Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση-Καταγγελία : Τραμπούκοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, προπηλάκισαν το νομικό σύμβουλο του συλλόγου μας



Ένα αδιανόητο και παντελώς ξένο προς τις ηθικές αρχές και αξίες μας γεγονός, έλαβε χώρα τις απογευματινές ώρες της 24/9/2024 στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, τέσσερες συντοπίτες μας - που ουσιαστικά έχουν αποσχισθεί από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας αναφορικά με την δικαίωση μας ως προς τις αποζημιώσεις και τις οικονομικές μας αξιώσεις, προσποιούμενοι ότι είναι μέλη του Συλλόγου μας, ανέμεναν τον Δικηγόρο που επιμελείται των υποθέσεων έξω από το γραφείο του και μόλις συναντήθηκαν, άρχισαν να τον βρίζουν, να τον απειλούν και να τον προπηλακίζουν, δηλώνοντας δήθεν αγανακτισμένοι, διότι όπως είπαν,  δεν προωθούνται τα συμφέροντα τους, απειλώντας τον μάλιστα και με τις φράσεις «Δεν θα δεις άσπρη μέρα». Η ψύχραιμη αντιμετώπιση τους από την πλευρά του Δικηγόρου απέτρεψε χειρότερες συνέπειες.

Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά τέτοιες πρακτικές, οι οποίες γυρνάνε τις μνήμες μας σε άλλες εποχές, όπου τέτοιες ακραίες ενέργειες προωθούνταν από  παρακρατικά κέντρα και πρόσωπα, για να σταματούν ή να αμαυρώνουν τις διεκδικήσεις των συνδικαλιστικών οργάνων.

Ειδικά αυτοί οι «κύριοι» δεν είχαν κανένα ουσιαστικό ή τυπικό δικαίωμα να προβούν σε τέτοιες πράξεις. Και η τραγική ειρωνεία είναι ότι, ενώ έχει ζητηθεί από 2/7/2024 προστασία από τη Εισαγγελία του Αρείου Πάγου όλων των μετεχόντων στις διεκδικήσεις πολιτών έναντι των αντιδίκων, βλέπουμε ότι βαλλόμαστε εκ των έσω γεγονός που καθιστά το άτομα αυτά πλέον επικίνδυνα.

        Γραμματέας                     Αντιπρόεδρος                         Πρόεδρος

   Αθανάσιος Τσίντζος               Κατσάρης Φίλιππας                  ΜπόταςΘεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: