΣΟΡΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΖΙ! ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!


Νέο σκάνδαλο τύπου χρηματιστηρίου αποκαλύπτεται από το υπουργείο των οικονομικών και αφορά το νομικό τερατούργημα που είχε συλλάβει ο νοσηρός εγκέφαλος Βενιζέλου.

Η ιστορία ξεκινά φυσικά από το βρώμικο 2011, όπου ο Βενιζέλος εκτός από την απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ, με ένα νομικό τερατούργημα επέτρεψε σε στοιχηματικές εταιρείες – οφσορ, πίσω από τις οποίες κρύβονται και βαρύγδουπα ονόματα της διαπλοκής, να απομυζούν τα χρήματα των Ελλήνων μεταφέροντας τα σε ...φορολογικούς παραδείσους, ενώ το δημόσιο δεν εισπράττει ούτε Ευρώ!


Τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, πρέπει πραγματικά να οδηγήσουν τον Βενιζέλο στο ειδικό δικαστήριο: Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη για τα πενιχρά έσοδα που δηλώνουν προς φορολόγηση οι 24 – το 2014 βάσει των κερδών προ φόρων που δήλωσαν πλήρωσαν αθροιστικά 27.000 ευρώ (!) – καθώς έχουν τις έδρες τους εκτός Ελλάδος και φορολογούνται κατά δήλωσή τους αφού ο server με τα πλήρη στοιχεία των παικτών και των συναλλαγών είναι στο εξωτερικό!!!
27,000 ευρώ και οι 24 στοιχηματζήδες του Βενιζέλου! Όσα δηλαδή πληρώνει μία τετραμελής οικογενεια μισθωτών!! ΑΙΔΩΣ ΠΙΑ!

Δηλαδή οι δύσμοιροι παίχτες έχουν την εντύπωση ότι παίζουν σε Ελληνική εταιρεία, αλλά τα λεφτά τους καταλήγουν σε οφσορ από όπου το δημόσιο όχι μόνον δεν εισπράττει, αλλά δεν μπορεί καν να ελέγξει τον όγκο του χρήματος που ρέει.

Όπως την εποχή του χρηματιστηρίου, όπου τα πράσινα τρωκτικά έσερναν τους Έλληνες να «επενδύουν» σε φούσκες από όπου οι επιτήδειοι τραβούσαν κολοσσιαία ποσά βγάζοντας τα στο εξωτερικό μέσω οφσορ. Σύμφωνα με τον τ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κύριο Μαγκούφη, οι συμμορίες αυτές έβγαλαν «νομιμότατα» στο εξωτερικό, 65 δις Ευρώ!

Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται με αρχιτέκτονα τον Βενιζέλο. Ουδείς γνωρίζει πόσα δισεκατομμύρια παίζονται από ανυποψίαστους παίχτες, τι ξέπλυμα μπορεί να γίνεται, αλλά φυσικά και όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής, κατά πόσον μπορεί ο παίχτης να πάρει τα λεφτά του.


Χαρακτηριστικές οι καταγγελίες που αφορούν το site stoiximan.gr που δηλώνει «Ελληνική εταιρεία» αλλά έχει έδρα στην Μάλτα (!!) όπου παίχτες καταγγέλουν ότι η εταιρεία καθυστερεί την πληρωμή τους με διάφορες προφάσεις!

Το σκάνδαλο είναι πραγματικά κολοσσιαίο και φυσικά η κυβερνηση οφείλει άμεσα να κάνει εξεταστική, να ακυρώσει την λειτουργία των αφορολόγητων αυτών στοιχηματζήδων και να ζητήσει δικαστική συνδρομή για τα ποσά που ήδη έχουν διακινηθεί.
Όπως επίσης να ελεγχθούν οι σχεσεις των οφσορ αυτων με ντόπια ΜΜ»Ε» για να δούμε ποιούς πολιτικούς στοχοποιούν και εάν όλως τυχαίως αποθεώνουν τον Βενιζέλο…


http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: