Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΚΛΕΨΤΕ ΜΑΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ

Διαβάζω στο etolikonews ότι μεγαλοεκδότης(χα,χα,) τοπικής εφημερίδας διαμαρτύρεται ότι κάποιος blogger δικός μας (αιτωλικιώτης), του έκλεψε μέρος του πολύτιμου και ακριβοθώρητου υλικού του.
Το etolikomep ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ
Κλέψτε μας και αντιγράψτε όσο πιο ξεδιάντροπα μπορείτε. Εκτυπώστε, κάντε σάτιρα, κουβαντιάστε, αναδημοσιεύστε ακόμα πιο ξεδιάντροπα. Θα το θεωρήσουμε δημιουργική πράξη και όχι κλοπή, ακόμα και αν δεν αναφέρεται την πηγή. Θα το θεωρήσουμε τιμή μας, αν δούμε κάποιον να κρατάει μια φωτογραφία που "έκλεψε" από αυτό το blog ακόμα και να λέει ότι είναι δική του.
Καλούμε όλους τους bloggers (εκτός εκείνων φυσικά, που έχουν επαγγελματικά δικαιώματα) να πάρουν την ίδια θέση. Γιατί πρέπει επιτέλους οι μονολιθικοί δεινόσαυροι της εμμονικής δημοσιογραφίας, να καταλάβουν ότι υπάρχουν πια, νέες μορφές επικοινωνίας που δεν κατευθύνονται από τον αν συγγενής μας θα πάρει με ανάθεση από την Δημοτική αρχή, να κάνει(αμφίβολες?) ασφάλειες, ή αν άλλος στενός μας συγγενής θα είναι αντιδήμαρχος.
Όσο για την επισκεψιμότητα των blogs δεν έχει παρά να μετρήσει τις επισκέψεις και να μας απαντήσει αν ποτέ η εφημεριδούλα του έτυχε τέτοιας αναγνωσιμότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: