Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

ΣΟΚ και δέος>To Mαξίμου εντόπισε τις offshore πίσω από τα ελληνικά ΜΜΕ!

ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ!

Ο Τσίπρας σχεδιάζει οι αντίπαλοι εκδότες να έχουν την τύχη του Ψυχάρη


ΣΟΚ και δέος σε ΜΜΕ και διαφημιστικές.
Ο Σύριζα εντόπισε όλες τις υπεράκτιες που τροφοδοτούν με χρήμα τα εγχώρια ΜΜΕ (και όχι μόνο το Πρώτο Θέμα) στο σύνολό τους. Κι έτσι άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι των αποκαλύψεων σε φιλικές εφημερίδες όπως το Documento. Στη προκειμένη περίπτωση το θέμα είναι ότι οι συριζαίοι Απάτσι γνωρίζουν τους πραγματικούς χρηματοδότες των ελληνικών ΜΜΕ, ενώ διαθέτουν στοιχεία ακόμη και για χαριστικές επιχορηγήσεις από το ΕΣΠΑ που έλαβαν συγεκριμένοι εκδότες.

Τα ελληνικά ΜΜΕ πλέον είναι πιο διάτρητα από κεφαλογραβιέρα και βρίσκονται στο σύνολό τους στο έλεος του Τσίπρα και του Καμμένου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι θα πάνε σε εκλογές όταν δούμε στα πέριξ φωτιές να καίνε από τις ελληνικές πετρελαιοπηγές που θα αναβλύζουν καθώς έρχονται οι Αμερικανοί παρέα με τους Ισραηλινούς να αντλήσουν τα ελληνικά πετρέλαια και σύμφωνα με την κυβέρνηση οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να αντιδράσουν. Τότε θα γίνουν και εκλογές σύμφωνα με τους κυβερνώντες: To Φθινόπωρο του 2019. Κι αυτές τις εκλογές-σύμφωνα με το περιβάλλον του αρχηγού των ΑΝΕΛ-θα ...τις κερδίσει ο Σύριζα.

Στο μεταξύ το Μαξίμου “ετοιμάζει” νέους “Ψυχάρηδες”! Δηλαδή εκδότες που θα χάσουν τα ΜΜΕ επειδή είναι πολυδανεισμένοι και επειδή θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη οι πραγματικοί χρηματοδότες τους.

Διαβάστε όλο το άρθρο κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: