Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Σε ναυάγιο με αμύθητο θησαυρό μετέτρεψαν Διαμαντόπουλος και Πρασσάς τη ΔΕΥΑΜ



Κάποτε λέγαμε ότι οι δήμαρχοι χρησιμοποιούν τη ΔΕΥΑΜ για να βολεύουν ψηφοφόρους ώστε  να επανεκλέγονται.

Σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην με τη νέα δημοτική αρχή του έκπτωτου Διαμαντόπουλου και τον συν αυτό παρατρεχάμενους μαθητευόμενους Αλι-Μπάμπα, όπως ο Πρασσάς του ''γλυκύ βραστός και όχι, αλλά με πολλές φουσκάλες στο κέντρο''.

Η ΔΕΥΑΜ έχει μετατραπεί ως το μακρύ χέρι του Διαμαντόπουλου για να κλέψει από το δημοτικό ταμείο χρησιμοποιώντας τη ΔΕΥΑΜ ως βιτρίνα , πάντα… για το καλό του δημότη.

Τελευταία ακούσαμε για το μεγάλο και αναγκαίο έργο της αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης στο Μεσολόγγι, το οποίο όμως είχε εγκριθεί επί δημαρχίας Λύρου, αλλά λόγο ανικανότητας και έλλειψης  εγκεφαλικού περιεχομένου, ο Λύρος δεν το εκτέλεσε, αφήνοντας έτσι τον Διαμαντόπουλο να συμπληρώσει τον προσωπικό τραπεζικό του λογαριασμό, με κάτι εκατοντάδες χιλιάρικα.

...

Ευτυχώς και μετά από καταγγελίες, ακόμη και από άτομα εντός της δημοτικής αρχής, είχαμε την παρέμβαση των ελεγκτικών μηχανισμών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 Στον επιτόπιο έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε  ότι το έργο όχι απλά είναι μισό και πρόχειρα κατασκευασμένο, αλλά και επικίνδυνο, μιας και τοποθετήθηκε ο αγωγός ύδρευσης, μπροστά από το δίκτυο όμβριων υδάτων, κόβοντας έτσι την παροχή στη μέση.

Δηλαδή σε μια νεροποντή, όχι ιδιαίτερης έντασης, το Μεσολόγγι θα γίνονταν η μικρή Βενετία της Ελλάδας, κλέβοντας για ακόμη μια φορά τη δόξα του Αιτωλικού.

Η εντολή που ακολούθησε για επανακατασκευή του έργου είναι ξεκάθαρη, γεγονός που θορύβησε το δίδυμο Διαμαντόπουλος-Πρασσάς, οι οποίοι έβγαλαν αμέσως ανακοίνωση, που λέει  ότι ο έλεγχος της Περιφέρειας ήταν ανακριβής, άδικος ως προς τα συμπεράσματά του και κυρίως δόλιος, μιας και στον έλεγχο, δεν καλέστηκε ο επιβλέπον μηχανικός του ιερού δήμου (προφανώς για να έχει την ευχέρεια να τάξει μερίδιο και στον από εκεί συνάδελφο).

Βρε λαμόγια, ο επιβλέπον μηχανικός σας, επέτρεψε να γίνει έτσι το έργο όταν ήταν αποκλειστικά υπεύθυνος ο ίδιος, με απώτερο σκοπό να μειώσει το κόστος κατασκευής και να μοιραστείτε μεταξύ σας το μαύρο χρήμα από τη καταστροφή που θα φέρνατε στις περιουσίες των Μεσολογγιτών.

Εάν ήταν παρόν στον έλεγχο της Περιφέρειας,  τι περισσότερο θα έκανε δηλαδή; Θα πρόσθετε το συντελεστή βύθισης του αγωγού στα επόμενα χρόνια λόγο βαλτώδους υποστρώματος;

Είχατε την ευκαιρία να πάρετε μέτρα εναντίον του μηχανικού του εργολάβου και όλων των εμπλεκόμενων στην εγκληματική απάτη του δήθεν έργου σας … Το κάνατε ;;;

Και βέβαια ΟΧΙ, γιατί πολύ απλά όλοι αυτοί,  είναι ο αγωγός μεταφοράς χρημάτων από τα δήθεν έργα, από το δημοτικό ταμείο και από τις τσέπες των δημοτών στο τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αντί να βγάλετε ανακοίνωση όπου θα καταγγέλλατε μηχανικούς και εργολάβους, προτιμήσατε να ανοίξετε μέτωπο πετώντας λάσπη στον ελεγκτή σας, μέχρι εκεί φτάνει η ξεδιαντροπιά σας.

Η εικόνα ενός περίλυπου δημάρχου που σέρνεται από τηλεοπτικό  κανάλι σε κανάλι μετά από φυσικές καταστροφές που ο ίδιος προκάλεσε με το ακατάσχετο φαγοπότι , πάνω σε έργα υποδομής του δήμου, δεν μας είναι άγνωστο, φανταζόμαστε κ. Διαμαντόπουλε ότι η στάθμη του νερού θα ανέβαινε αρκετούς πόντους μετά από τα πικρά σας δάκρυα για την απώλεια περιουσιών ή Θεός φυλάξει, ακόμη και ανθρώπινων ζωών.

 Όμως μιας και είσαι παλιά εκδιδομένη στο κουρμπέτι, ξέρουμε ήδη το πόρισμα … Κλιματική Αλλαγή, Φαινόμενο του θερμοκηπίου και βλάβη στην κεντρική αντλία τη κρίσιμη στιγμή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό,  είναι μόνο ένα από τα περιστατικά όπου Διαμαντόπουλος και Πρασσάς έχουν μετατρέψει τη ΔΕΥΑΜ σε Ελ Ντοράντο για τον εαυτό τους, θα ακολουθήσει δημοσιοποίηση και των άλλων, όπου εκεί Διαμαντόπουλος και Πρασσάς έσπασαν τα κοντέρ, αναγκάζοντας τη δικαιοσύνη να παρέμβει και να τους κατηγορεί σε βαθμό κακουργήματος.

Οι δίκες αυτές θα γίνουν άμεσα γιατί είναι στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Αναμείνατε... έρχονται τεκτονικές αλλαγές.

Υ.Γ

Κύριοι της έκπτωτης δημοτικής αρχής, ίσως θα πρέπει να ρίξετε περισσότερη προσοχή στο σημείο που λέει ότι οι καταγγελίες είναι πρωτίστως από μέλη της δημοτικής αρχής, οι οποίοι ξέρουν τι ακολουθεί και ζητάνε ως αντίτιμο από τους παραπάνω, ειδική μεταχείριση.

Τελειώσατε …  


Η ΦΑΓΑΝΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: