Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Γιάννης Πρετεντέρης, Olaf Scholz, μετανάστες, κλιματική αλλαγή και mRNA dust in the wind




Σε ποιούς λοιπόν ανήκει το χρήμα-χρέος και το παγκόσμιο οικονομικό μοντέλο;

Οι ΗΠΑ δεν διεξάγουν πόλεμο, κρίση ή ύφεση. Ωστόσο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δανείζεται σαν να βρίσκεται στα έγκατα ενός τέτοιου γεγονότος.

By Benjamin Guggenheim

Το έλλειμμα του φετινού προϋπολογισμού βρίσκεται σε καλό δρόμο για να φτάσει τα 1,9 τρισεκατομμύρια δολάρια, ή περισσότερο από το 6% της οικονομικής παραγωγής, ένα όριο που έφτασε μόνο γύρω από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, την οικονομική κρίση του 2008 και την πανδημία Covid-19.

...

Το δημόσιο ομοσπονδιακό χρέος – το άθροισμα όλων των ελλειμμάτων – μόλις ξεπέρασε τα 28 τρισεκατομμύρια δολάρια ή σχεδόν το 100% του ΑΕΠ.

Δανείζεται!

Αλήθεια, δεν σας κάνει εντύπωση το ΠΟΙΟΙ μπορεί να δανείζουν τις ΗΠΑ; Ή τη Γερμανία για παράδειγμα.

Ή την Ε.Ε στο σύνολό της; Ή ακόμη και τον ίδιο τον κόσμο.

Στα δύο μεταφυσικά ερωτήματα (πως δημιουργήθηκε ο άνθρωπος και η ζωή στον πλανήτη; υπάρχει ζωή μετά θάνατο;) το τρίτο αφορά περισσότερο την παρουσία σου στον χρεοκοπημένο (as of 2022, global debt was the equivalent of 305 trillion USD. This including debt by both public and private debtors) πλανήτη μας.

Σε ποιούς λοιπόν ανήκει το χρήμα-χρέος και το παγκόσμιο οικονομικό μοντέλο;

Aυτή η ερώτηση έχει θανάσιμη σημασία. Αφού να σκεφθείς όταν ξέσπασε η planδημία ένας από τους κορυφαίους χρηματιστές της Wall Street o Εd Dowd, o οποίος εργάστηκε για την BlackRock σχολίασε ότι η προέλευση της planδημίας είναι το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους.

Ο δε επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs δήλωσε ότι ο ιός που προκαλεί τον COVID όχι απλά είναι εργαστηριακός αλλά βιολογικό όπλο. Η φύση δεν κατασκευάζει βιολογικά όπλα.

Ένας συνδυασμός των παραπάνω είναι αρκετός ώστε σε σκεπτόμενα άτομα να αφαιρέσει το κέλυφος της δήθεν θεωρίας συνωμοσίας (δύο απόπειρες δολοφονίας κατά Trump σε διάστημα 2 μηνών) και να καταλήξουν απλά στο συμπέρασμα ότι βιώνουμε τη μείωση του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού εξαιτίας του σκασίματος της φούσκας του παγκοσμίου χρέους και επειδή εκείνοι που τους ανήκει ο έλεγχος σχεδόν του επίγειου οικονομικού μοντέλου στο σύνολό του διά μέσω 5-7 οργανισμών ανάμεσά τους η ΒlackRock, η State Street, η Vanguard, η BIS, η FED και πολλοί δήθεν παγκόσμιοι (OHE, ΠΟΥ, Ερυθρός Σταυρός, World Water Council και μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA) έχουν κατ΄επανάληψη και δημόσια εκφράσει την ανάγκη να υπάρξει “ρύθμιση” και έλεγχος της αύξησης του πληθυσμού.

Και όταν απλά δεν υπάρχει αυτή η αυτορρύθμιση αναλαμβάνουν δράση αι ημέτεραι δυνάμεις όπως συνέβη στην planδημία και φυσικά με τα εμβόλια ευθανασίας που ακολούθησαν καθώς ήτο έτοιμα στους -70 βαθμούς και περίμεναν το πρόσταγμα του εξαφανισθέντος καθηγητή Τσιόδρα και του πρώην υπουργού Υγείας Κικίλια ο οποίος συνεχίζει την αποστολή του από το πόστο της κλιματικής κρίσης-επίσης σπουδαίο εργαλείο των ημετέρων δυνάμεων εναντίον των οξυδερκών κουνουπίων που αναπαράγονται αλόγιστα και “χωρίς την άδειά μας”.

Αποτέλεσμα ο Elon Musk να φθάνει στο σημείο να δείχνει τους διπλάσιους θανάτους έναντι των γεννήσεων στην Ελλάδα κάτι στο οποίο δεν τολμούν να αναφερθούν ο κομμουνιστής Κουτσούμπας, οι αριστεροί Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κασσελάκης, οι “ακροδεξιοί”, οι “ακροαριστεροί”, οι “αναρχικοί” και πάει λέγοντας γιατί τρέμουν στην ιδέα ότι θα έχαναν τους πλουμιστούς μισθούς τους και τις προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό που δημιουργούν όλες αυτές οι πάσης φύσεως Σέχτες που συντηρούνται από το κράτος το οποίο με τη σειρά του δανείζεται από τις οικογένειες που τους ανήκει ο κόσμος.

Ακόμη και οι διαβόητοι BRICS δεν είναι παρά ένα τρυκ των ημετέρων δυνάμεων μια και ούτε νόμισμα δικό τους προτείνουν άσε που τόσο ο Κινέζος ηγέτης όσο και ο Βραζιλιάνος είναι από τα αγαπημένα παιδιά του WEF που αναλαμβάνει τις εργολαβίες της Ατζέντας 2030.

Ο Βραζιλιάνος απαγόρευσε το X. και επέβαλε τα εμβόλια ευθανασίας ενώ ο Κινέζος βοήθησε τα μάλα στην εξάπλωση και την επιβολή του αφηγήματος της planδημίας.

Η planδημία και τα εμβόλια τώρα δεν είναι παρά ένα από τα εργαλεία μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού με την δυτική οικογένεια να βρίσκεται στο επίκεντρο του στόχου. Άλλα εργαλεία εναντίον της κοστοβόρας δυτικής οικογένειας είναι οι μετανάστες -εισβολείς πάνω στους οποίους αι ημέτεραι δυνάμεις σχεδιάζουν τον Γ΄Παγκόσμιο Ισλάμ εναντίον Δύσης, η εργαστηριακή κλιματική κρίση, η WOKE και LGTBQ εμμονές, οι εκτρώσεις, τα γεγονότα Μαύρου Κύκνου όπως τα 3 πρόσφατα χτυπήματα στη Motor Oil, oι ανθρωποθυσίες όπως στο Μάτι και τα Τέμπη και φυσικά τα εμβόλια τύπου COVID που μόνο στις ΗΠΑ έχουν στείλει στην αιωνιότητα ήδη πάνω από 35 εκατ. Αμερικανούς.

Το γεγονός ότι ακόμη και “συστημικοί” δημοσιογράφοι όπως ο εκλεκτός Γιάννης Πρετεντέρης το συνειδητοποιούν-πολύ αργά και πολύ λίγο και αφού το mRNA δηλητήριο κυλάει ήδη στις φλέβες τους το κοντινό μέλλον θα δείξει πόση αισιοδοξία μας επιτρέπει.

Περισσότερο αισιόδοξους μας κάνει το γεγονός ότι η Γερμανία αφυπνίζεται και δείχνει να μην θέλει να θυσιάσει τις οικογένειες του γερμανικού πληθυσμού για χάρη του deep state και του WEF σε αντίθεση με puppets του Κlaus όπως ο νόθος γιος του Fidel Castro, o  Macron, o Οbama, η Harris, oι Clintons (και το Δημοκρατικό Κόμμα στο σύνολό του), o Keir Starmer, η πρόθυμη Ursula, etc.

O Olaf Scholz (και ο διαταραγμένος υπουργός Υγείας του ο οποίος επέβαλλε το αφήγημα της planδημίας και των εμβολίων ευθανασίας COVID) απευθύνθηκε σε γηραιούς και εμπείρους Γερμανούς πολιτικούς οι οποίοι βρίσκονται εν ζωή.

-Olaf, παιδί μου, πιστεύεις ότι έχεις την άδεια της ιστορίας ώστε να θυσιάσεις τις οικογένειες των συμπολιτών σου επειδή εσύ φοβάσαι τις εταιρίες, δηλαδή τους CEOs των οικογενειών που τους ανήκει ο κόσμος με μόνη τη διαφορά ότι όλοι σχεδόν οι γενάρχες τους έχουν φύγει από τη ζωή με εξαίρεση τον Γάλλο φίλο; Εάν πιστεύεις ότι η Ιστορία της Γερμανίας σού επιτρέπει να θυσιάσεις τον γερμανικό πληθυσμό ωσάν απερίσκεπτος Macron ή κάποιο αναλώσιμο puppet, δοκίμασέ το…

Κι αυτό καθώς ο Friedrich Merz, ο εσαεί εκκολαπτόμενος διάδοχος έχει διατελέσει επί μακρόν επικεφαλής της BlackRock Γερμανίας.

Πάμε τώρα να κλείσουμε με απολαυστικό Πρετεντέρη>

Μάθαμε μάλιστα από τον διευθυντή του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες ότι «πολλές από τις προκλήσεις της ΕΕ έχουν σχέση με τη μετανάστευση, όπως η κλιματική αλλαγή, το δημογραφικό και οι ανάγκες της αγοράς εργασίας» («Τα Νέα», 16/9).

Πάλι καλά δηλαδή που οι ικέτιδες Δαναΐδες περιόρισαν την ενημέρωση του βασιλιά Πελασγού στην «έμφυλη καταπίεση» και δεν επεκτάθηκαν στην κλιματική αλλαγή, στο «ενεργειακό αποτύπωμα» ή στις συλλογικές συμβάσεις για το κατώτατο ωρομίσθιο. Θα είχε σαλτάρει ο βασιλεύς!

Μόνο που άλλο ικεσία κι άλλο μετανάστευση.

Η ικεσία και το άσυλο προϋποθέτουν απειλή και κίνδυνο. Η μετανάστευση είναι επιλογή. Η οποία υπόκειται στη βούληση του υποδοχέα.

Για να το πω απλά, εγώ δεν έχω κανένα δικαίωμα να ξεμπαρκάρω στο Μανχάταν, να στήσω το τσαρδί μου στην 5η Λεωφόρο και να χαζεύω τους ουρανοξύστες χωρίς την άδεια των αμερικανικών Αρχών.

Αν πάω στην μπούκα, θα πλακώσει η NYPD με επικεφαλής τον Ντε Νίρο και τον Πατσίνο να με στείλουν πίσω σηκωτό.

Το ίδιο ισχύει ή πρέπει να ισχύει παντού. Και στο Μανχάταν. Και στο Αργος.

Γι’ αυτό λοιπόν τζάμπα η αρθρογραφία και το συμπονετικό παραμύθι των ενδιαφερομένων.

Οποιος ικετεύει για άσυλο, χρειάζεται να αποδείξει ότι απειλείται και κινδυνεύει. Οποιος θέλει να μεταναστεύσει, έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

Οσο για την έμφυλη καταπίεση ή την κλιματική αλλαγή, πολύ φοβούμαι ότι μάλλον δεν είχαν απασχολήσει ιδιαίτερα τον Αισχύλο.

Αυτός είναι ο πρόσφατος Πρετεντέρης. Πάμε τώρα και στον Πρετεντέρη της planδημίας>

Το ζήτημα με τους εικονικούς εμβολιασμούς και την εν γένει δράστη των αρνητών της πανδημίας σχολίασε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης.

«Ξεφεύγει το πράγμα και δεν ξέρω πως θα μαζευτεί. Ξεφεύγει από πολλές πλευρές. Έχουμε τους μούφα εμβολιασμούς, μετέχουν σε αυτό διοικητικοί, νοσηλευτές, ενδεχομένως και γιατροί. Έχουμε τους ψεκασμένους που δεν θέλουν εμβολιασμούς ή μετάγγιση από αίμα εμβολιασμένων. Υπάρχει ένα δίκτυο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Υπάρχει μια σαφής διάθεση να μποϊκοταριστεί το πρόγραμμα εμβολιασμών. Το οποίο έχει επιβραδυνθεί πολύ. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία» τόνισε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «τρελά πράγματα» τα φαινόμενα άρνησης διασωλήνωσης, ζητώντας να επιληφθεί η δικαιοσύνη αλλά και τα συνδικάτα ιατρών και νοσηλευτών για τα φαινόμενα των εικονικών εμβολιασμών.

«Όλα αυτά» σημείωσε ο Γιάννης Πρετεντέρης, «δημιουργούν μια σύγχυση» λίγες μέρες πριν την επαναλειτουργία των σχολείων.


Καθώς ολοκληρώναμε την ανάρτηση η είδηση ότι ο εμβολιασμένος με τα εμβόλια COVID-19 γνωστός δημοσιογράφος Iορδάνης Χασαπόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας.

Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας βρίσκεται ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος – Ο οξύς πόνος μέσα στη νύχτα και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί στην “Κοινωνία Ώρα Mega”.

Η Ανθή Βούλγαρη (η οποία όταν μετέδιδε τη προπαγάνδα ότι πεθαίνουν διαρκώς ανεμβολίαστοι έχει εκστομίσει το “έτσι μούρχεται να χορέψω…) ξεκίνησε μόνη της την εκπομπή της Τετάρτης, αναφέροντας ότι ο Χασαπόπουλος αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και έπρεπε να μείνει στο σπίτι.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ένιωσε οξύ πόνο μέσα στη νύχτα λόγω παγκρεατίτιδας και έτσι έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο.

“Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είναι πολύ καλά. Μίλησα το πρωί μαζί του, είναι κάτι πολύ γρήγορο που θα περάσει και θα γυρίσει στη δουλειά του με την Ανθή Βούλγαρη. Είναι θέμα λίγων ημερών, δεν είναι σοβαρό και αυτό είναι το σημαντικό. Η εξέλιξη είναι πάρα πολύ καλή, συμβαίνει σε όλους μας και νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά” είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη στο “Πρωινό”.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και στενή φίλη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου σημείωσε ότι δε γνωρίζει πότε θα βγει ο δημοσιογράφος από το νοσοκομείο.

Υ.Γ> Η εκλεκτή κα Παγώνη είναι και φίλη του υπογράφοντος. Γνωρίζουμε ότι ήδη ραύεται στον Οίκο της Σήλιας, η οποία της ετοιμάζει δύο μοναδικής κομψότητος μαύρες τουαλέτες με τις οποίες θα συνοδεύει στις τελετές αναχώρησης προς την αιωνιότητα όλους εκείνους τους μικρούς Χίτλερ, Ναζί, τυραννίσκους, οι οποίοι με πρωτοφανή χυδαιότητα, έπαρση και μίσος, χλεύαζαν όλα αυτά τα χρόνια όσους τολμούσαν να αμφισβητήσουν (έτσι προχωράει η επιστήμη αλλά και η δημοσιογραφία) το επίσημο αφήγημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: