Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ανεξαρτητοποιείται ο Ανδρέας κότσαλος. Ορφανά θα μείνουν τα παιδιά που κατασπάραξαν το δήμο Μεσολογγίου.



            Επιστολή ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε σήμερα ο Ακότσαλος, διότι λέει η πολιτικής και κοινωνική του αξιοπρέπεια και εντιμότητας, δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει σε αυτό τον δημοτικό συνδυασμό των μη αξιοπρεπών και ανέντιμων.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Ανδρέα κότσαλου, που τον βάραγε στην ταράτσα ο καραπάνος, για να αποτάξει την πίστη του στο λαό. ....

«Θέλω να σας ενημερώσω πώς αποχωρώ από τον συνδυασμό «Δήμος για τα παιδιά μας» (όχιιι... γύρνα πίσω αρχηγέ) για λόγους πολιτικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας (ναι, βάλε δύο σοκαλάτες και τέσσερα μακαρόνια και ένα κιλό φέτα ή μάλλον κάντο δύο. Θα το κάψουμε σήμερα κυρ Στέφανε  ) και εντιμότητας (εεε αυτό δεν χρειάζονταν αγαπητέ Ανδρέα, φαίνεται από μακριά) . Θα συνεχίσω σαν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος ( στη καρέκλα πες το, που θα κάθεσαι, εμείς τι να πούμε; ) του Δήμου μας της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ( ναι βέβαια, μετά την εμφύλιο σπαραγμό, η τελική μάχη της Τουλίδος, βρήκε νικητή το Μεσολόγγι και έκτοτε ο δήμος είναι της ιερής πόλης ) στηρίζοντας πάντα τον αγώνα (Ολυμπιακός - Μίλαν 3:1 ) για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής μας (κυρίως σεξουαλικά κυρ Αντρέα μας, κάνε κάτι γιατί τα βλέπουμε όλα μπλε) , τηρώντας την εντολή των συμπολιτών μου οι οποίοι με εξέλεξαν ( που να ΄ξεραν οι έρμοι ; και εκεί που πάνε να ξεχάσουν, σουβλιά με αλάτι στη πληγή, εσύ!!!) και πιστός στον όρκο που έδωσα με την εκλογή μου». ( πάνω στον Τσελεμεντέ είχες βάλει το χέρι σου Ανδρέα μου ;;; )


Βέβαια το ερώτημα που μπαίνει είναι, από πότε ο Ακότσαλος το αντιλήφθηκε όλο αυτό το κακό, γιατί τώρα και όχι πριν τον διώξει κλοτσηδόν ο μπανιέρας για να βάλει ένα υπόδικο για κακουργηματικές πράξεις δημοτικό σύμβουλο, στη θέση του;

Δεν μπορεί ο καλός καραπάνος που μεριμνούσε για την τσέπη του και για τα δικά τους παιδιά, εντελώς ξαφνικά να έγινε αμοραλιστής, κλέφτης και απατεώνας.

Μήπως αντί για επιστολές με μπαρδαμπούρδες, θα ήταν καλύτερο να περάσει πρώτα από το γραφείο του εισαγγελέα και να αρχίσει να εξηγεί ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι της πολιτικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας και εντιμότητας, που ανάγκασαν αυτόν τον ηγέτη, τον άξιο εκπρόσωπο του οικισμού των Πλατανίων, να αποχωρίσει από το συνδυασμό του καραπάνου ΄΄Δήμος για τα παιδιά μας΄΄;

Στην αντίθετη περίπτωση και σε προσωπικό επίπεδο, ο κάθε κύριος Ακότσαλος είναι εκτεθειμένος στη χλεύη μας.

Επειδή όμως εμάς, ποσώς μας ενδιαφέρει το μέλλον ή η σκορδοκαΐλα των μετανοημένων λαμογιών, που συντέλεσαν στην καταστροφή του τόπου μας, πρέπει να σημειώσουμε ότι κάπου εδώ αρχίζει και η αποσύνθεση των ονειρώξεων του καραπάνου.
Ο συνδυασμός του, όχι μόνο παραπαίει, αλλά βάρεσε διάλυση, πολύ περισσότερο μετά και από τις ανακοινώσεις των υποψηφίων του.
 Ο προβληματισμός των εναπομεινάντων συνεργατών είναι διάχυτος.

Πολλοί από αυτούς εισηγούνται στον καραπάνο, αντί να κατέβουν στις εκλογές, να πάνε όλοι μαζί εκδρομή στα Μετέωρα, για να συνδυάσουν την ευλογία με τη χαρά της εκδρομής.

Ακόμη και τα τραγουδάκια είναι έτοιμα να γεμίσουν τον αέρα του λεωφορείου, όπου στη καλύτερη περίπτωση θα είναι κάτι μεγαλύτερο από μίνι μπας.
Πούντο πούντο το δαχτυλίδι, ψάξε ψάξε  δεν θα το βρεις (το τσέπωσε ο καραπάνος) ή το δεν περνάς κυρά Μαρία δεν περνάς δεν περνάς (για το σκαρμούτσο και καρβέλη πρόκειται που είναι ο σταθερός δεσμός του καραπάνου) και κάπου στο τέλος πριν την ιερά πόλη, το ίπι ίπι ούμε σας ευχαριστούμε αν θα ξαναβγείτε τότε θα ξαναφάμε.

Με αυτά και άλλα πολλά, περνάμε όμορφα στη μπανανία της Ελλάδας και ιδικά στην ιερή πολιτεία της ιερής πόλης.




Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: