Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κολυμβήθρα, όπου ο κουρουμπλής είδε το φως του





Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις δημοτικές εκλογές και όλοι λίγο πολύ ξέρουμε, ποιος είναι με ποιον ή ποιον προτιμά για τη θέση του δημάρχου στην ιερή πόλη.

Το ακόμη ποιο ξεκάθαρο είναι ότι, το τοπικό και κρατικό παρακράτος, έχει και αυτό αποκρυσταλλώσει άποψη και αρχίζει σιγά σιγά να βγαίνει στην επιφάνεια, διεκδικώντας μερίδιο από τα έσοδα του δήμου σε έργα και ποσοστά από χρηματοδοτικά προγράμματα και τις ευρωπαϊκές επενδύσεις.

Ηγετική μορφή αυτού του παρακράτους δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον ταχυμετρητή - διορατικό και αστραπομάτι κουρουμπλή.

Ο παρακρατικός αυτός ηγετίσκος, ανδρώθηκε στα άδυτα της καμόρας του ΠΑΣΟΚ και όταν αντιλήφθηκε ότι η προσωπική του περιουσία στο Ε9 ξεπερνά την εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα, το έριξε στην αντίσταση, όπου μετά την ενόραση που είχε και την καλή ακοή που ομολογουμένως διαθέτει, μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικώντας και άλλες σελίδες, προφανώς στη φορολογική του δήλωση.

Για ακόμη μια φορά ο ηγέτης αυτός του παρακράτους, αποδείχθηκε αλάνθαστος.

Το όνομά του ακούστηκε στο σκάνδαλο Νοβάρτις, στην πετρελαιοκηλίδα που κατέστρεψε την Αττική, τα αυθαίρετα στο κατακαμένο Μάτι, όπου και θρηνήσαμε εκατοντάδες ζωές που χάθηκαν και για υποτραπέζια πάρε δώσε με εκπροσώπους της ναυτιλιακής οικογένειας.

Στη περιοχή μας ο κουρουμπλής έκανε την εμφάνισή του, έχοντας στο πλάι του και συνοδοιπόρο την βολευτίνα, επίσης του ΣΥΡΙΖΑ τριανταφύλλου και έναν απρόσμενα υπάκουο και ομόκεντρο δήμαρχο... τον καραπάνο.

Τα σημεία και τέρατα που ακολούθησαν είναι πολλά, με πρώτο θύμα τη δικαιοσύνη, δεύτερο τα δημοτικά έργα και τρίτο το χρήμα που κύλησε στις τσέπες του συγκεκριμένου παρακράτους από κάθε λογής έγκριση για δαπάνη, στο δήμο, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Έλα όμως που ο χρόνος τελειώνει και μαζί του τελειώνει και ο καραπάνος, έλα μου που έρχονται και οι βουλευτικές εκλογές και το παρακράτος που λειτουργεί εντός ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να βγει στη επιφάνεια και να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά την παρουσία του, για το καλό του λαού και της πατρίδας!!!

Επειδή όμως οι δημοτικές εκλογές προηγούνται, ο κουρουμπλής ως αδιαμφισβήτητος ηγέτης της τοπικής ομάδας του παρακράτους δήλωσε με κάθε επισημότητα ότι στηρίζει τον καραπάνο στις δημοτικές εκλογές, αποτρέποντας όπως λένε και οι ειδήσεις στο παρασκήνιο, τον Παυσανία Παπαγεωργίου, να κατέβει στις δημοτικές εκλογές.

Βέβαια ο σχεδιασμός ήταν άλλος.

Η τριανταφύλλου και ο κουρουμπλής προωθούσαν τον Παυσανία, ώστε να κατακρεουργήσουν την υποψηφιότητα Παπαδόπουλου, ο οποίος με συνέπεια υπηρέτησε το κόμμα του στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και μέσα στην κοινωνία.
Έλα μου όμως που αντιπαρατέθηκε στο τρίδυμο του παρακράτους, κουρουμπλής-τριανταφύλλου-καραπάνος και αυτό ήταν και η σταγόνα που έλειπε από το ποτήρι της ομάδας των ανίερων συμμάχων, ώστε να καθαρίσουν το τοπίο.

Προσέγγισαν τον Παυσανία, του έταξαν ψήφους και εξουσίες και έτσι ο Παυσανίας, πήρε την απόφαση να αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο.

Η συνέχεια  είναι ακόμη ποιο διασκεδαστική, διότι η υποψηφιότητα Παυσανία, αφανίζει τις πιθανότητες επανεκλογής καραπάνου, μιας και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων, ακόμη και νυν συμβούλων, προέρχονται από το στρατόπεδο καραπάνου.

Με αυτά τα δεδομένα, η τριανταφύλλου, παραμένει ως φανερώς υποστηριχτής του Παυσανία, ώστε να θολώσει τα νερά και να διαλύσει τις όποιες κατηγορίες την βαραίνουν.

Ο δε κουρουμπλής και εδώ είναι το ωραίο της υπόθεσης, είναι ο φανερώς υποστηρικτής της υποψηφιότητας καραπάνου.

Η κολυμβήθρα του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε τη δουλειά της και ο κουρουμπλής ανταποδίδει με τον καλύτερο τρόπο στον μηχανισμό και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ την άφεση αμαρτιών που του παρείχε, με αντάλλαγμα τους ψήφους του ΠΑΣΟΚ.

Ο μόνος; χαμένος αυτή τη στιγμή είναι ο Παυσανίας, ο οποίος μη έχοντας γνώση για τις δουλειές και τις μπίζνες του παρακράτους της ανίερης συμμαχίας των τριών, δήλωσε μάχιμος και ως επίδειξη δύναμης, θυσίασε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν και το αγκάθι στο μαλακό υπογάστριο της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος, του παρακράτους.

Οπότε τώρα έχουμε ένα κουρουμπλή ο οποίος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να στηρίξει φανερά τον καραπάνο και μια τριανταφύλλου που λέει ότι στηρίζει τον Παυσανία, μα η αλήθεια είναι ότι στηρίζει και αυτή καραπάνο, μιας και τα σχέδιά της για ιδιωτικοποίηση της Λιμνοθάλασσας από τον κουμπάρο της δημητρίου, μόνο με τον καραπάνο μπορεί να ολοκληρωθεί.

Κάπου στο τέλος εμφανίζετε και το εξώγαμο της υπόθεσης, συμπληρώνοντας το παζλ της διαπλοκής... το στέλεχος και βολευτής της Νοβάρτης σαλμάς.

Αυτός ο ροταριανός κύριος, πάντα είχε ένα καλό λόγο για τον κουρουμπλή και πιθανότατα ήταν αυτός που οδήγησε στα κατατόπια της Νοβάρτης τον Συριζαίο προύχοντα, στο μαύρο χρήμα.

Ο σαλμάς λοιπόν δηλώνει και αυτός παρόν στον αγώνα του καραπάνου και προσπαθεί να καθοδηγήσει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ στον ευτραφή κύριο του ραδιοφωνικού μεγάρου, ευελπιστώντας ότι θα έχει και αυτός μερίδιο από το μαύρο χρήμα του δήμου της ιεράς πόλης.

Η μόνη ελπίδα βέβαια του καραπάνου είναι η λεγόμενη χωτή ψήφος, μιας και στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων διεκδικεί την τρίτη θέση από τον Παυσανία, δηλαδή με απλά λόγια, έρχεται τέταρτος και μουσκίδι στον ιδρώτα.

Αυτά τα νεότερα από το μέτωπο των δημοτικών εκλογών και από τα γεννητούρια της κολυμβήθρα του ΣΥΡΙΖΑ, η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική.



Δεν υπάρχουν σχόλια: