Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Προς απίστους επιστολή - 150.000 από το "ΦιλόΔημος" για το δίκτυο ύδρευσης του Αιτωλικού


Επειδή δεχθήκαμε στο μέιλ μας, αντιρρήσεις και παράπονα από Συριζόπουλα, τα οποία βέβαια δεν είναι εχθρικοί απέναντί μας, αλλά η αμφιβολία τους στα γραφόμενά μας είναι μεγαλύτερη από το οπτικό τους πεδίο, τους δίνουμε την είδηση που τους έκρυψε η βολευτίνα τους τριανταφύλλου, όπως βέβαια και οι υπόλοιποι που είναι υπεύθυνοι σε αυτό τον τομέα, οι οποίοι δεν είχαν το ανάστημα να αντιπαρατεθούν και να ξεσκεπάσουν το μηχανισμό που λειτουργεί εντός του κόμματος τους και τροφοδοτεί τον καραπάνο με χρήμα, εις βάρος της ανάπτυξης και των δημοτών.

Είναι ο ίδιος μηχανισμός που επέτρεψε τον διορισμό των συνεργατών του καραπάνου σε εταιρείες που ελέγχει το δημόσιο.

Την ίδια ώρα αυτός ο μηχανισμός αρνούνταν να διορίσει ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί λέει... εμείς δεν θα γίνουμε σαν τους δεξιούς. 
Και βέβαια τα φτωχά Συριζόπουλα αποχωρούσαν από το αίτημα με ένα αίσθημα λανθάνουσας υπερηφάνειας.

Την ίδια ώρα ο καραπάνος, παραμονές εκλογών χρησιμοποιεί τις ίδιες θέσεις και τον ίδιο μηχανισμό, ώστε να προσελκύσει ψηφοφόρους και να εξαγοράσει συνειδήσεις, με τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και με πρόσχημα το συμφέρον του δήμου και των δημοτών.

Υ.Γ 
Αυτά τα χρήματα δεν έχουν καμιά σχέση με τα 1.7 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για την πηγή του Κεφαλοβρύσου, παρότι αυτή δεν θα λειτουργήσει ποτέ. 



Μ.Ε.Π

==========================================================================================================================================================================================================
150.000 από το "ΦιλόΔημος" για το δίκτυο ύδρευσης του Αιτωλικού
29 Νοεμβρίου 2018


Με τη έγκριση 150.000 ευρώ ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση μέσα από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ», ο Υπουργός Εσωτερικών Α. Χαρίτσης έκανε αποδεκτό παλαιότερο αίτημα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου, το οποίο υποβλήθηκε αρχικά την 3η Ιανουαρίου 2018, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το Δήμο.

Ειδικότερα, τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Δεκεμβρίου 2017, προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση κυρίως της περιοχής Αιτωλικού , καθώς το δίκτυο υπέστη μεγάλες καταστροφές.

Μετά την διαπίστωση της έκτασης των ζημιών που προκλήθηκαν, στο Υπουργείο Εσωτερικών κατατέθηκε το τεχνικό δελτίο για την «Αποκατάσταση βλαβών άμεσης προτεραιότητας στις εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΥΑΜ μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα Δεκεμβρίου 2017 στον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου».


http://www.aixmi-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: