Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Τρέμε μπανιέρα, αύριο ο Λύρος θα δώσει συνέντευξη για τις κομπίνες του καραπάνου... Για το κοινό σας έγκλημα, που λέγεται μαρίνα Μεσολογγίου, θα πείτε κάτι κ. Λύρο;



Σε πανικό το επιτελείο Λύρου, μετά τις αποκαλύψεις του etolikomep, για τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα από την εποχή της δεύτερης Κυριακής των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον δήθεν εχθρό του και πρώην δήμαρχο καραπάνο. 

Σαν μανιτάρια σκάνε οι ειδήσεις, για πλήρη συνδρομή του καραπάνου από τον Λύρο, δια των δυο του νομικών συμβούλων Αθανασίου-Παπουτσάκης .

Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτοί που μπήκαν στο παιχνίδι.

Κεντρικά στελέχη της Ν.Δ, χτυπούν τηλέφωνα νυχθημερόν, ώστε να προστατευθούν, αφενός ο καραπάνος από τη τσιμπίδα του νόμου και αφετέρου, οι δυο πλαστογράφοι δικηγόροι, (οι αποκαλύψεις τις επόμενες μέρες).
...

Όσο για τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,  άκρα του τάφου σιωπή στην ιερά πόλη βασιλεύει.

Χαδεύουν τον Λύρο, ως ανταπόδοση  του αστιγματισμού που χαρακτηρίζει τις ενέργειές του, για τις εγκληματικές κομπίνες του πρώην δημάρχου  καραπάνου, από τον οποίο βέβαια  έπαιρναν χρήμα για να συντηρήσουν την εφημερίδα ή το σάιντ τους.

Αποκορύφωμα αυτής της άψογης συνεργασίας, είναι ο διορισμός του πρώην στενού συνεργάτη του καραπάνου και γκεμπελίσκου της τοπικής εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, ως αντ' αυτού δήμαρχος.

Μια κίνηση που επέφερε την κατάρρευση του συνδυασμού Λύρου ... αλλά εδώ κάποιος μπορεί να πει... μπρος στις καλές συμφωνίες, τι να μας λένε και μερικές ανθρωποθυσίες ή το μέλλον του τόπου μας; 

Εκείνο όμως που δεν ξέρουμε, είναι πως θα ξεγλιστρήσει ο Λύρος αύριο στη συνέντευξη των δήθεν αποκαλύψεων, αν τελικά καταφέρει και διαβάσει το κείμενο που θα του έχει γράψει κάποιος, για το κοινό έγκλημα και των δυο αποτυχημένων δημάρχων και δεν είναι τίποτε άλλο από τη μαρίνα του Μεσολογγίου, όπου συμβαίνουν φοβερά και τρομερά πράγματα.

Αποτέλεσμα αυτής της ενδοσυνεννόησης των δυο, πρώην και νυν δημάρχων, είναι ο μαρασμός της επένδυσης, πνεύμονας ανάπτυξης για το τόπο μας, η μη πραγματοποίηση παράλληλων επενδύσεων   που συνδέονται με τη μαρίνα και η διαφυγή κερδών, ακόμη και για τον τελευταίο δημότη.

Αν μπορείτε αύριο κ. Λύρο μας, μπορείτε να μας απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις; 

Ρωτάμε λοιπόν το Λύρο, ως πρόεδρο του δημοτικού λιμενικού ταμείου, γνωρίζει ο μέτοχος Δημοτικό Λιμενικό ταμείο στο οποίο είστε πρόεδρος τι γίνανε τα λεφτά από το 2013 έως το 2017;

 Γιατί δεν υπάρχουν δημοσιευμένοι  ισολογισμοί από το 2018 2019 και 2020;

 Γιατί δεν μπήκε τούβλο πάνω σε τούβλο σε αυτή την επένδυση από το 2013 έως σήμερα;

 Γιατί στηρίζει ο Λύρος με το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο Μεσολογγίου ακόμη και σήμερα τον Ολλανδό που δημιούργησε το χρέος των τριάμισι εκατομμυρίων ευρώ και ποιος υπουργός της κυβέρνησης ενδιαφέρεται για την επένδυση;

 Αυτά προς το παρόν αναμένουμε απαντήσεις κύριε Λύρο,  από σας τον ίδιο ή από τη φυλλάδα του Μεσολογγίου που σας προβάλλει και πατρονάρετε. 


Y.Γ

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος από τους ιθύνοντες, προέδρους-δημάρχους και λοιπά οποροκυπευτικά της τοπικής αυτοδιοίκησης... τόσο γλυκοτσούτσουνος είναι ο Ολλανδός και δεν λέτε να τον αφήσετε να φύγει; 


Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: