Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΜΟΚ, ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ- ΒΙΝΤΕΟ

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΜΟΚ, ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ
O ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ROTHSCHILDS NA ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ! Ο JACOB ROTHSCHILD ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΑΦΕΤΖΟΥΣ «ΒΛΕΠΕΙ» ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
Τρέμουν οι ηγέτες της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) οι μέντορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων οι ρυπαροί τραπεζίτες Rothschilds, τρέμουν την ισχύ της Ρωσίας που μυστικά όλα αυτά τα χρόνια αύξησε την επιρροή της στον κόσμο και γιγάντωσε την στρατιωτική ισχύ της με ηγέτη τον Β. Πούτιν!





Τρέμουν οι ηγέτες της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) οι μέντορες της Νέας Τάξης Πραγμάτων οι ρυπαροί τραπεζίτες Rothschilds, τρέμουν την ισχύ της Ρωσίας που μυστικά όλα αυτά τα χρόνια αύξησε την επιρροή της στον κόσμο και γιγάντωσε την στρατιωτική ισχύ της με ηγέτη τον Β. Πούτιν!
Ο ηγέτης της οικογένειας είναι πλέον ο David de Rothschild (φωτο δεξιά) ο οποίος πραξικοπηματικά πήρε την ηγεσία από τον ξάδελφο του και υιό του Jacob Rothschild, Nathaniel Philip Rothschild…
Η παρέμβαση των Rothschilds που αναγγέλλουν ότι έρχεται μια μεγάλη οικονομική κατάρρευση εντός του 2016, προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο, ταραχή στις παγκόσμιες αγορές, τις οποίες άλλωστε ελέγχουν.
Ο Jacob Rothschild έστειλε ανοιχτή επιστολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέροντας ότι «το 2016, η κατάσταση στην παγκόσμια οικονομία και στις χρηματοπιστωτικές αγορές συνεχίζει να επιδεινώνεται, και το πιο δύσκολο έργο έχουν οι χώρες που εξαρτώνται από τις τιμές των εμπορευμάτων» υπονοώντας μέσα σε αυτές και την «ενοχλητική» για τους Αμερικανούς, Ρωσία…
nwo


Και συνεχίζει ο Jacob Rothschild: «Κατά τα τελευταία χρόνια, οι αναπτυσσόμενες χώρες έχουν συσσωρεύσει ταχύτατα τεράστιο χρέος σε ξένο νόμισμα. Τώρα θα πρέπει να αποπληρώσουν τα δάνεια, τα οποία αυξήθηκαν σημαντικά λόγω της αύξησης του δολαρίου και της κατάρρευσης των τιμών των βασικών εμπορευμάτων. Χώρες όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, η Νιγηρία, η Ουκρανία και το Καζακστάν αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες»…
Τσουβαλιάζει την Ρωσία με σαφώς υποδεέστερες έως και ασήμαντες χώρες όπως η Ουκρανία…
Αλλά ο πανικός της οικογένειας φαίνεται από το μέγεθος του ψεύδους:«Κατά τα τελευταία χρόνια, οι αναπτυσσόμενες χώρες έχουν συσσωρεύσει ταχύτατα τεράστιο χρέος σε ξένο νόμισμα».
Οι Rothschild σπάνια βγαίνουν στο «φως» για να πραγματοποιήσουν τέτοιες «βαριές» δημόσιες δηλώσεις και ακόμα πιο σπάνια δίνουν συνεντεύξεις, άρα βρίσκονται σε πανικό λέγοντας μάλιστα φρικτά ψέμματα.
Η αλήθεια είναι ότι τον Φεβρουάριο του 2016 , η επικεφαλής του ρωσικού Επιμελητηρίου Tatania Golikova δήλωσε στον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι το εξωτερικό δημόσιο χρέος της Ρωσίας μειώθηκε κατά 4,4 δισεκατομμύρια, στα 45,6 δισεκατομμύρια από 50 δισεκατομμύρια δολάρια που ήταν το 2015.
Επίσης το χρέος του μη τραπεζικού τομέα μειώθηκε κατά 9,26% , στα 340 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο μετά από αυτούς θετικούς δείκτες για την ρωσική οικονομία ανέλαβαν δράση οι Rothschilds και έριξαν τιμές του πετρελαίου, δίνοντας «βοήθεια» στις ΗΠΑ.
Πολύ θετική λοιπόν η είδηση ότι ο ο «πατριάρχης» της οικογένειας Jacob Rothschild αναγκάστηκε να κάνει την καφετζού και να πει τόσο χοντρά ψέμματα, αυτό δείχνει σε τι δύσκολη θέση τους έχει φέρει ο Πούτιν…
Ας δούμε όμως και για ποια κοράκια μιλάμε…
Η οικογένεια των Rothschilds, μετρά ήδη πάνω από διακόσια χρόνια παγκόσμιας οικονομικής εξουσίας πίσω από τα παρασκήνια και κανείς σώφρων άνθρωπος στον πλανήτη δεν τους χωνεύει, όπως και την έτερη τέως πανίσχυρη οικογένεια των Rockfellers.
Οι Rothschild φέρεται να είναι αυτοί που έλεγχαν και εξακολουθούν να ελέγχουν ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας του πλανήτη από τις αρχές του 19ο αιώνα.
Η οικογένεια Rothschild, κινείται στο παρασκήνιο σχεδόν ολόκληρου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος , συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve), της Τραπέζης της Αγγλίας, καθώς και μια σειρά από εμπορικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένης της διαβόητης Goldman Sachs και θεωρείται το μεγαλύτερο «κράτος» του πλανήτη σύμφωνα με την ρωσική stoletie.ru.
Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσει κάποιος όλες τους τις οικονομικές επενδύσεις, ενώ η ίδια η οικογένεια έχει «παρακλάδια» σε Γερμανία (όπου ξεκίνησαν), Βρετανία, Ελβετία, Γαλλία και Ιταλία και φυσικά στις ΗΠΑ.
Το οικόσημο των Ρότσιλντ δείχνει πέντε βέλη τα οποία κατά πολλούς συμβολίζουν τους πέντε γιούς του ιδρυτή της δυναστείας Mayer Rothschild.
Είναι ένα κατεξοχήν πολεμικό σύμβολο και οι αντίπαλοί τους λένε ότι συμβολίζει την κυριαρχία τους στις πέντε ηπείρους, την οποία κινδυνεύουν τώρα να χάσουν μετά από τόσους αιώνες…
Ας ακούσουμε μιαν ειδήμονα από το άλλο στρατόπεδο να μας μιλάει γι αυτούς:
tatyana-gracheva
H Tatyana Gracheva, επικεφαλής της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων γράφει στο βιβλίο της «Invisible Khazaria»: «Το είδωλο των Ρότσιλντ ήταν πάντα το χρυσό μοσχάρι, το οποίο λάτρευαν ως θρησκεία. ( Βλέπε την ίδια φράση για τους σιωνιστές και στο άρθρο του Γ. Βολουδάκη: ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ)
Με την βοήθεια του χρήματος και με δωροδοκίες έθεσαν υπό τον έλεγχό τους πολλές κυβερνήσεις και έχουν καταλάβει τη πολιτική εξουσία. Αυτό τον στόχο έχουν κυνηγήσει από αιώνες χρησιμοποιώντας τις καταστρεπτικές μεθόδους τους, και συνδυάζοντάς τες σε μια μεγάλη στρατηγική της οποίας ο χρονικός σχηματισμός αναδύεται από τον καιρό της ίδρυσης της φατρίας. Το 1815, οι πέντε αδελφοί Rothschild εργάστηκαν σκληρά για να προμηθεύσουν με χρυσό τον στρατό του Wellington(διαμέσου του Nathan στην Αγγλία) και του Ναπολέοντα(διαμέσου του Jacob στην Γαλλία) και ξεκίνησαν την πολιτική της ενίσχυσης και των δύο πλευρών στον πόλεμο.
Αυτό επαναλήφθηκε σε κάθε πόλεμο, ακόμα και στον αμερικανικό Εμφύλιο, όπου και χρηματοδότησαν ταυτόχρονα και τον Στρατό του Νότου όπως και εκείνου του Βορά, αλλά και τον ρωσικό Εμφύλιο του 1917 όταν χρηματοδότησαν τον Λευκό και τον Ερυθρό Στρατό, όπως και τον Β’ ΠΠ, όταν χρηματοδότησαν τον Α.Χίτλερ αλλά και τον αντιναζιστικό συνασπισμό»
Οι Rothschilds θεωρούνται ύποπτοι ακόμα και για εμπλοκή στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991, και σε ό, τι συνέβη πρόσφατα στην Ουκρανία.
Ο Jacob Rothschild δε μίλησε τυχαία. Η φράση του αυτή θα φέρει εξελίξεις. Εξελίξεις που θα προκαλέσουν ταραχή στις ζωές όλων όπου κι αν βρίσκονται. Ο πλανήτης πλέον είναι πολύ μικρός και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτά που έρχονται.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
Χαρακτηριστική η φράση με την οποία αρχίζει το βίντεο: «Το χρήμα είναι ο θεός της εποχής μας και οι Rothschilds είναι οι προφήτες του»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: