Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Ειρήνη αδέλφια, έρχεται η Τριανταφύλλου του ΣΥΡΙΖΑ και μοιράζει ρομαντισμό σαν τον μπανιέρα με ηλιοβασιλέματα, αλλά και χρήματα για επενδύσεις στον κουμπάρο της.

Με μια ομιλία κατώτερης των περιστάσεων και με λόγια πλέριου αισθησιασμού, η Τριανταφύλλου κοιτάζει να καλύψει το έγκλημα που δημιούργησε η ίδια, με τη στήριξη Κουρουμπλή και με ενορχηστρωτή τον κουμπάρο και πρώην επόπτη αλιείας δημητρίου, ο οποίος προώθησε την αλλαγή των νόμων ώστε να περάσει η λιμνοθάλασσα στην κατοχή του και να καρπωθεί τα επενδυτικά προγράμματα τύπου ΕΣΠΑ, μέσω του συνεταίρου του... αναγνώπουλου, που πριν μερικά χρόνια ήταν και πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας.

Τι και αν χάνουν τη δουλειά τους οι ψαράδες της περιοχής μας, θα σας ταΐζει ο δημητρίου με οικοτουρισμό απαντάει η βουλευτής.

 Τι και αν υπήρξαν αδιαφανείς ενέργειες κατοχύρωσης στα συγκεκριμένα πρόσωπα, τα ιβάρια, υποστηρίζουμε το συνεταιριστικό κίνημα, απαντά η Τριανταφύλλου.

Τι και αν τα ιβάρια κατοχυρώνονται για 50 χρόνια στα ίδια πρόσωπα, χωρίς να διαθέτουν ψαράδες συνεταίρους παρά αλλοδαπούς ανασφάλιστους αλιεργάτες, θα μπορεί με το μαγικό κοντοπάλουκό της η Τριανταφύλλου να τοποθετήσει κάθε ψαράς  στον συνεταιρισμό και να φάει και αυτός γλυκό ψωμί, γιατί η Τριανταφύλλου, είναι εδώ και σέβεται το ηλιοβασίλεμα της λιμνοθάλασσας.
Επιπλέον, με τη φαντασία που διαθέτει η Τριανταφύλλου ή την εγκληματική της ασχετοσύνη (όπως το βλέπει καθείς), η Τριανταφύλλου καταργεί την κομματικοκρατία και τα στεγανά των ιβαριών, δεν θα δίνονται πλέον τα ιβάρια στους ημετέρους, αλλά θα δοθούν εσαεί στα ίδια πρόσωπα που τα κατέχουν σήμερα. 


Δεν θα πούμε περισσότερα, περιμένουμε την ανακοίνωση των σωματείων των ψαράδων και απ' ότι μαθαίνουμε θα είναι αποκαλυπτική.

Μέχρι τότε διαβάστε την σουργελική ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Τριανταφύλλου για να ξέρετε πως θα αντιμετωπίσετε τυχόν εργατοπατέρες και σωτήρες του τόπου μας στο μέλλον.


=======================================================================================================================================================================================


Ομιλία εκφώνησε η κ. Τριανταφύλλου στην ολομέλεια της Βουλής επί του σχεδίου νόμου για τη «διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην τοποθέτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε την τεράστια οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και ιστορική αξία της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού και την ανάγκη ενίσχυσης και προστασίας της αλιείας.

Σε σχέση με τις νομοθετικές ρυθμίσεις, που περιλαμβάνονταν στο νομοσχέδιο, αναφέρθηκε στις θετικές αλλαγές σχετικά με το ΠΔ40/2016 αλλά και στην ανάγκη αναγέννησης και αναζωογόνησης του συνεργατισμού.

Υπεραμύνθηκε της ανάγκης για αρμονική συνεργασία και συνύπαρξη όλων των αλιέων της λιμνοθάλασσας αλλά και τη δημιουργία κανόνων, ελέγχων και ασφαλιστικών δικλείδων, που θα διασφαλίζουν τα εργασιακά τους δικαιώματα αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος και των ... ιχθυαποθεμάτων.

Το γραφείο τύπου

Δείτε εδώ όλο το βίντεο της ομιλίας: https://www.youtube.com/watch?v=MLRSVRM68dI



Δεν υπάρχουν σχόλια: