Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Ολική Ανατροπή: Και για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατηγορούνται οι δυο πλαστογράφοι νομικοί σύμβουλοι του Λύρου, (Αθανασίου-Παπουτσάκης).




Περιμέναμε και εμείς να μας έρθει κάποιο μήνυμα στο ταχυδρομείο μας, από την επαπειλούμενη μήνυση μετά αγωγής, που θα κατέθεταν εναντίον μας, οι δυο πλαστογράφοι δικηγόροι... αλλά εδώ συνέβη το αντίστροφο. 

Η εισαγγελία Πατρών, κάλεσε τους Αθανασίου-Παπουτσάκη για ανάκριση, στη νέα κατηγορία που τους απαγγέλθηκε, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, μιας και τα δυο λαμόγια, είχαν αποστείλει έγγραφο, όπου κατηγορούσαν τους δικαστικούς λειτουργούς, για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους. 

 Οι δυο τους, ήταν σήμερα από νωρίς στον ανακριτή και από ότι μαθαίνουμε, τώρα μόλις αρχίζουν και συνειδητοποιούν τι κάνανε και που βρίσκονται. 
...


Όλα τα νέα και τις εξελίξεις, για την υπόθεση,  θα τα διαβάσετε ανυπερθέτως, σε όλα τα τοπικά σάιντ και στις σελίδες ηλεκτρονικού τύπου της ιεράς πόλης, τα οποία όχι απλά βουβαίνουν, αλλά στη καλύτερη περίπτωση, παίζουν το ρόλο της πινακωτής, η οποία είναι κουφή και από τα δυο της τα αυτιά. 

Αλήθεια... πως συντηρείστε ρε παιδιά ή μάλλον ποιος σας συντηρεί και έχετε τόση βουβαμάρα; 


Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: