Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Όλοι τώρα στη πλατεία του Αιτωλικού ... Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας



Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στο Αιτωλικό.

Είναι Θεία παρέμβαση; Είναι εν εξελίξει X-fail; Ή μήπως απλά είναι παρενέργειες της πόσης του ιαματικού ύδατος του Αιτωλικού;

Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύει την κατά συρροή εμφάνιση ανεξήγητων φαινομένων, όπου αυτός που κρατάει το λάστιχο της πλατείας και πίνει νερό, αυτόματα πραγματοποιούνται ακόμη και οι ποιο εχέμυθες επιθυμίες του.

Μάθαμε επίσης ότι το δημοτικό συμβούλιο της ιεράς πόλης, μετά από έκτακτη σύσκεψη, αποφάσισε να χτιστεί ναός, ειδικά διαμορφωμένος, όπου θα συρρέουν οι πιστοί, με το ανάλογο αντίτιμο, ώστε να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Το ύψος της δαπάνης, το οποίο αναμένετε να ξεπεράσει το ένα δις ευρώ, θα καλυφθεί άμεσα από την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας και το Υπουργείο νέων θρησκευμάτων της κυβέρνησης.

Οι πρώτοι τυχεροί, που δεν ήταν άλλοι από τους υποψήφιους του καραπάνου, είδαν από πρώτο χέρι την μεταμόρφωση στο μυαλό και το σώμα τους.


Θαυμάστε τους !!!
























































Όχι, δεν ήταν τελικά θαύμα, ήταν η ηλιθιότητα αυτών που θέλουν να διοικήσουν το δήμο μας και να θέσουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία, ώστε να μπορούν να κλέβουν χρήματα και συνειδήσεις, όπως τους το έταξε ο καραπάνος.

Μαυρίστε την ηλιθιότητα, καταψηφίστε τους προδότες, δώστε την ευκαιρία στο τόπο μας να ξεφύγει από τη δαγκάνα του παρακράτους του καραπάνου του κουρουμπλή και της τριανταφύλλου.

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

ΦΟΡΟΥΜ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΙΣΑΝΕ ΕΤΣΙ ;;;;ΑΠ ΤΟ ΝΕΡΟ ;;;;;;;;;;;;;;;ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΙΤΑ