Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Η Γιορτή Ψαριού έβγαλε λαβράκι, ποιος έκλεψε τις εντυπώσεις;

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από πολιτιστικής άποψης και εκδηλώσεων η τελευταία όμως εκδήλωση με την ονομασία Γιορτή Ψαριού, άφησε εποχή.

Και λέμε ότι άφησε εποχή, όχι γιατί είχε μεγάλη επιτυχία σαν διοργάνωση, το αντίθετο μάλλον ισχύει, μιας και η πλατεία ήταν νεκρή, μεγάφωνα με άσματα μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες υπήρχαν και το σουβλάκι με το κάθε είδους κρεατικό, έσπασε ρεκόρ κατανάλωσης.

Τα δε ψάρια που γιορτάζαμε την ύπαρξή τους, όπως και κάθε χρονιά, ήταν κλουβίσια και τα ελάχιστα αλανιάρικα ψάρια που διατέθηκαν προς κατανάλωση, δεν ξεπέρασαν τα λίγα κιλά, δηλ. τα 20-30 για την ακρίβεια και αυτά ήταν για όλο το Αιτωλικό, για όλους τους συμμετέχοντες στην γιορτή παρωδία.

Το γεγονός ότι το τραπέζι του δημάρχου είχε καπαρώσει 70 κιλά από τα αλανιάρικα ψάρια, για να φάει ο ίδιος με τα καραπανάκια συν τους γνωστούς κολαούζους που δεν χάνουν ευκαιρία για τσάμπα φαγητό (ψωμόλυσσες), δίνει το μέγεθος της προσωπικής επιτυχημένης βραδιάς του δημάρχου στη Βενετία της Δημοκρατίας.

Έλα μου όμως που το κλου της γιορτής, δεν ήταν ούτε ο καλοταϊσμένος δήμαρχος, ούτε η αποτυχία της γιορτής.

Ήταν το ψάρι δήμαρχος που εμφανίστηκε ως αντίπαλο δέος στην κορμοστασιά του δημάρχου Μεσολογγίου.

Η ομοιότητα θα σας καταπλήξει

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία και ΘΑΥΜΑΣΤΕ το ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: