Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Κατασκευαστική Αρχιμήδης : Κατόπιν εντολής δημάρχου, ανοίξαμε και σας περιμένουμε, ελάτε να σας προσλάβουμε




Υποτίθεται πως κάποιοι… ώριμοι δημογέροντες της ιερής πόλης, από το Αιτωλικό, έθεσαν εαυτό στην υπηρεσία του συνόλου για το καλό του τόπου, επειδή οι προηγούμενες δημοτικές αρχές που υπηρέτησαν οι ίδιοι, δεν έκαναν σωστά το έργο τους.

Με αυτή τη λογική αποφάσισαν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του χαζοΛύρου, αποδεχόμενοι από τη μια το γεγονός ότι είναι χαζός, όπως λένε και οι ίδιοι στις παρέες, αποκαθηλώνοντας τους μέχρι σήμερα αντιδημάρχους –προέδρους – δημοτικούς συμβούλους, λέγοντας ότι αυτοί φταίνε για το φιάσκο της θητείας του ελλιπούς ανθρώπου που θέλησε να λέγετε δήμαρχος.  

Το πρώτο πράγμα που θεώρησαν ότι πρέπει να κάνουν είναι να τάξουν για ψηφοθηρικούς σκοπούς, και να τάξουν θέσεις και εργασία για αρκετά χρόνια, σε ανθρώπους που υποφέρουν, που ζουν στο φάσμα της οικονομικής καταστροφής, αλλά διατηρούν παρ’ όλα αυτά την απαιτούμενη αξιοπρέπεια, να κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά και το μέτωπο καθαρό, σε αντίθεση με κάποιους συναλλασσόμενους.

Μια από αυτές τις υποσχόμενες θέσεις εργασίας είναι και η κατασκευαστική εταιρεία Αρχιμήδης, που μαθαίνουμε ότι ανάλαβε τα έργα της Λιμνοθάλασσας.

...

Είναι πολλοστή φορά που εταιρείες οι οποίες αναλαμβάνουν δημοτικά έργα ή έργα Εθνικής εμβέλειας, μετατρέπονται σε εταιρείες πλιατσικολόγοι, ώστε  ο δήμαρχος να βολέψει 5 έως 6 άτομα, με αντίτιμο την ποιότητα και το μέγεθος του έργου που πρέπει να παραδώσει.

Οι τρεις καμπαλέρος του Αιτωλικού, ακόμη και σήμερα, κάνουν πως δεν βλέπουν τα αποτελέσματα τέτοιων παρεμβάσεων, με κορυφαίο την καταστροφή της ύδρευσης του Αιτωλικού στη πηγή του Κεφαλοβρύσου και τις πλημμύρες του Μεσολογγίου από τις κακοτεχνίες της ΤΕΡΝΑ.

Αυτή τη φορά σειρά έχει η εταιρεία Αρχιμήδης, η οποία έγινε όπλο στα χέρια της γελοιότητας των τριών καμπαλέρος του Αιτωλικού , για να δικαιολογήσουν προφανώς τη συναλλαγή με το χαζοΛύρο και τη θέση που θα διεκδικήσουν εάν και εφόσον ο χαζοΛύρος εκλεγεί δήμαρχος.

Δυστυχώς για αυτούς, εμείς μαθαίνουμε ότι τα έργα της Λιμνοθάλασσας έχουν σταματήσει επειδή ο Σύλλογος των ψαράδων του Αιτωλικού, έχει καταγγείλει τα έργα αυτά ως εικονικά, ως ανύπαρκτα και η προσφυγή τους αυτή έγινε δεκτή από το δικαστήριο.

Οπότε, μη σας κοροϊδεύει ο κάθε τυχάρπαστος  πλιατσικολόγος του Λύρου ή του Καραπάνου, η εταιρεία Αρχιμήδης δεν θα προσλάβει κανένα από εσάς που σας τάξανε θέση και μισθούρα. Μη θυσιάζετε την αξιοπρέπειά σας για να πατήσουν πάνω σας οι προδότες του Αιτωλικού.

Είχαμε πει ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα κατηγορήσουμε όλους αυτούς που ακούστηκε ότι ενθυλάκωσαν αρκετά μεγάλα ποσά για να προδώσουν το Αιτωλικό, εντασσόμενοι στο ψηφοδέλτιο του Λύρου ή του Καραπάνου … και αυτό θα κάνουμε, μη δημοσιεύοντας ονόματα και ποσά που ακούγονται.

Δεν θα μας αφαιρέσει όμως κανείς το δικαίωμα να κατακεραυνώνουμε την αλητεία κάποιων να μπαίνουν σε σπίτια και σε οικογένειες που υποφέρουν, ώστε να τάξουν και να ποδοπατήσουν συνειδήσεις.

Και κάτι τελευταίο για τους Τριο Στουτζες  των Αιτωλικιωτών που αυτόπροσδιορίζονται ως εκλάμψεις φωτός και γνώσης στο ρημαγμένο τόπο μας από αυτούς που υπηρέτησαν για δημάρχους.

Πως μπορεί να λέγετε κάποιος που λέει ότι έχω λεφτά και θα τους αγοράσω όλους για να βγω δήμαρχος ;

Και αν αυτός λέγετε όπως το λέει κάθε απλός άνθρωπος … πως λέγετε αυτός που μετά την επιφοίτηση της τελευταίας στιγμής, αποφάσισε να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του ;


                                                               M.E.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: