Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Ο Αλετράς (πρώην δήμαρχος Οινιάδων) γράφει την νέα Ιλιάδα του Μεσολογγίου. Μπουρλότο το δημοτικό συμβούλιο της ιεράς πόλης.




Μπουρλότο έγινε το δημοτικό συμβούλιο από τον πρώην δήμαρχο Οινιάδων κ. Αλετρά.

Ήταν ο πρώτος και ελπίζουμε όχι ο τελευταίος, που έβαλε στη θέση του τον πλέον αποτυχημένο δήμαρχο που πέρασε από το Μεσολόγγι.

Πόσο θα αντέξει ο καθωσπρεπισμός που τεχνητά θέλει να επιβάλει ο καραπάνος, με μόνο σκοπό την διάσωση του τομαριού του;

Τι άλλο θα ακούσουμε από έναν υπόδικο, θρασύδειλο και πάτερ φαμίλια, της κοινωνικής ζωής του τόπου μας;


Το όλο σκηνικό πήρε φωτιά , όταν το θέμα προς συζήτηση ήταν, ο ορισμός επιτροπής για την παραλαβή ορισμένων  έργων που έγιναν επί δημαρχίας καραπάνου.

Κάποιος βέβαια εδώ θα απορήσει και θα πει, που είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα είναι ότι ο καραπάνος ήθελε ντε και καλά να γίνει παραλαβή του έργου χωρίς τη σύσταση επιτροπής, με μοναδικό γνώμονα την εισήγηση και μόνο.
Πράξη εντελώς παράνομη μεν, αλλά συνήθης πρακτική δε, επί ημερών καραπάνου, μιας και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους και της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας, τελούσαν υπό καταστολή, διότι οι διαταγές του κουρουμπλή και της τριανταφύλλου του Σύριζα, κρατούσαν αόρατο το μόσχο τον σιτευτό, ο οποίος επαγγέλλονταν την θέση του δημάρχου.

Η επιτροπή αυτή, η οποία θα είναι και διαπαραταξιακή, για να παραλάβει το έργο, θα πρέπει να πάει να κάνει αυτοψία και ενδεχομένως να ζητήσει και περισσότερα πειστήρια ώστε το κάθε μέλος να βάλει την υπογραφή του στην τελική πράξη της παραλαβής.

Εκεί ακριβώς είναι και το πρόβλημα του καραπάνου και κάθε λαμογιού, εκεί βέβαια αποδεικνύετε και κατά πόσο η νέα δημοτική αρχή έχει σκοπό να καλύψει τους προηγούμενους, ώστε να κάνει και αυτή τα ίδια.

Όλοι μας ξέρουμε ότι, όλα τα έργα του καραπάνου είναι είτε εικονικά, είτε μισό φτιαγμένα, είτε πασαλείμματα όπως αυτά των ασφαλτοστρώσεων πριν τις εκλογές.
Εάν λοιπόν τα μέλη της επιτροπής βάλουν την υπογραφή παραλαβής ενός τέτοιου έργου, θα είναι αυτά υπεύθυνα σε κάθε δεύτερο ή και τρίτο έλεγχο από το κράτος ή κόμη και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σκοπός λοιπόν του καραπάνου ήταν να τινάξει τη συζήτηση στον αέρα και δυστυχώς ο πρώτος που δεν άντεξε την λειτουργική ψυχεδέλεια του καραπάνου, ήταν ο Αλετράς, ο οποίος και απεκάλεσε τον καραπάνο με την κοινή ονομασία του "Μπανιέρας".




Επιτέλους κάποιος μίλησε σε αυτό το απολίθωμα με την πρέπουσα φρασεολογία , κόντρα στον καθωσπρεπισμό και αριστοκρατία της αρπαχτής.

Η συμβουλή μας είναι να μη μείνουμε όμως εκεί, ο δρόμος προς τη δικαιοσύνη είναι ανοικτός και είναι ο μόνος δρόμος που τρέμει ο Μπανιέρας και οι συν αυτό λαμόγιοι και υποχθόνιοι τύποι που δεν δίστασαν να στερήσουν ακόμη και τη θέρμανση στα μικρά παιδιά των σχολείων, για να φάνε με χρυσά κουτάλια και να έχουν έμμισθους γραμματείς που πλήρωναν οι ίδιοι, για να μπορούν να το παίζουν εκατόγχειρες.


Εκείνο που πρέπει να διασταυρώσουμε, είναι οι πληροφορίες που μας ήρθαν στο διαδικτυακό κουτί μας και μιλάνε για στημένη προβοκάτσια από μεριάς Μπανιέρα, η οποία περιλάμβανε  χειρονομίες σε άλλους δημοτικούς συμβούλους και απειλές.
Οψόμεθα, εις αύριον τα σπουδαία.


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o enas gourounokefalos kleftis eipe ton allo gourounokefalo klefti kefala