Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Υπάρχουν ευθύνες για αυτή τη δύσοσμη τριτοκοσμική εικόνα της εγκατάλειψης ;;; Καταλογισμός τώρα !!!


Αυτά είναι τα κατορθώματα της δημαρχίας καραπάνου και λοιπών δοσίλογων Αιτωλικιωτών, που συνεργάστηκαν με την χειρότερη δημοτική αρχή που πέρασε απ'  τον τόπο μας.

Ελπίζαμε ότι σημείο αναφοράς, για την ποιο ολέθρια δημοτική περίοδο,  θα ήταν η δημαρχία γαλάνη , αλλά η ζωή και η πραγματικότητα μας διέψευσαν.

Τα καραπανόσκυλα του Αιτωλικού προτίμησαν να βυθίσουν το Αιτωλικό στην αφάνεια, με αντάλλαγμα την μηνιαία αρπαχτή των 500€, με πλαστά τιμολόγια για αναλώσιμα , το βόλεμα σε διοικητικές θέσεις και  την παραλαβή εικονικών έργων, που στην πραγματικότητα στόχευαν στην αντιπλημμυρική θωράκιση του τόπου μας.

Τραγικές φιγούρες αυτής της φαρσοκωμωδίας ο πρώην πρόεδρος του Αιτωλικού που νυχθημερόν φορούσε τη στολή εργασίας για να αλλάζει ο ίδιος λάμπες πάνω στις κολόνες, ώστε να είναι ορατός από όλους, για την προσπάθειά του.
Ο πρώην αντιδήμαρχος που στόλισε τον κεντρικό δρόμο με οικολογικές γλάστρες σε αποσύνθεση.
Και βέβαια ο ανεπανάληπτος έτερος αντιδήμαρχος, του οποίου αγνοούμε ακόμη και το χρώμα της φωνής του, αλλά δεν αγνοούμε την ικανότητά του να κόβει επιταγές στο όνομά του ή στο όνομα του εκπαιδευτικού σκαρμούτσου και να κάνει παραγγελίες για οτιδήποτε ξυλουργικό χρειάζονταν ο δήμος, από την επιχείρησή του.  

Από την άλλη είχαμε την πρώτη φορά αριστερά, που εκπροσωπούνταν από τον κουρουμπλή και την τριανταφύλλου, οι οποίοι γέμισαν με χρήμα την ακόρεστη όρεξη του καραπάνου.

Αυτό το δίδυμο, επέβαλε την ανοχή του κράτους και τον αποκλεισμό οποιασδήποτε έρευνας ή ελέγχου, από τους μηχανισμούς της πολιτείας.

Ο κουρουμπλής, γνωστός και ως διορατικός ταχυμετριτής , είχε εταιρείες στο όνομα τρίτων και έπαιρνε όλα τα έργα του δήμου .
Η δε τριανταφύλλου, είχε βάλει ως προϋπόθεση για την συμμετοχή της σε αυτή την ανίερη συμμαχία, την παράδοση ολόκληρης της λιμνοθάλασσας στον κουμπάρο και πρώην επόπτη αλιείας. 

Αλλά μιας και μιλάμε για ευθύνες, ίσως τη μεγαλύτερη ευθύνη δεν την έχουν οι άνω απατεώνες, τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν τα μέλη του κομματικού μηχανισμού του πρώην κυβερνώντος κόμματος.
Ουδείς ύψωσε το ανάστημά του, απέναντι στις εξόφθαλμες αρπαχτές του δημάρχου και την συμμετοχή των κουρουμπλή και τριανταφύλλου στην ανίερη συμμαχία της λαμογιάς.

Ουδείς δεν ψέλλισε έστω μια κουβέντα για την τραγικότητα της κατάστασης εντός της λιμνοθάλασσας και των εικονικών έργων του δήμου. 

Και όλα αυτά έγιναν επειδή πίστευαν ότι, εάν αρθρώσουν λέξη ή απευθυνθούν με καταγγελτικό λόγο, θα κάνουν μεγάλη ζημιά στην κυβέρνηση που στήριζαν.

Βέβαια να μην ξεχνάμε και τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας που συνδέει τον πρώην επόπτη αλιείας, με την τοπική ομάδα του Σύριζα. 

Πίστεψαν και ακόμη πιστεύουν, ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι περισσότερο από μεσσίας και θα φέρει την ευμάρεια στο Αιτωλικό αλλά και στη γύρω περιοχή.

Αυτοί οι άνθρωποι προτίμησαν να εξυπηρετήσουν, έστω και δια της σιωπής, τα προσωπικά συμφέροντα του πρώην επόπτη αλιείας και όχι του συνανθρώπου και συμπολίτη τους.

Ίσως αυτοί να έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια του τόπου μας. 




























3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειχε χρονια να πλημυρισει το αιτωλικο παλιοσκυλα

λεγε οτι φες βρωμιαρη, τις μποτες τις εστειλε στην αποθηκη ο καραπανος

τωρα τισ ξαναβγαλατε εξω

αφηστε ομως λιγο χρονο, υπαρχει περιοδος χαριτως

κανονιστε

Ανώνυμος είπε...

βρε γαμημενο τεμπελοσκυλο επι καραπανου εγιναν οσα εργα δεν εχουν γινει σε 20 χρονια

κεντρικος
παιδικη χαρα
μπουκογιανο
φωτα
παιδικη χαρα
διασταυρωσεις
εξεδρα
νερο
αποχετευση κεφαλοβρυσο
και ολα οσα ξεχναω χωνι

για να μην ξεχασουμε τα αντλιοστασια που οι μαγκες αφησανε κλειστα για να πλημυρισει το αιτωλικο και να φανε χρημα σε αντλιες
και συ η πουτανα τους, ανοιξε ποδια

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Καλό είναι να μας ενημερώνετε για τα έργα που κάνατε, γιατί ούτε τα ίδια το ξέρουν ότι υπάρχουν.
Και προς ναυτιλλομένους πληροφόρηση, άνευ χρέωσης : Σας έχουν έτοιμους, τα δήθεν έργα, τα εικονικά τιμολόγια και οι μίζες της αρπαχτής έχουν διασταυρωθεί στο 60%.
Εμείς περιμένουμε απλά την επόμενη κίνηση της σημερινής δημοτικής αρχής, θα σας πάει στον εισαγγελέα ή θα σας καλύψει, για να κάνει και αυτή τα ίδια.
Οπότε λαμποαλλαγαία, κάνε ησυχία γιατί μπορεί να ξυπνήσεις αντιδράσεις και πίστεψέ μας, δεν σε συμφέρει.
Όσο για το λεξιλόγιο, πρόσεχε για την επόμενη φορά, εάν συνεχίσεις να γράφεις όπως μιλάς στο σπίτι σου, δεν θα σου το ξανά δημοσιεύσουμε.