Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Για να προδώσεις κάτι πρέπει να πιστεύεις σε κάτι ... Αυτά τα ρεμάλια σε τι πιστεύουν;;;



Σεληνιάστηκε λέει ο κουρουμπλής γιατί στο Αγρίνιο, τον κρεμάσανε ως αφίσα με τον επιεική χαρακτηρισμό, ως προδότη.

Ο ατσαλάκωτος όμως ταχυμετρητής, ακόμη και αυτό, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί για να κερδίσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, το έδαφος που έχασε από τις αποδοτικότατες απατεωνιές που έκανε ως υπουργός.

Επικαλέστηκε ο αθεόφοβος ακόμη και το αίμα των προγόνων του για να πείσει ότι η κατάσταση και η κατακραυγή των συμπολιτών του τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση και ζητά την στήριξη και την ευσπλαχνία των συντρόφων του, απέναντι στους κακούς δεξιούς υπερπατριώτες, που τον δυσφημούν.

Ο κύριος αυτός για ακόμη μια φορά, για να σώσει το τομάρι του, αυτοπαρουσιάζεται ως αριστερός και διχάζει την κοινωνία, όπως το έκανε το πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ με τα δεξιά και αριστερά καφενεία, ώστε να πουλήσει το τομάρι του σε τιμή εκλογικής ευκαιρίας.

Το έτερο σούργελο της γνωστής παρέας τριανταφύλλου-κουρουμπλής-καραπάνος, δεν χρειάστηκε να ζητήσει βοήθεια, γιατί έχει λάβει το μήνυμα για δωρεάν εισιτήριο στον αγύριστο.
Αλλά η έρμη, η αλήθεια είναι ότι και αυτή ζήλεψε, από την ευφράδεια στην αμπελοφιλοσοφία του κουρουμπλή, αλλά τι να πει για τους προγόνους της και το αίμα που έχυναν των τότε κομμουνιστών;
Οπότε ποίησε την πάπια και έκατσε στα αυγά της.

Εμείς καταδικάζουμε χωρίς περιστροφές αυτές τις αφίσες και τα λάθος συνθήματα που κόλλησαν κάποιοι στο Αγρίνιο.

Για να προδώσεις κάτι, πρέπει να πιστεύεις σ' αυτό. Αυτοί απλά στο μόνο που πιστεύουν είναι το τομάρι τους, το οποίο έχει συγκεκριμένη αξία και η προσδοκία τους είναι να μεγαλώσουν αυτήν την αξία, πάση θυσία, ακόμη και με ακρωτηριασμό της πατρίδας, ώστε να ικανοποιήσουν τα αφεντικά, με την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Αν θέλετε να εξοργιστείτε, διαβάστε παρακάτω το λάγια κουρουμπλή, με ένα ερώτημα από εμάς.

Γιατί όπου υπήρχαν οι πρόγονοι κουρουμπλή, υπήρξε εθνική συμφορά ή ακρωτηριασμός ; Τόσο γκαντέμηδες ήταν ή ισχύει κάτι άλλο ;;;



«απόψε στην ιδιαίτερη πατρίδα μου αναρτήθηκαν φωτογραφίες και με το δικό μου πρόσωπο ως προδότη για αυτήν τη Συμφωνία. Αφού καταδικάσω αυτά που αναφέρθηκαν εις βάρος άλλων συναδέλφων, θέλω να καλέσω αυτά τα ανδρείκελα, αυτούς τους αρουραίους, να βγουν στο δημόσιο χώρο και να μιλήσουμε και για την οικογενειακή καταγωγή του καθενός, τι έχει προσφέρει και πόσο αίμα έχει χύσει και η δική μου οικογένεια ακόμα, αφού η μακαρίτισσα η μητέρα μου ήρθε επτά χρόνων, από μια από τις πιο ευκατάστατες οικογένειες του Πόντου, με σφαγμένο τον πατέρα και τον αδερφό της, για να μην αναφέρω το αλβανικό μέτωπο. Αυτοί που πυροβολούσαν τα χέρια τους για να φύγουν από τον αλβανικό μέτωπο, είναι αυτοί. Ας βγουν, λοιπόν, να τα πουν αυτά δημόσια».

Ο Π. Κουρουμπλής τόνισε πως «εγώ τολμώ να αναγνωρίσω με συνείδηση σε όλους τους Έλληνες έναν άδολο πατριωτισμό, ακόμα αν θέλετε και στους ακραίους. Όμως, όσοι γνωρίζουν ιστορία σε αυτόν τον τόπο -γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι, θα τολμήσω να πω, είναι ανιστόρητοι- ξέρουν ότι ο άδολος πατριωτισμός χρησιμοποιήθηκε από μυστικές εχθρικές δυνάμεις εις βάρος του τόπου. Εγώ λέω, λοιπόν, ότι αυτοί που έσφαζαν τους μακαριακούς, οι γριβικοί, πατριώτες ήταν, γιατί πίστευαν σε μία ιδέα, στην ένωση, πατριώτες και οι μακαριακοί. Και ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να μπουν οι Τούρκοι στην Κύπρο. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πατριωτισμού κάποιων. Ας μην αναφερθώ σε άλλα γεγονότα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: