Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Κύριε Πρασσά … Πόσους πήγατε σήμερα στην εφορία ;;; Πόσα σπίτια δημοτών μοιραστήκατε με τον Διαμαντόπουλο ;;;




Η ομάδα του έκπτωτου δημάρχου Διαμαντόπουλου, εκτός των άλλων διαθέτει και ανερχόμενα ταλέντα με  ισάξιες αν όχι καλύτερες δυνατότητες από τους ηθοποιούς του παλιού ασπρόμαυρου κινηματογράφου.

Ο κ. Πρασσάς μιας και πάτωσε στις προτιμήσεις των συνδημοτών του, βάλθηκε να αποδείξει ότι έχει ταλέντο μεγαλύτερο ακόμη και από αυτό του Κωσταντάρα.

Είναι ο νέος Φαντασμένος που νομίζει ότι ανακάλυψε πετρελαιοπηγή στο προαύλιο του ιερού Ραδιομεγάρου και μάλιστα εντός του γραφείου της ΔΕΥΑΜ, όπου διοικεί ως αντιπρόεδρος … πρόεδρος είναι  το μέγιστο αρχιλαμόγιο της δημοτικής αρχής , ο Διαμαντόπουλος.

Ο Πρασσάς λοιπόν έχει δημιουργήσει μια εικόνα στο χωριό του ως ο απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο γκλαμουράτος, ο κάντε πέρα να περάσω… μάλλον όμως διαπίστωσε ότι αυτή η βιτρίνα είναι κοστοβόρα και θέλησε ο κακομοίρης να αναπληρώσει τα χρήματα που κατανάλωσε, με τα έσοδα από την πετρελαιοπηγή της ΔΕΥΑΜ … από το ντούπου ντούπου των αντλιών της.

Σε αυτές τις προσπάθειες εντάσσεται και η ανακοίνωση που εξέδωσε προς ναυτιλομένους,   ότι σε περίπτωση που δεν πληρωθεί ο λογαριασμός του ακατάλληλου νερού ύδρευσης, η πετρελαιοπηγή του θα τον αναγκάσει να πάει τα χρέη στην εφορία για να εισπραχθούν.

 Στη περίπτωση που δεν θα υπάρχουν χρήματα… ο κ. Πρασσάς δια της εφορίας θα κατάσχει σπίτια, χωράφια, ακόμη και τα γαριδάκια από τα παιδιά των κακοπληρωτών.

...

Η ζωή απέδειξε ότι αυτά ήταν απλοί εκφοβισμοί, για να μπορέσει να κλείσει η συμφωνία με την ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος και να μοιραστούν Διαμαντόπουλος και Πρασσάς το όφελος.

Ο Φαντασμένος όμως Πρασσάς με τον έκπτωτο Διαμαντόπουλο δεν έμειναν μόνο εκεί, διότι αυτά τα χρήματα ήταν μόνο για κάποιες ψιλοεπενδύσεις με όνυχα στο μπάνιο τους.

Ο Διαμαντόπουλος και η δημοτική αρχή, αυτή τη στιγμή διώκονται για τουλάχιστον πέντε οικονομικά σκάνδαλα, ύψους πολλών εκατομμυρίων η καθεμιά.

Πόσο τυχαίο είναι ότι στο 80% αυτών των υπεξαιρέσεων, η ΔΕΥΑΜ είναι σε πρώτο πλάνο ; Πόσο τυχαίο είναι ότι ο Φαντασμένος Πρασσάς και ο έκπτωτος Διαμαντόπουλος έχουν ειδοποιήσει τους υπαλλήλους να τους ενημερώνουν πρώτα αν αυτός που μπαίνει είναι αστυνομικός ή ασφαλίτης; Πόσο τυχαίο είναι ότι μέχρι σήμερα στις απολογίες τους παρουσιάζεται μόνο ο δικηγόρος τους;

Μήπως υπάρχει ο φόβος της άμεσης σύλληψης;

 Επειδή όμως έχουμε μπροστά μας απίστευτες εξελίξεις, θα τα βγάζουμε σιγά σιγά ώστε να μη γίνουμε και το άλλοθι αυτών των κοινών απατεώνων, που έπεσαν στο δήμο σα πεινασμένες ύαινες για να κατασπαράξουν το ταμείο και τους δημότες του μαζί.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει από μια δημοτική αρχή που ξέρει ότι είναι έκπτωτη και παρόλα αυτά από τη πρώτη στιγμή και μέσα σε ένα εξάμηνο, επιδόθηκε σε υπεξαιρέσεις τεραστίων ποσών, ρισκάροντας τα πάντα… ακόμη και την ελευθερία τους .

Κύριε Πρασσά … βάλε μυαλό, ο Διαμαντόπουλος πιστεύει ότι θα τον σώσουν οι διάφορες παρακρατικές και παραθρησκευτικές  οργανώσεις που έχει ενταχθεί πριν τις εκλογές, μέσω των  μηχανισμών που διαθέτουν εντός της Ελληνικής πολιτείας και διοίκησης… εσένα έρμε φαντασμένε, ποιος θα σε σώσει;;;

Μήπως το ντούπου ντούπου από την πετρελαιοπηγή της ΔΕΥΑΜ ;


Μ.Ε.Π 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν το δικαίωμα να μιλάνε σε λεγεώνες ηλιθίων που άλλοτε δεν μίλαγαν παρά μόνο σε μπαρ, αφού είχαν πιει κανένα ποτήρι κρασί, χωρίς να βλάπτουν την κοινότητα. Τους αναγκάζαμε αμέσως να σωπάσουν, αλλά σήμερα έχουν το ίδιο δικαίωμα λόγου με ένα βραβείο Νόμπελ. Είναι η εισβολή των ηλιθίων.

Umberto Eco

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Συμφωνούμε απόλυτα, με τον Ουμπέρτο Έκο και επ' αυξάνουμε λέγοντας ότι αυτή η εισβολή στην εποχή του έδωσε τα σημερινά αποτελέσματα. Οι ηλίθιοι σήμερα σταμάτησαν την εισβολή γιατί κατέλαβαν τη δημόσια εξουσία και κάνουν πλύση εγκεφάλου στο πόπολο, μέσω των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης και τους καλοπληρωμένους πεμπτοφαλαγγίτες.

Ανώνυμος είπε...

Μονο που ο ηλιθιος και ψευτης ειστε εσεις. Και τουτο διοτι ενω απειρες φορες κατεληφθητε , με αποδειξεις, διαδιδων αναληθειες ως και συκοφαντων ( διοτι γνωριζετε 1000000% οτι λετε ψεματα), επιμενετε στη χυδαια τακτικη σας.

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Γιατί βιάζεσαι και χάνεις τη ψυχραιμία σου ανυψούλα; Θα έρθει η ώρα που θα βγάλουμε την απόλυσή σου στον αέρα και το λόγο που έφαγες πόρτα από το σώμα της δικαιοσύνης. Για την ώρα άνοιξε κανά φάκελο να διαβάσεις από τη νέα σου θέση, όπως λες και άσε τα σχόλια σε μπλογκς και φέις μπουκ... ή μήπως δεν σου δώθηκε τίποτα μέχρι στιγμής, γιατί δεν πήρες καμιά μετάθεση ;;;