Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Το αόρατο ενεργειακό πλέγμα της Γης και η σχέση του με τις αισθήσεις και τη ψυχή μας



Όλα οδηγούν πλέον πως ο πλανήτης μας καλύπτεται από ένα αόρατο μαγνητικό πεδίο, και αν και έχω αναφέρει στο παρελθόν αρκετά, τώρα θα επικεντρωθώ σε μια άλλη ιδιότητα του συγκεκριμένου πεδίου.

Το ενεργειακό πλέγμα δέχεται και συντηρείται με την ενέργεια αυτή μέσω του ομφάλιου λώρου με το άστρο μας τον ήλιο. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο το πλέγμα, ώστε να μορφοποιεί μέσα από την πύκνωση της ενέργειας σε ύλη.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ο άνθρωπος από την επιφάνεια του πλανήτη, και να μην χάσει την πραγματικότητα από γύρω του, διότι εκεί έξω, εκπέμπουν άλλες πληροφορίες από άλλο συντονισμό κύματος.

Η Γη, ο πλανήτης, δέχεται από το ενεργειακό πλέγμα, συχνότητες των 7,8 Χέρτζ. Με την ίδια ακριβώς συχνότητα, είναι στην τέλεια υλική υπόσταση του το ανθρώπινο υλικό σώμα, και λειτουργεί σε αρμονία με την Γη.

Η ατμόσφαιρα του πλανήτη μας πάλλεται στα 7.8 Hertz, ακριβώς στην ίδια συχνότητα που πάλλεται συνήθως και ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη κατάστασή του (τα λεγόμενα εγκεφαλικά κύματα Alpha).

Γύρω μας, και παντού στον πλανήτη, κυκλοφορούν αυτά τα ενεργειακά ποτάμια, τα οποία διαχωρίζονται, τέμνονται, διασταυρώνονται, ώστε να ...παρατηρείται σε αυτές τις περιοχές οι άνθρωποι να συντονίζονται με αυτή την ενέργεια, και να έχουν πνευματική ευμάρεια, και σε άλλες περιοχές να βελτιώνεται η σωματική κατάσταση και υγεία των ανθρώπων.Και σε άλλες να αρρωσταίνουν.

Συμπερασματικά, ο πλανήτης μας έχει ένα αόρατο ενεργειακό πλέγμα γύρω του, όπου εκπέμπει συχνότητες, το οποίο είναι έτσι διαρρυθμισμένο, ώστε να υπάρξει ο υλικός κόσμος που βλέπουμε εμείς.

Όλες οι υλικές οντότητες και όλος ο υλικός μας κόσμος γενικά που ζούμε καθημερινά, ΥΛΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΌ ΠΛΈΓΜΑ. Την λεγόμενη ζωική ενέργεια.

Όπως και όλη η απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το οικοσύστημα της Γης.

Σήμερα οι ελίτ που κυβερνούν τον κόσμο, αλλά και από το παρελθόν, πειραματίζονται πάνω στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη, σε έναν ακράτητο ανταγωνισμό, ποιος θα προλάβει πρώτος να ελέγξει αυτή την ενέργεια. Είναι διεφθαρμένα μυαλά, με κίνδυνο να καταστρέψουν όλο το οικοσύστημα.

Είναι επιτακτική ανάγκη η ενημέρωση για το ζήτημα και η δημοσιοποίηση των μυστικών για το ενεργειακό Πλέγμα της Γης. Κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει να παίζουν με τις πλανητικές δυνάμεις και να πειραματίζονται, χωρίς να συνειδητοποιούν την τεράστια δύναμη που κρύβεται εκεί. Δεν το συνειδητοποιούν διότι δεν έχουν εμβαθύνει στο ζήτημα, το διερευνούν ευκαιριακά, συνολικά, με βιασύνη για τις εφαρμογές και όχι με πλήρη κατανόηση. Διότι αποτελεί το άγιο δισκοπότηρο της φυσικής πλανητικής εξουσίας, και βιάζονται να το αποκτήσουν πρώτοι.

Η ενεργειακή δομή του πλανήτη μας, το Πλέγμα, είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ζωής και την εξέλιξη όλων των ζωντανών οργανισμών. Το Πλέγμα καθορίζει τη διαδρομή των καταιγίδων, τη διεύθυνση των ανέμων, τις διαδρομές που ακολουθούν τα υπόγεια νερά, ίσως και την κατανομή της συνείδησης στον πλανήτη.

Αν η γνώση του εξελιχθεί και παραμείνει στα χέρια μιας ανεύθυνης και εγωιστικής μειονότητας, αυτό μπορεί να αποδειχτεί τελείως καταστροφικό, και επιπλέον κανείς άλλος δεν θα μπορεί να κατανοήσει τι συμβαίνει για να το αντιμετωπίσει…

Δεν είναι πλέον κάποιο μεγάλο μυστικό ότι ο πλανήτης μας ετοιμάζεται να εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του. Η συχνότητα περιστροφής του και τα χαρακτηριστικά του μαγνητικού πεδίου του σύντομα θα αλλάξουν και θα δημιουργηθούν νέες ισορροπίες, αλλά και νέες αντιληπτικές πραγματικότητες.

Η ανθρωπότητα, αν θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές με περισσότερη ωριμότητα και με μεγάλη νοητική ευελιξία. Θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψουμε το παιδικό στάδιο της εξέλιξής μας.


https://www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: