Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Οι μεγάλες αγάπες του καραπάνου έχουν χρώμα τριανταφύλλου του Σύριζα





Ένα μεγάλο και θερμό  ευχαριστώ απηύθυνε ο καραπάνος στη ομιλία του , στα εγκαίνια του εκλογικού του γραφείου στο Μεσολόγγι, σε όσους τον βοήθησαν να κάνει τόσες αρπαχτές, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει τιμωρηθεί έστω και για το ελάχιστο. 

Επειδή απευθυνόταν όμως σε δεξιό κατά κύριο λόγο κοινό, δεν τόλμησε να εκστομίσει  ούτε για αστείο, τα ονόματα που τον βοήθησαν  στην ενθυλάκωση των δημοτικών χρημάτων, αλλά και στην αναστολή νομικών και ποινικών κυρώσεων.

Φαντάζεστε τις αντιδράσεις, εάν επιχειρούσε μπροστά  στους φανατισμένους δεξιούς της αρπαχτής και της ρεμούλας,  ο υποψήφιος δήμαρχό τους, να αποθεώνει και να εξυμνεί τον κουρουμπλή την τριανταφύλλου, τον σπίρτζη κλπ πρώτη φορά ... αριστερούς λαμογίστας; 

Μη ξεχνάμε και τον άεργο επαγγελματία και υποψήφιο για την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας κατσιφάρα, ο οποίος το μόνο του επάγγελμα μέχρι σήμερα, είναι ότι είναι Πασοκ. 
Αυτός ο κύριος, μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά βλαξ όπως τον εννοεί ο καραπάνος δεν είναι. 

Τα τελευταία νέα μας, λένε ότι έγινε ο κακός χαμός μεταξύ τους με αφορμή το νερό του Αιτωλικού, διότι από τη μία στη πηγή του Κεφαλοβρύσου έχουν επενδυθεί άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ, αλλά από την άλλη,  αποτέλεσμα δεν υπάρχει.

Ο κατσιφάρας ήθελε διακαώς να κάνει τη φιέστα του στο Αιτωλικό με φόντο τα έργα που θα έφερναν το τελικό αποτέλεσμα του καθαρού πόσιμου νερού. 
Αμ έλα που οι δήθεν επενδύσεις γίνανε, αλλά νερό ακόμη δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει βέβαια, διότι το όλο έργο στερείτε άδειας λειτουργίας, μιας και αντιτίθεται στο νόμο ο οποίος λέει ότι εντός οικιστικής ζώνης απαγορεύετε η χρήση υπόγειων υδάτων.  

Πως τα φέρνει τελικά αυτή η πόρνη ζωή ; Ούτε τώρα θα μπορέσει ο δυστυχής Περιφερειάρχης να αποδείξει ότι ξέρει τουλάχιστον να κρατάει το μυστρί στο χέρι και έτσι θα παραμείνει ο ανεπάγγελτος Περιφερειάρχης, μιας και τα εγκαίνια του πόσιμου νερού για το Αιτωλικό αποδείχθηκαν Αίολα και μάλιστα κοπανιστά, με ολίγον ξύγκι από τα απομεινάρια της γουρνοπούλας του καραπάνου. 

Άρα οι υποσχέσεις του καραπάνου στον κατσιφάρα για υποδοχή μεσσία στο Αιτωλικό, μείνανε υποσχέσεις και τώρα το ενδεχόμενο να ζητηθεί ευθύνη από τις αρχές, για την όλη επένδυση, το δυσθεώρητο κόστος και το τελικό αποτέλεσμα, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. 

Ήδη ο Σύλλογος των ψαράδων του Αιτωλικού, έχει κάνει τις απαραίτητες νομικές κινήσεις για να δεσμεύσει τον τραπεζικό λογαριασμό της ΔΕΥΑΜ, ώστε να καταβληθούν αποζημιώσεις προς όλους εκείνους που έχουν βάλει το όνομά τους, στην αγωγή που έχει κατατεθεί ενάντια στην εταιρεία και το δήμο Μεσολογγίου. 

Τώρα το γιατί και το πως υπάρχει αυτή η άψογη και άδολη συνεργασία μεταξύ του καραπάνου, των βουλευτών του Σύριζα και ειδικά με την τριανταφύλλου, θα τα πούμε από Δευτέρα που θα είναι και άστατος ο καιρός. 

Η ΓΕΚΙΑ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: