Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

ΣΤΟΧΟΣ της τουρκικής MIT o Καμμένος;

Το υπουργείο Αμυνας θα βρισκόταν στα χέρια του πρεφαδόρου πάστορα Κουβέλη

Eπειδή οι ελληνικές αρχές ασφαλείας και λοιπές υπηρεσίες πιάστηκαν σε κρίσιμες στιγμές εν υπνώσει, όπως συνέβη στην διάρκεια του τουρκικού πραξικοπήματος με το τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο που προσγειώθηκε κυριλέ στην Αλεξανδρούπολη αντί να το ανεφοδιάσουμε και τους πούμε να πάνε αλλού, καλό θα είναι ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος να αναλύσει προσεχτικά και μεθοδικά την αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα προς το πρόσωπό του.

Από τον Ian Ford

Εδώ και μήνες οι Τούρκοι αξιωματούχοι αυξάνουν την ένταση των επιθέσεων προς το πρόσωπο του υπουργού με τον ίδιο να απαντά σε αντίστοιχους τόνους. Μάλιστα παρόμοιο κρεσέντο τουρκικών επιθέσεων προς το πρόσωπο Ελληνα πολιτικού δεν έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια.

Είναι προφανής η προσπάθεια της απαξίωσής του. Αυτή θα μπορούσε να εντάσσεται σε ένα γενικότερο σχέδιο με κατάληξη ακόμη και την απαγωγή του από άνδρες της τουρκικής ΜΙΤ και στην συνέχεια γαία πυρί μειχθήτω.

Το υπουργείο Αμυνας θα βρισκόταν στα χέρια του πρεφαδόδου πάστορα Κουβέλη και μέχρι να ενημερωθεί ο πολυχρονεμένος Αλέξης οι Τούρκοι θα είχαν πιάσει αιχμαλώτους ακόμη και τον κυρ-Βασίλη της Aqua Μarina μαζί με τον Αλέξη τον Κούγια.

Και τι θα γινόταν σ΄αυτή την περίπτωση; Θα ξεκινούσε τον πόλεμο ο πάστορας Κουβέλης, παρέα με τον Κουρουμπλή, τον διορατικό, τον ταχυμετρητή, τον Λάκη τον Λαζόπουλο και την έξοχη ντιζέζ Γεροβασίλη; Σοβαροί να είσαστε.

Το λέμε αυτό καθότι οι δικοί μας γενικά είναι σατυροβαρκάρηδες τραχανοπλαγιάδες και έχουν τα σκάφη του Λιμενικού για κρουαζιέρες όπως ο πρωθυπουργός μας. Οταν ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Ομέρ Τσελί ζητά την καταδίκη του ...«πολιτικού κωμικού» Πάνου Καμμένου από την Ευρωπαϊκή Ένωση ποιο είναι άραγε το επόμενο βήμα των Τούρκων; Εδώ η κλιμάκωση είναι προφανής. Καλό είναι ο Καμμένος να παίρνει τα μέτρα του εντός και εκτός της Ελλάδος καθότι πιο εύκολα η ΜΙΤ θα απαγάγει τον ίδιο από τους 8 Τούρκους.
Σε μια σειρά αναρτήσεών του στο Twitter την Κυριακή του Πάσχα ο κ. Τσελίκ κάνει λόγο για συνεχείς προκλήσεις από το «άτομο που φέρει τον τίτλο του υπουργού Άμυνας» ενώ κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση ότι με τη σιωπή της αποδέχεται την τακτική αυτή.

Κάνει, μάλιστα, ονομαστική αναφορά στον Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι μολονότι μιλά για πολιτικές και νομικές αρχές εθελοτυφλεί απέναντι στη συμπεριφορά του υπουργού του.

Ο Τούρκος υπουργός καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να προειδοποιήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι οι «πολιτικές αρχές» είναι για όλους προσθέτοντας ότι οι ευρωπαϊκές αρχές δεν μπορούν να αγνοούν τις «άδικες συμπεριφορές» των μελών της.

«Σε διαφορετική περίπτωση η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη μοιάζει με κενό γράμμα» καταλήγει ο κ. Τσελίκ.
Ο Τούρκος υπουργός υποστηρίζει, ακόμα, ότι η αλληλεγγύη που δείχνει η ΕΕ στην Ελλάδα και τη «νότια Κύπρο», όπως γράφει την Κύπρο στις αναρτήσεις του, δεν βασίζεται σε αρχές.


https://kourdistoportocali.com/news-desk/stochos-tis-tourkikis-mit-o-kammenos/

Δεν υπάρχουν σχόλια: