Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Βάζουμε τέλος στην Αλητεία, τον Τυχοδιωκτισμό και το Παρακράτος του καραπάνου





Αύριο βάζουμε τέλος στον εφιάλτη που ζήσαμε επί πέντε χρόνια.

Όσο χρήμα και να ρίξει ο απατεώνας και υπόδικος καραπάνος, όσες κούφιες υποσχέσεις και να δώσει, όσο κλάμα και να ρίξει, οι δημότες πρέπει και θα τιμωρήσουν τον κύριο υπαίτιο της καταστροφής και της στασιμότητας που επέβαλε τόσα χρόνια στο δήμο μας, ώστε να μπορεί να κλέβει από το δημόσιο ταμείο.

Το μόνο κατόρθωμα αυτού του κυρίου, και τον ευχαριστούμε για αυτό, είναι ότι εξευτέλισε ένα ολόκληρο κράτος, έκανε ρεντίκολο θεσμούς όπως αυτός της δικαιοσύνης, των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους και ανάδειξε το παρακράτος των πολιτευτάδων, από όλα τα κόμματα εξουσίας, σε κυρίαρχη δύναμη εφαρμογής της ψυχεδέλειας που τον χαρακτηρίζει.

Τεράστια ευθύνη φέρουν ακόμη και οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων εξουσίας (Σύριζα και ΝΔ ), μιας και επέτρεψαν στον κουρουμπλή, την τριανταφύλλου, τον σπίρτζη, τον σαλμά, τον λιβανό , τον κατσιφάρα και τον κάθε κρατικοδίαιτο πολιτικάντη της σκοτεινής πλευράς... να καλύψουν, να βάλουν βέτο ή ακόμη και να εκμεταλλευτούν για ίδιο όφελος, τις μεγάλες ατασθαλίες και τις κακουργηματικές πράξεις του καραπάνου.

Είναι το ίδιο παρακράτος που επιχείρησε να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές, στο όνομα του καραπάνου, μέσα από διαγραφές στελεχών που αντιτάχθηκαν, από αποκλεισμούς και συμφωνίες εκατομμυρίων κάτω από το τραπέζι.

Σε όλους αυτούς βάζουμε τέλος.

Θέλουμε ο τόπος μας επιτέλους να βγει στο φως, θέλουμε εμείς και τα παιδιά μας να μην αισθανόμαστε το φόβο και την απειλή πάνω από τα κεφάλια μας.

Είμαστε δημότες με αξιοπρέπεια και αυτή θα την επιβάλουμε με την ψήφο μας, ενάντια σε όλους αυτούς που νόμισαν ότι έχουν να κάνουν με κρεατόμαζες και όχι με ανθρώπους.


Βάζουμε τέλος στον καραπάνο.


Ψηφίζουμε όλους εκείνους τους συνδυασμούς που αντιστέκονται στο Έρεβος του παρακράτους.


Συνιστούμε την προσοχή σας απέναντι ακόμη και σε όλους αυτούς που θα σας παρουσιαστούν ως δήθεν ανεξάρτητοι, που δεν θα καταδικάζουν την σημερινή δημοτική αρχή, που θα πλασάρουν την εικόνα του υπεράνω και του υπερπατριώτη.

 Είναι λαγοί του καραπάνου, είναι όλοι αυτοί που ντράπηκαν να μπουν στο ψηφοδέλτιό του και ο καραπάνος τους πλάσαρε ως ανεξάρτητους, ώστε να ελέγχει την επόμενη μέρα. 

Είναι ο Δούρειος Ίππος, είναι οι κουκουλοφόροι της κατοχικής δύναμης του παρακράτους του καραπάνου, είναι αυτοί που αύριο θα μας πουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί.


Δώστε ξανά την ελπίδα, το χαμόγελο και την αξιοπρέπεια στο τόπο μας.



Μη Ενεργοί Πολίτες Αιτωλικού


Δεν υπάρχουν σχόλια: