Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Η Επιτροπή Αγώνα του Αιτωλικού για την δημοπράτηση του έργου της Πηγής του Κεφαλοβρύσου

Ακάθεκτος ο δήμαρχος προχώρησε στην δημοπράτηση της πηγής Κεφαλοβρύσου και των φίλτρων άνθρακα




Σε μια κίνηση που δείχνει μια ακόμη φορά την αλαζονεία με την οποία αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή, το κρίσιμο θέμα του νερού στην πόλη μας, προχώρησε ο δήμαρχος και η ΔΕΥΑΜ τις προηγούμενες μέρες.

Προσπαθώντας να προλάβει το οποιοδήποτε πόρισμα από το ΙΓΜΕ, προχώρησε την διαδικασία (23/02 πρώτη ανακοίνωση και 03/03/2017 στην Διαύγεια) δημοπράτησης μια εβδομάδα μετά την πρώτη συνάντηση που υπήρξε στην Αθήνα και πριν καν συνεδριάσουν τα τεχνικά κλιμάκια για το πρόβλημα ( η συνάντηση είχε οριστεί για 06/03/2017).

Η δημοπράτηση γίνεται για τις βελτιώσεις στην πηγή Κεφαλοβρύσου, τα φίλτρα άνθρακα, και την εγκατάσταση συστημάτων αυτόματου ελέγχου.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος είχε κατ’επανάληψη τονίσει ότι εγκαταλείπει την πηγή Κεφαλοβρύσου γιατί “ακολουθεί αυτό που ζητάει η πόλη”.

Επίσης σημασία έχει το δεύτερο ψέμα που αποκαλύπτεται, ότι δεν μπορούν να ...χωριστούν τα έργα. Μας έλεγαν λοιπόν ότι αν δεν πάνε μαζί τα δύο υποέργα (Πηγή -φίλτρα και αλλαγή δικτύου στον σταθμό Αιτωλικού) θα ακυρωθεί και θα καθυστερήσει το έργο. Τώρα δημοπρατεί μόνο το ένα υποέργο χωρίς πρόβλημα και μάλιστα αφήνοντας το πιό κρίσιμο που είναι η αλλαγή του δικτύου για αργότερα.

Πόσα ψέματα να μετρήσουμε πλέον.
Οι προσφορές για το έργο λήγουν στις 13/04 και όπως καταλαβαίνετε αν δεν το παρακολουθούσαμε συνεχώς θα βλέπαμε τις μπουλντόζες στο Κεφαλόβρυσο και θα αναρωτιόνταν ο κόσμος τι είναι;

Αυτή είναι η δημοκρατική δημοτική αρχή μας.


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΗΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ_signed

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ_signed


https://sosetoliko.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: