Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η σημερινή αγωγή του καραπάνου, είναι ενάντια σε αυτούς που μίλησαν και έγραψαν για την ανάθεση παρωδία με έκπτωση 4% .



Ναι καλά διαβάσατε, η σημερινή αγωγή του καραπάνου είναι ενάντια σε όσους μίλησαν και έγραψαν για την ανάθεση του έργου της Συντήρησης και του Εκσυγχρονισμού των Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων των Αντλιοστασίων στο οποίο η δημοτική αρχή «κατόρθωσε» να πάρει έκπτωση μόλις 4%.

Εμείς όμως ως αδαείς και κακόπιστοι ρωτήσαμε του ιθύνοντες, αν έγινε αυτή η ανάθεση και πράγματι μας απάντησαν πως ναι έγινε. Ματαρωτήσαμε αν δόθηκε αυτή η έκπτωση και η απάντηση και πάλι ήταν καταφατική.
Τότε που στηρίζετε το σκεπτικό της αγωγής η οποία επικαλείται συκοφαντική δυσφήμιση ; Ουδείς μπορεί να διεισδύσει στο αρρωστημένο μυαλό αυτού του ευτραφούς κυρίου που επικαλείται ότι ακόμη είναι δήμαρχος Μεσολογγίου.

Και επειδή ο καραπάνος είναι το τρομπόνι στην ορχήστρα, θα σας πούμε ότι ο μαέστρος της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι ο σπίρτζης του Σύριζα και πρώην Πασοκ (βλέπε πορεία κουρουμπλή) ο οποίος έχει την εταιρεία (στο πρόσωπο βέβαια τρίτου), η οποία αναλαμβάνει τις αναθέσεις των έργων του δήμου Μεσολογγίου.
Τα λιμενικά και άλλα υδάτινα έργα τα αναλαμβάνει η εταιρεία συμφερόντων κουρουμπλή.

Έτσι... και με αυτά και μ' άλλα, δεν ήθελε και πολλά ο καραπάνος και πάαααει, το χάσαμε το κορμί πατριότ και τι κορμί; και από φωνή κορμάρα, που έλεγε και ο μέγιστος συνθέτης.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε δύο βασικά πράγματα.

Η αγωγή αφορά τους Π. Κατσούλης, Π. Καρατσόλης, Π. Παπαδόπουλος, Δημ. Κοκοτός, Σπ. Βασιλείου, Κ. Γιαννόπουλος και Σπ. Διαμαντόπουλος και Αιχμή.
Για άγνωστο λόγο δεν αφορά τους Ν. Μουρκούση, Γ. Γυφτογιάννη και Κ. Δαουτίδη, παρότι και αυτοί υπέγραψαν την καταγγελία.

Το δεύτερο και πιστεύουμε σημαντικότερο είναι ότι ανάμεσα σε αυτούς που κατέθεσαν την αγωγή εκτός του καραπάνου είναι και η υπογραφή του πρόθυμα ηλίθιου και επιθεωρητή σπερματοζωαρίων της δημοτικής αρχής και ηγέτη του οικισμού των Πλατανίων σκαρμούτσου.

Είναι ο μόνος άνθρωπος που όταν τον πλησιάσεις και του πεις κάποιο μυστικό στο αυτί, ακούγετε αντίλαλος. Φαινόμενο ; δεν ξέρουμε, εκείνο που ξέρουμε η διοίκηση εκτίμησε αυτό τον αντίλαλο από το άδειο σε περιεχόμενο κρανίο του και τον αναβάθμισε.

Έλα όμως που και ο ίδιος το πίστεψε ότι μάλλον αξίζει;

Καλά βρε παιδιά, τόσοι συνάδελφοι στην παιδεία όπου το παίζει και  επιθεωρητής Κλουζό, κανείς δεν βρέθηκε να το βοηθήσει το παιδί; κρίμα το τσαημένο!


Μ.Ε.Π

======================================================================================================================================================================================================

Από 260.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και από 100.000 ευρώ ο εκδότης και η δημοσιογράφος της ΑΙΧΜΗΣ στον δήμαρχο, Νίκο Καραπάνο και στους αντιδημάρχους, Σπύρο Καρβέλη, Γιώργο Καραπαπά, Γιώργο Παπαδόπουλο και στον πρόεδρο της Κοινωφελούς και του Πνευματικού Κέντρου, Τάσο Σκαρμούτσο!

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την αγωγή που έλαβαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και η ΑΙΧΜΗ, υποχρεούνται να αποκαταστήσουν την τιμή και την υπόληψη του δημάρχου και των αντιδημάρχων, σχετικά με το έργο της Συντήρησης και του Εκσυγχρονισμού των Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων των Αντλιοστασίων στο οποίο η δημοτική αρχή «κατόρθωσε» να πάρει έκπτωση μόλις 4%.

Της αγωγής είχε προηγηθεί εξώδικο που δεν «απεκατέστησε» την τιμή και την υπόληψη του δημάρχου, που προφανώς θα αποκατασταθεί αν «υποχρεωθεί ο κάθε εναγόμενος χωριστά να καταβάλλει στον καθένα από εμάς τους ενάγοντες χωριστά, το χρηματικό ποσό των 260.000 ευρώ από τους συμβούλους και 100.000 ευρώ από την ΑΙΧΜΗ, ως χρηματική ικανοποίηση της ηθικής μας βλάβης, λόγω της βαρύτητας προσβολής προσωπικότητάς μας και της τιμής και υπόληψής μας, από τα παραπάνω σε βάρος μας ποινικά αδικήματα και αδικοπραξίες, νομιμότοκα από ... επίδοση της παρούσας μέχρι και την πλήρη εξόφληση».

Το επίμαχο δημοσίευμα αφορούσε στην ανακοίνωση των συμβούλων της αντιπολίτευσης που αφορούσε στο εν λόγω έργο, προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ. Η ΑΙΧΜΗ με τη λήψη του εξωδίκου έθεσε κάποια ερωτήματα, η απάντηση των οποίων ήταν η αγωγή του δημάρχου και των τεσσάρων στενών συνεργατών του. Σε κάποιο σημείο της αγωγής αναφέρονται τα εξής: «…Επειδή και στο παρελθόν οι εναγόμενοι έχουν δημοσιεύσει στην παραπάνω εφημερίδα και ιστοσελίδα της με πηχυαίους τίτλους και εξάστηλα, χυδαία συκοφαντικές ανακοινώσεις και άκρως εξυβριστικά άρθρα τρίτων εναντίον μας για τα οποία δεν στραφήκαμε εναντίον τους σεβόμενοι την δημοσιογραφική λειτουργία τους και ελπίζοντας (μάταια όμως), ότι στο μέλλον θα εκλογικευθούν…». Δηλαδή τα Δελτία Τύπου και οι ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης δεν πρέπει να δημοσιεύονται;

Εν ολίγοις για να ικανοποιηθεί η ηθική βλάβη, η λύπη, το στρες και η στενοχώρια που ένιωσαν ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοί του από την ανακοίνωση της αντιπολίτευσης που δημοσίευσε η ΑΙΧΜΗ πρέπει να πληρωθούν όλα αυτά τα χρήματα τα μισά, γαλαντόμοι γαρ, από τα οποία θα δωρίσουν στο Σελίβειο Γηροκομείο.

Να σημειωθεί ότι αγωγή έλαβαν εκτός από την ΑΙΧΜΗ, οι σύμβουλοι: Π. Κατσούλης, Π. Καρατσόλης, Π. Παπαδόπουλος, Δημ. Κοκοτός, Σπ. Βασιλείου, Κ. Γιαννόπουλος και Σπ. Διαμαντόπουλος. Το ερώτημα είναι γιατί η αγωγή δεν στρέφεται κατά των Ν. Μουρκούση, Γ. Γυφτογιάννη και Κ. Δαουτίδη, παρόλο που και εκείνοι υπέγραφαν την ίδια ανακοίνωση; Επίσης γιατί η δημοτική αρχή δεν στράφηκε και κατά άλλων ΜΜΕ που δημοσίευσαν την ανακοίνωση και βάλλει μόνο κατά της ΑΙΧΜΗΣ; Μήπως τους χαλάει την σούπα η πρώτη εφημερίδα του νομού ή μήπως κάποιοι άλλοι εκ των ιδιοκτητών sites έχουν επαγγελματικές σχέσεις και συγγενείς τους εργάζονται σε επιχειρήσεις του δήμου οπότε τελούν υπό καθεστώς προστασίας;

Σε κάθε περίπτωση ευχή μας να γίνει το συντομότερο το Δικαστήριο για να απαντηθούν δεόντως τα εύλογα ερωτήματα που θέτουμε. Αλλά και για να πέσουν οι μάσκες για τους σκοπούς και τα κίνητρα όσων επιχειρούν την φίμωση της διαφορετικής γνώμης στο δήμο και όσων πολιτικών νάνων υιοθετούν τέτοιες τακτικές.

http://www.aixmi-news.gr/mesologi/mesologgi/mesologgi/78376-to-stres-kai-i-lypi-tis-dimotikis-arxis-apokathistatai-me-merika-ekat-evro.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: