Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Επιτέλους και μια καλή είδηση για τον ΣΥΡΙΖΑ





Με δάκρυα στα μάτια υποδέχτηκαν φίλοι και ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ + την είδηση γνωστής φυλλάδας των γκόσιπ νιούζ, μετά από τόνους λάσπης που δέχτηκε ο διαφαινόμενος μέλλον πρόεδρος του κόμματος για το αν γεννήθηκε τιούτος ή έγινε κατόπιν δοκιμαστικής περιόδου.
...

Τελικά απ΄ ότι μας διαβεβαιώνει και η εφημερίδα και μιας και δεν προκάλεσε την οργή του ίδιου του φιούτσερ προέδρου, ο Κασσελάκης είναι αντράουααα και μάλιστα με τη βούλα ή με την Μάργκαρετ ή με όποια τέλος πάντων, δοκίμασε το προνόμιο που του έδωκε η φύση να κατουρά όρθιος.

Εξάλλου όπως ΄έλεγαν και οι αρχαίοι Μυκονιάτες, άνδρας ορίτζιναλ είναι μόνο αυτός που έφαγε τον μπουλκουμέ τουλάχιστον μια φορά και δεν του άρεσε.

Ευχόμαστε καλό πήδημα στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή ή ας το πούμε κάπως διαφορετικά, καλή μεταπήδηση από το στάδιο της ιδεολογίας στο στάδιο της ψηλο... αρπαχτής .


Μόνο ένας τιούτος μπορεί τελικά να σώσει το κουφάρι του ΣΥΡΙΖΑ και την Ελλάδα του Κούλη.

Ιδεολογικά δώσατε εξετάσεις και αποτύχατε σύντροφοι.

Απ' ότι δείχνουν τα πράγματα, ο πρόεδρος του 15μελούς όταν πήγε επίσκεψη στην Αμερική, αντί να προωθήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας, φαίνεται ότι είχε επαφές στενότατου τύπου με τον Κασσελάκη, γι' αυτό άλλωστε και το ζεύγος Κασσελάκη αγόρασε τον Αζόρ που σέρνουν πάντα μαζί τους, (μετά από τριήμερο ξεκατίνιασμα μεταξύ του ζεύγους) ώστε να μην ξαναπλησιάσει άλλος επίδοξος Τσίπρας.

Υποσχόμαστε βέβαια ότι αν μάθουμε ποιες είναι οι θέσεις του φιούτσερ προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, να ασχοληθούμε μόνο μ' αυτές.

Για την ώρα εβίβα ... λος τρος κολοχανέρος. 


Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: