Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ανασχηματισμός:με οσμή στρουθοκαμήλου, λειψανδρίας και εμφυλίου πολέμου

Παρελθόν αποτελεί ο γνωστός αγροτοπατέρας Α. κότσαλος από το γραφείο του στο παλιό Δημαρχείο της κεντρικής πλατείας Αιτωλικού, απ΄όπου έπαιζε το ρόλο του αντιδημάρχου Αιτωλικού.


Ο καραπάνος, αποφάσισε να αλλάξει τον Ανδρέα κότσαλο, επειδή όπως είπε ήταν επιτυχημένη η πορεία του στο συγκεκριμένο θώκο, δεν δημιούργησε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τους αντιδραστικούς Αιτωλικιώτες και σε γενικές γραμμές προώθησε τη συνεργασία και τον αλληλοσεβασμό των δημοτών, με το θεσμό που εκπροσωπούσε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Μην τρομάζετε όμως, από επώνυμο ο καραπάνος φρόντισε να μην μας λείψει, διότι ως γνωστό μπορεί διάφορα μέρη της Ελλάδας να φημίζονται για τους καπεταναίους ή τους χτίστες ή κάποια άλλη αξιόλογη εξειδίκευση, εμείς στα Πλατάνια του Αιτωλικού των πέντε κατοικιών, ως γνωστό βγάζουμε ηγέτες.
Τρεις από αυτούς μπήκαν στο ψηφοδέλτιο του καραπάνου και τους τρεις τους βόλεψε σε διοικητικές θέσεις, μιας και ο οικισμός Πλατάνια ως γνωστό βγάζει εθνοσωτήρες σαν τα μανιτάρια ή αν προτιμάται, τους γεωσκώληκες, μετά από τη βροχή.

Οπότε στη θέση του Ακότσαλου, ο καραπάνος έβαλε τον Αγκότσαλο, ώστε να μην προκαλέσει σύγχυση και στρες στους ψηφοφόρους και δημότες, με την ψευδή αίσθηση ότι ξεμείναμε από ηγέτες από τον οικισμό Πλατάνια και πολύ περισσότερο από κότσαλο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο τρίτος εκ Πλατανίων, ο σκαρμούτσος, κόπηκε την τελευταία στιγμή από τη θέση του αντιδημάρχου διότι όπως είπαμε αυτό θα δημιουργούσε ποικίλες και ενδεχομένως άσχημες αντιδράσεις από το σώμα των ψηφοφόρων αλλά και των δημοτών.

Μην ανησυχείτε όμως, ο τρίτος (σκαρμούτσος) ήδη κάνει όνειρα για ανώτερο επίπεδο, μιας και όπως εκτιμά ο ίδιος, πέρασε τις εξετάσεις ως θεσμικός του ιερού δήμου. Η σκέψη αυτή βέβαια για να πάει σε πανελλαδικό επίπεδο, προσκρούει στην αντίδραση φίλων και συγγενών που με ένα στόμα και μια φωνή του λένε: Ξύπνα μαλάκα και κοίτα να σκουπίσεις τα σκατά που μας γέμισες το μέτωπο.
Αυτός όμως προς απάντησή τους, δεν επιδεικνύει μόνο το το καθαρό του μέτωπο, αλλά όλη την αχανή του καράφλα, ώστε να τους αποδείξει ότι όλα βαίνουν καλός.

Ας ξαναγυρίσουμε όμως στην αλλαγή που έκανες ο μπανιέρας ή μάλλον στην καρατόμηση του Ανδρέα για να βάλει στη θέση του τον Αγαθάγγελο κότσαλο.

Ως γνωστόν τοις πάσι, ο Αγαθάγγελος ήταν αυτός που ταρακούνησε το πανελλήνιο (σας το είπαμε είναι γεννημένοι ηγέτες) όταν τους τσάκωσε η δικαιοσύνη για τις ... παράνομες ελληνοποιήσεις, με ταρίφες που θα ζήλευε και ο Ριχάρδος.

Τότε ο καραπάνος ζήτησε τις παραιτήσεις τους, ώστε να μην βρομίζουν τον καθαγιασμένο δημοτικό συνδυασμό τους (δήμος γα τα παιδιά μας).

Τώρα όμως ο ίδιος ο καραπάνος, μάλλον επειδή ανακάλυψε ότι ο συνδυασμός τους είναι πιο βρόμικος και από τα απόβλητα της αποχέτευσης, τον τιμά με τη θέση του αντιδημάρχου.
Επίσης μετά από πολλούς υπολογισμούς και αρκετές αναθέσεις σε εταιρείες δημοσκοπήσεων, έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο Αγαθάγγελος κότσαλος θα του φέρει περισσότερους ψήφους από ότι ο Άδωνις στη ΝΔ.
Εμείς ρωτήσαμε βέβαια την εν λόγω εταιρεία, πως είναι δυνατόν να βγάζει τέτοια αποτελέσματα.
Η απάντηση ήταν απλή. Ο καραπάνος απέτησε να μπει ως στατιστικό εργαλείο με απόκλιση λάθους (συν - πλην 3%) την ανυπαρξία του Ελληνικού κράτους και τη χειμερία νάρκη που βρίσκονται οι διωκτικές αρχές, όσων αφορά με το θέμα των ελληνοποιήσεων.
Ουδείς μέχρι τώρα γνωρίζει πόσοι ακριβώς είναι οι πακιστανοαφρικανοαλαράμπια, που όχι μόνο είναι πολιτογραφημένοι ως Έλληνες, αλλά έχουν και το δικαίωμα της ψήφου.

Με αυτά τα επιστημονικά εργαλεία και αυτές τις προϋποθέσεις, ακόμη και η δημοσκοπική εταιρεία, παρέδωσε τα διπλώματα των επιστημόνων της, στη διάθεση του καραπάνου και ζήτησε από την εφορία να ενταχθεί στο άρθρο 9 του πτωχευτικού κώδικα.

Από πολιτικής άποψης η κίνηση είναι η αποκαθήλωση της βιτρίνας που νόμιζε ότι δημιουργούσε ο κλασομπανιέρας με τα καραπανόσκυλα, όλα αυτά τα χρόνια, εις βάρος της κοινωνίας και της αξιοπρέπειας των δημοτών αλλά και όλης της Ελλάδας.

Η έλλειψη προσώπων, η απόρριψη που δέχεται κατάμουτρα ο ίδιος ο καραπάνος, από το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας για μια θέση στο μελλοντικό του ψηφοδέλτιο και πολύ περισσότερο, από ανθρώπους που έχουν επίπεδο και αξιοπρέπεια, τον ανάγκασε να στηριχθεί στην πεπατημένη συνταγή των φελλών και των κουράδων.

Είναι η κατάντια μιας πενταετίας που πέρασε, τα όνειρα και οι ελπίδες που χάθηκαν και η απογοήτευση που ακολούθησε.

Εμείς προτείνουμε στη θέση της απογοήτευσης, οι δημότες να βάλουν την οργή, να σηκώσουν ανάστημα στο σάπιο καθεστώς από όπου και αν προέρχεται και επιτέλους το πάθημα να μας γίνει μάθημα.

Είναι ταπεινωτικό για όλους μας, να αποδεχόμαστε να μας διοικούν άνθρωποι του παρακράτους, της αρπαχτής και της σαπίλας.

Έχουμε τη μέγιστη υποχρέωση απέναντι στη νέα γενιά, να τους στείλουμε στο διάολο, πριν μπολιάσουν τα παιδιά μας με το δηλητήριο της φαυλότητας, της αναξιοπρέπειας και του γλυφωκολισμού.


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: