Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Το Γολγοθά του τραβά και ο Αγ. Ηλίας με την ύδρευση της ΔΕΥΑΜ που έχει πρόεδρο τον καραπάνο

Κραυγή αγανάκτησης από τους κατοίκους του Αγ. Ηλία για τις πολύωρες διακοπές νερού (έως και 9 ώρες), επειδή υποτίθεται ότι υπάρχουν ζημιές στους σωλήνες.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι το διαψεύδουν και υποπτεύονται ότι ο καραπάνος διοχετεύει το νερό στο δίκτυο του Αιτωλικού... γιατί άραγε;;;

Μάλιστα στο facebook τον στολίζουν κανονικά, λέγοντάς του, Κύριε Καραπάνο θα έπρεπε να ντρέπεστε!

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, κατήγγειλαν το γεγονός και στην εισαγγελία Μεσολογγίου, ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

Αντιγράφουμε - Έγινε ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ σε Εισαγγελία Μεσολογγίου, ΔΕΥΑΜ και Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για τις καθημερινές διακοπές νερού που γίνονται, από 11 Απριλίου σε καθημερινή βάση, διαρκείας 5-9 ωρών ανά 24ωρο.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

Το ερώτημα όμως που παραμένει στους Αιτωλικιώτες είναι, τι και από που πίνουμε νερό τελικά;

Η τελευταία κρίση με το βρομερό νερό της πηγής του Κεφαλόβρυσου, απέδειξε ότι καραπάνος και ΔΕΥΑΜ χωρίς καμιά αναστολή όλο το προηγούμενο διάστημα, έδιναν νερό προς πόση από τη συγκεκριμένη πηγή, παρότι υπήρχε ρητή απαγόρευση από την Δ. Υγείας η οποία επικυρώθηκε και με την εντολή του εισαγγελέα.
Εξέλιξη την οποία δήμαρχος και ΔΕΥΑΜ, βάπτισαν ως νίκη ενάντια στις καταγγελίες των δημοτών και του συλλόγου των ψαράδων.

Επίσης θα θέλαμε να ακούσουμε και την λαλίστατη τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου, πως γίνετε όταν ο ίδιος ο Σκουλέτης, (Υπουργός για όσους το ξεχνάνε), από τη μια έθεσε σε επιτήρηση τον καραπάνο για το πρόβλημα της ύδρευσης του Αιτωλικού και τις υποτιθέμενες επενδύσεις του στην πηγή του Κεφαλοβρύσου και από την άλλη χρηματοδοτεί αυτές τις επενδύσεις με 1,7 εκατομμύρια ευρώ;
Μιας επένδυσης που δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη, ούτε των κατοίκων, αλλά ούτε και της Δ. Υγείας, μιας και αντίκειται στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Τελικά μήπως ο Σκουρλέτης τέθηκε σε επιτήρηση από την τριανταφύλλου και τον κουρουμπλή, οι οποίοι ως γνωστό σιγοντάρουν τον καραπάνο σε δήθεν έργα, ο καθένας για δικό του σκοπό ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: