Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ο καρβέλης του καραπάνου δηλώνει ότι δεν έχει μυωπία και μπορεί να μας κοιτά κατάματα... Ποιος έχασε τη τσίπα για την βρει αυτός;;;






Σπύρος καρβέλης ο μόνος άνθρωπος από τη δημοτική αρχή, που είχε το θάρρος ή το θράσος, όπως το βλέπει ο καθής, να δηλώσει ότι : “Μετά από 5 χρόνια μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια! Συνεχίζουμε δυναμικά!”

Δεν τρέφαμε καμία αυταπάτη ότι κάποιοι τύποι σαν τον καρβέλη, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να σταθούν απέναντί μας και να μας λένε ότι, (ως αγνή παρθένα), έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει λευκό σεντόνι, άνευ σφαγής πτηνού, τη πρώτη νύχτα του γάμου, μιας και ο πρότερος βίος ήταν άμεμπτος και καθαρός, σαν το νερό του Κεφαλοβρύσου.

Είναι η αποθέωση της ηλιθιότητας; Είναι η απογείωση της παράνοιας; ή η ωμή εφαρμογή της εξουσίας του παρακράτους, του καραπάνου στο δήμο Μεσολογγίου;

Ο κύριος αυτός είναι υπεύθυνος για όλες τις αναθέσεις, μικρές και μεγάλες της δημοτικής αρχής του καραπάνου, είναι αυτός που πρώτος βάζει την υπογραφή του σε όλα τα έργα - αναθέσεις, υπαρκτά και ανύπαρκτα.

Όσα έχετε ακούσει μέχρι στιγμής ως τερατώδη σκάνδαλα, τα οποία έχουν απασχολήσει τη δικαιοσύνη, τον τύπο και τον υπόκοσμο των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, έχουν κοινό παρονομαστή τον καρβέλη, αντιδήμαρχο του καραπάνου.

Ο συγκεκριμένος τύπος, δεν ρωτάει πλέον ποιο είναι το έργο και το ύψος της δαπάνης, αλλά το πόσα θα πάρει, εάν κάνει απευθείας ανάθεση.

Το τελευταίο κατόρθωμά του, ήταν η αγορά με ανάθεση γραφικής ύλης, από επιχειρηματία του Αγρινίου αξίας πάνω από 17.000 ευρώ.
Μην το μπερδεύεται με την προηγούμενη ανάθεση των ίσης αξίας μελανιών, αυτή είναι πρόσφατη και προκάλεσε, επιτέλους, την αντίδραση των επαγγελματιών του Μεσολογγίου.

Κάποιος λοιπόν κύριος, όρμησε στο γραφείο του και τα έκανε γυαλιά καρφιά, με αυτή την νέα πρόκληση.
Η φασαρία ήταν τόσο μεγάλη, που ανάγκασε τον ίδιο τον καραπάνο να παρέμβει, ώστε να σταματήσει την εξέλιξη της ανάθεσης.

Αυτός ο κύριος, επονομαζόμενος και καρβέλης, μετά από τόσο φαγοπότι, έχει το τσαγανό να μας κοιτά κατάματα.
 Εμείς αδυνατούμε να τον κοιτάξουμε γιατί θέλουμε να έχουμε τον αυτοσεβασμό, σε πρώτη γραμμή.

Τα παιδιά του καραπάνου, μιας και κάνανε το δήμο για τη πάρτη τους, τώρα διεκδικούν την ψήφο μας.

Μαυρίστε τους Μαυρογιαλούρους και τον κάθε λογής Γκρούεζα που θέλει να μας επιβάλει ο κουρουμπλής με την τριανταφύλλου του Σύριζα και με τον κατ' επάγγελμα Πασοκ, κατσιφάρα.


Δώστε δύναμη στα ψηφοδέλτια που στέκονται απέναντι στη μαφία της εξουσίας, από όλα τα πολιτικά κόμματα και αποχρώσεις.

Μαυρίστε το εξώγαμο της ανίερης συνεύρεσης της δεξιάς και της πρώτης φοράς Αριστεράς που ακούει στο όνομα καραπάνος.


Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: