Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Και άλλες μηνύσεις εναντίον του blog etolikomep ??? Οι προηγούμενες δεν σας φτάνουν ;;;





Πληροφορίες που  έρχονται στο ηλεκτρονικό μας κουτί, αναφέρουν ότι το κρυφό αφεντικό της φυλλάδας του Μεσολογγίου, παρατήρησε ότι το καράβι της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής, βουλιάζει ή μάλλον έχει βουλιάξει πριν πολύ καιρό και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την ήδη κυοφορούμενη, παραίτηση του αντ' αυτού δημάρχου Στέλλιου, ως γνήσιο τρωκτικό της τοπικής κοινωνίας του Μεσολογγίου και της δημοτικής αρχής του ραδιομεγάρου.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι για κάποιους τεχνικούς λόγους, άλλοι λένε ότι θα έχει πρόβλημα με το Ε1, άλλοι ότι τον παρακαλεί ο Λύρος, αυτή η αποχώριση να ανακοινωθεί όσο το δυνατό αργότερα και σιγά - σιγά.
...
Γι' αυτό και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, από το τμήμα που φαινομενικά είναι υπεύθυνος ο ίδιος, δηλ.το Γραφείο Τύπου του δήμου. 

Εκείνο όμως που πρέπει να προσεχθεί, είναι ότι το λαμόγιο Στέλλιος, ψάχνει καινούργιο αφεντικό, πουλώντας του ότι ακριβώς πουλούσε στους μέχρι τώρα διοικούντες...Αέρα Κοπανιστό με άρωμα δημοσιότητας. 

Δεν θα προχωρήσουμε τώρα σε αποκαλύψεις, γιατί αυτά που μαθαίνουμε για τις νέες προσεγγίσεις του κατ' ευφημισμού δημοσιογράφου και γνήσιου πνευματικού τέκνου του Γκέμπελς, είναι άκρως σοβαρά και επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.
 Δεν μπορεί ένα τρωκτικό σαν το Στέλλιο, να κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσα στους υγειά σκεπτόμενους δημότες. 

Επίσης πληροφορούμαστε από το γκεμπελίστικο φυλλάδιο του Μεσολογγίου, ότι θα πέσουν λέει και άλλες μηνύσεις εναντίον του blog μας, από τους δυο πλαστογράφους δικηγόρους του Λύρου. 

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε, καλά αυτές που θα έρθουν, οι προηγούμενες που είναι; Ποιος τις κατέθεσε και εναντίον τίνος; 

Πόσες φορές μπορεί κάποιος να καταθέσει μήνυση για το ίδιο θέμα; 

Υπενθυμίζουμε στα λαμόγια της ιερής φυλλάδας και στον όποιον  πλαστογράφο  δικηγορίσκο, της αρπαχτής και του κομματικού κράτους, ότι κάποιοι πλούτισαν από τη στοχοποίηση προσώπων, ότι δήθεν είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το blog etolikomep.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά, διαλέξτε κανέναν άλλο, είναι θέμα πλουραλισμού και συγκέντρωσης κεφαλαίου. 

Επίσης μαθαίνουμε ότι, τα δυο λαμόγια πλαστογράφοι δικηγόροι και νομικοί σύμβουλοι του Λύρου, περιφέρονται από καφετέρια σε καφετέρια, κραδαίνοντας κάποια τυπωμένα φύλλα, μηνυτήριας αναφοράς εναντίον μας.

Πόσο άλλο θεατριλίκι θα αντέξει αυτό το ραδιομέγαρο!!! 

Γιατί βρε παιδιά στριμώχνεστε και προσπαθείτε να πείσετε τον κάθε φιλήσυχο καταναλωτή καφέ; 
Αφού όπως λέτε είστε αθώοι και όπως επιβεβαιώνει και η φυλλάδα του Στέλλιου, εμείς κάνουμε ευφάνταστα σενάρια, άρα που είναι το πρόβλημα; Γιατί τόσο μίσος και αλληλοσπαραγμός; 

Προσοχή όμως μη τους δείξετε λάθος χαρτί και τους δείξετε τη παραπομπή σας για το κακούργημα της  πλαστογραφίας και... ωχ μάι Τζίζους ... την ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης σας, η οποία θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν θα είναι μακριά.

Εκεί θα έπεφτε πολύ γέλιο και δεν είναι καιρός για τέτοια, έχετε Γολγοθά μπροστά σας, ασχοληθείτε με την υπερασπιστική σας γραμμή, γιατί το πάθημα του δημητρίου, που πήγε να παρουσιάσει τον εαυτό του, ως πολιτικό διωκόμενο, του βγήκε ξινό, αλλά ακόμη και αυτό, δεν σας έγινε μάθημα. 
Ούτε εσάς έσωσε η τηλεφωνική παρέμβαση από το κεντρικό στέλεχος του Σύριζα, ούτε οι δήθεν διαβεβαιώσεις  από τον ευτραφή πρώην δήμαρχο, για δήθεν κάλυψη του Υπουργείου Γεωργίας, έπιασαν τόπο. 

Αφήστε μας λοιπόν εμάς να λέμε ψέματα και σώστε τα τομάρια σας, γιατί από την επόμενη μέρα θα βλέπετε το δικαστικό μέγαρο ως πελάτες και όχι ως δικηγόροι.
===========================
Διαβάστε την αφιέρωση που μας έκανε η φυλλάδα του Μεσολογγίου, ώστε να σταματήσουμε να μιλάμε γιατί μάλλον χαλάσαμε την απόκοσμη σιωπή των τοπικών ΜΜΕ και αποκαλύψαμε τον ρόλο της φυλλάδας του Μεσολογγίου και του τρωκτικού... Στέλλιου. 

 Σε νέες υποβολές µηνύσεων προχωρούν στελέχη του Δήµου για όσα γράφει επανειληµµένως ανώνυµο µπλογκ του Αιτωλικού.

Καλυµµένο από τον µανδύα της ανωνυµίας οι γνωστοί - άγνωστοι του µπλογκ συκοφαντούν αδιάλειπτα στήνοντας σενάρια για όποιον δεν τους αρέσουν τα µούτρα του ή δεν τους κάνει άλλα χατίρια.

Τελευταία έχουν επιδοθεί σε τελείως ευφάνταστα σενάρια για τους δύο δικηγόρους του δήµου που είναι ειδικοί συνεργάτες και µάλιστα...



Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: